Vlad Mircea Postat August 5, 2011 Partajează Postat August 5, 2011 Salut,am un galloper din 98' , v6 3l , am avut o mica problema cu garnitura de chiulasa , am rezolvat si acum am probleme cu montatul curelii de distributie , daca aveti o schema de montare , ceva .. m-ar ajuta foarte mult. Am tot cautat pe net dar fara noroc,astept un raspus,multumesc mult. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghostface Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Re: Galloper v6, 3l - schema montare curea distributie nu stiu daca iti mai este de folos, dar asta e!! "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi_naste Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 Re: Galloper v6, 3l - schema montare curea distributie daca nu ai macar habar de ceva mecanica nu teas sfatui sa te bagi ca sfat dupa ce dai capacul jos la distributie fale un semn pe pinioane cu marcarul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate