BogdanAWD Postat August 12, 2011 Partajează Postat August 12, 2011 Salut, Din cate am vazut s-a mai discutat pe forum despre variante de a procura piese. Nu am gasit insa recomandari privind un mecanic bun pentru Lada Niva, in Bucuresti. Are cineva variante ce pot fi recomandate? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat August 12, 2011 Partajează Postat August 12, 2011 Re: Mecanic bun Lada Niva Bucuresti Te salut! Firma noastra a fost distribuitoare de LADA Niva si Gaz4x4. Suntem autorizati de RAR pe aceste modele de masina, si efectuam revizii in garantie si post garantie. Putem acoperi intreaga gama de reparatii, inclusiv diagnoza pe sistemele electronice, tinichigerie si vopsitorie. Livram si montam instalatii de AC, inchidere centralizata, geamuri electrice. Producem/importam repere pt pregatire off road - bullbar (pt winch sau nu) - slidere laterale - suporti roata rezerva spate - kituri de suspensie pt inaltare 30-50mm ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat August 12, 2011 Partajează Postat August 12, 2011 Re: Mecanic bun Lada Niva Bucuresti la final , cam asa arata masina ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BogdanAWD Postat August 12, 2011 Autor Partajează Postat August 12, 2011 Re: Mecanic bun Lada Niva Bucuresti Arata bine. Problema ramane insa la anumite accesorii chiar si din Rusia (vezi scarite) care ruginesc foarte repede. Eu am luat bullbar-ul mare de la Cluj si dupa prima iarna avea urme de rugina iar dupa a doua a trebuit sa il vopsesc complet... Iar despre inaltat, avand in vedere ca se schimba unghiurile, stabilitatea va avea mult de suferit, sau nu? Ce varianta de inaltare s-a folosit? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat August 12, 2011 Partajează Postat August 12, 2011 Re: Mecanic bun Lada Niva Bucuresti Asa este. Chestiile originale rusesti ruginesc repede. Deh, ieftin si bun nu exista. Acum accesoriile astea le producem noi si nu mai apar astfel de probleme cu rugina, sistemul de protectie anticoroziva fiind foarte competitiv (dar si scump din nefericire) ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 Re: Mecanic bun Lada Niva Bucuresti Arata bine. Problema ramane insa la anumite accesorii chiar si din Rusia (vezi scarite) care ruginesc foarte repede. Eu am luat bullbar-ul mare de la Cluj si dupa prima iarna avea urme de rugina iar dupa a doua a trebuit sa il vopsesc complet... Iar despre inaltat, avand in vedere ca se schimba unghiurile, stabilitatea va avea mult de suferit, sau nu? Ce varianta de inaltare s-a folosit? mai dai matale jos fieratania de pe bot inca odata , o sablezi ,si o zinkezi , la bucuresti gasesti pe net destule firme ce se okupa ,si daca gasesti asta faci si jentile ca tot esti la zincat,eu asa le am rezolvat VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 Re: Mecanic bun Lada Niva Bucuresti la final , cam asa arata masina la cat ajunge un AC u cu montaj cu tot? VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreicirip Postat Septembrie 14, 2011 Partajează Postat Septembrie 14, 2011 Re: Mecanic bun Lada Niva Bucuresti kit-ul de inaltare la ce pret este?(inclusiv manopera) si din ce este compus? multumesc Nu este important sa castigi… este important sa-l faci pe celalalt sa piarda Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate