Misteru Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 (editat) Re: vw touareg de competitiii :ha:Te astept,dar poate ajungi inainte de a deschide topicul.:wink:Imi cer scuze de intarziere Editat Octombrie 22, 2011 de Misteru Life Is A Mistery! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Misteru Postat Ianuarie 13, 2012 Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 Re: vw touareg de competitiii Buna!nu am reusit sa deschid topicul ,am sa o fac.Multa munca Ce parere aveti de aceste evazari ,ar da un luck mai agresiv? Life Is A Mistery! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Ianuarie 13, 2012 Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 (editat) Re: vw touareg de competitiii Buna ziua ! Look-ul devine putin mai "suparat", intr-adevar, dar vezi daca nu cumva evazajale (overfenderele) nu vin in pachet cu chestia care coboara sub spoilerul fata sau chiar cu spoilerul in sine. Si poate aceeasi treaba se aplica si la spoilerul spate... Deasemenea, poate bandourile laterala sa fie si ele parte din pachet, si atunci pretul se duce mult in sus, mai ales daca chestiile vin de la ABT. Vezi aici: http://www.abt-sportsline.de/tuning/shop/VW-Touareg-7L-Karosserie_436_107_4/ Stima, Dragos Editat Ianuarie 14, 2012 de Heavy D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
WillyCR-VFAN Postat Ianuarie 14, 2012 Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 Re: vw touareg de competitiii Touareg-ul e o masina deosebita, am cochetat cu el, dar mi-a intrat virusul japonez in sange,.. s-o stapanesti sanatos ! CR-V 2.0 A/T Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă-Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Misteru Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Re: vw touareg de competitiii Thanks mister officer. I like Japanese cars.Si dvs sa o stapaniti sanatos Life Is A Mistery! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TAM Postat Februarie 26, 2012 Partajează Postat Februarie 26, 2012 (editat) Re: vw touareg de competitiii de asta ce ziceti? Editat Februarie 26, 2012 de Astral Preparare Pajero Pinin : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?75332-Preparare-Pajero-Pinin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
The supplier Postat Februarie 18, 2015 Partajează Postat Februarie 18, 2015 (editat) Re: vw touareg de competitiii N-ai de ce sa fii dezamagit : una-i una, alta-i alta...... Oricum, Touareg-ul lui Calin, care intamplator este chiar un V10 - 5000cc, este absolut senzational pentru un SUV : putere cat incape, reglare a suspensiei pneumatice pe inaltime, 3 blocanti, iar confortul este full-option real ! Din pacate, singurele gume pe care le-a gasit pentru jantele pe 17" cu un profil mai agresiv au fost Matador Izzarda de iarna. Alte marimi de jante nu se potrivesc din cauza etrierilor....... Salut, Find nou pe forum iar din lipsa de timp nu prea m-am specializat in utilizarea lui as dori sa-mi dai un hint sau sa ma ajuti sa dau de Calin la care faceai referire ca ar fi posesor de touareg v10. Multumesc Editat Februarie 18, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 18, 2015 Partajează Postat Februarie 18, 2015 Re: vw touareg de competitiii Intre timp a vandut masina ca se saturase sa-i tot plateasca impozit de vreo 7000 lei/an, dar poti sa-l suni la numarul 0722.240.240.....:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate