Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

"brake lamp relay"

sierrafery

Postări Recomandate

Baietii cu vechime in D2, stie careva unde e releul sus mentionat ?...el e trecut in tabel ca defectiune la aprinderea HDC(cel portocaliu) singur.... in schema apare cum ca ar fi in "passenger compartment fusebox" dar acolo nu-i. Am sapat prin RAVE de m-am spetit si nu am gasit nimic relevant.

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: "brake lamp relay"

Eu nu am gasit asa ceva nicaieri. Nici la masina efectiv, nici in Microcat ca piesa, nici pe net. Poate nu este ceva scris bine. Da-ne tot contextul.

Am cautat la mine in Nanocom vreo eroare de HDC si am gasit doar atit (referitor la titlul topicului):

"'Realtime live display of the information the electronic control unit of the selected vehicle system is currently deriving from its input sensors.

VOLTAGES

• Hill descent control brake: This shows the voltage being applied to the Hill Descent Control (HDC) Brake control Relay by the SLABS ECU. When driven the voltage should be around 2.8 to 3.6 Volts and when not being driven should be around 0 to 0.5 Volts. "'

Daca te ajuta cu ceva...

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Merci pentru interes... oricum asta si la V8 e la fel deci e bine de stiut... poate o deslusim impreuna. Fi atent la a doua defectiune din tabel>

slabsfaults.png.b2d9589340ddba09508781732bbaf68a.png

Apoi aici spune asa>

HDC Brake lamp operation

When the hill descent control operates, the SLABS ECU pin C0506-12

provides a power supply on a BG wire to the coil of the hill descent relay in the

passenger compartment fusebox. The relay coil energises and the contacts

close.

dar se refera la acelas releu la care in tabel ii spune "brake lamp relay" si apare si un schema tot ca fiind in "passenger compartment fusebox" ... ce zici de asta?

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Link spre comentariu

In compartimentul pasager sunt 2 relee, unul mare si unul mai mic care folosesc la asta:

http://www.landroverclassicparts.com.au/ProductDetailLarge.aspx?largerProduct=119535

De ce nu folosesti tu toate datele din buletinul tehnic dat de LR si adaptezi rezultatele la testele cu Hawkeye

http://www.landroverclubvi.com/uploads/2/3/9/8/2398536/troubleshooting_abs-hdc-tc_warning_lamp.pdf

Atasamentul tau este din manualul Hawkeye?

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Tot ce am pus acolo e din RAVE : workshop manual - tabelul si electrical library -citatul...acolo in tabloul ala sunt alea patru relee de care am scris prima data, doua mari si doua mici. Eu vreau sa gasesc releul ala fizic ca sigur exista undeva...doar ca nu in tabloul ala cum spun ei si cum e desenat pe schema... plus ca ei cand ii spun intr-un fel cand in altul dar se refera la acelas "brake lamp/HDC/brake controll - relay" ... pe alea cu 3 amigos le stiu pe de rost

Editat de sierrafery

Link spre comentariu

Buna seara!

Ma bag si eu cu o informatie: am observat si la D1 (al meu) si la D2 (la dezmembrari) un panou cu relee mai "ascuns". Anume, sub un panou de plastic care acopera stalpul din dreapta fata, sub bord: acolo am vazut 8-10 relee de diferite dimensiuni si culori. Eu am dat peste ele incercand sa trag cablul de la antena statiei si niste cabluri pentru comanda oglinzilor electrice. Poate acolo este si releul in cauza. Tot la D2 si tot la dezmembrari am mai vazut un grup de vreo 4 relee, sub bord, cam in dreptul torpedoului(glove box). Iar la un D1 V8 ama mai dat pste niste relee in stalpul din dreapta fata, langa cutia de sigurante. Tot acolo era si Lucas-ul de la aprindere. Sper sa-ti fie de folos informatia.

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Interesant, unde spui D2 dreapta fata sub bord te referi la masina cu volan pe dreapta?

Link spre comentariu

Am uitat sa precizez: toate masinile pe care le-am vazut desfacute la modul acesta erau cu volan pe stanga. Si, din cate imi aduc aminte, sub volan e panoul principal de sigurante, indiferent de partea pe care e volanul. Si in panoul de sigurante sunt ceva relee, dar de alea credeam ca stii.

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare