b67lck Postat August 11, 2011 Partajează Postat August 11, 2011 deci am un mp3 si 2 boxe auto si o baterie auto cum le leg? ce-mi mai trebuie Mitsubishi L200 <>2005 hyundai accent 1.5 crdi 110 cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 11, 2011 Partajează Postat August 11, 2011 Re: cum leg un mp3 de 2 boxe? Hmmm Ce intelegi tu prin MP3? Concret ... Sa le legi cred ca ti-ar trebui ceva cabluri ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b67lck Postat August 11, 2011 Autor Partajează Postat August 11, 2011 Re: cum leg un mp3 de 2 boxe? vreau sa dau muzica din mp3 in boxe le va duce? Mitsubishi L200 <>2005 hyundai accent 1.5 crdi 110 cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b67lck Postat August 11, 2011 Autor Partajează Postat August 11, 2011 Re: cum leg un mp3 de 2 boxe? mp3 nu casetofon ,mp3 portabil de 4gb Mitsubishi L200 <>2005 hyundai accent 1.5 crdi 110 cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costin-G Postat August 11, 2011 Partajează Postat August 11, 2011 Re: cum leg un mp3 de 2 boxe? iti mai trebuie un amplificator. mp3 playerul ala nu are suficienta putere sa asculti la boxele de masina. sau... daca boxele sunt active, le legi la baterie, iar conexiunea cu mp3-u o faci printr-un fir de casti taiat/innadit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 12, 2011 Partajează Postat August 12, 2011 Re: cum leg un mp3 de 2 boxe? vreau sa dau muzica din mp3 in boxe le va duce? Incredibil ce va place sa va complicati ...Ia tata un modulator FM, il legi la curent ...costa cateva zeci de lei ... boxele le legi la un radio-casetofon/radio-cd (orice), cauti frecventa ... si gata ...iti canta lautarii ... :wink: Si daca ai curent in casa si nu vrei sa uzezi bateria ...merge si pe un radio cu scala ...dala rusescu ...:grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat August 12, 2011 Partajează Postat August 12, 2011 Re: cum leg un mp3 de 2 boxe? eu cred ca colegul vrea sa asculte ceterasii intr--un loc mai indeppartat de masina , in cazul asta cumpara un amplificator auto si e ok Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate