adi200100 Postat August 12, 2011 Partajează Postat August 12, 2011 Salve tocmai am reusit sa rup conducta de frana de la repartitorul de pe fatza pana la roata dreapta fatza. Daca are cineva un cod sau de la dezmembrari astept cu nerabdare. Merci Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat August 12, 2011 Partajează Postat August 12, 2011 Re: Conducta frana fatza dreapta poti cumpara o conducta noua de ARO (cupru) .... iti iei capetele de la conducta ta le pui la cealalta si le bercuiesti .... ai conducta NEW si pe lungime si de la mama ei ..... :wink: Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat August 12, 2011 Autor Partajează Postat August 12, 2011 Re: Conducta frana fatza dreapta hmmmm au acelasi diametru ??? Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat August 12, 2011 Partajează Postat August 12, 2011 Re: Conducta frana fatza dreapta da .... foloseste cu incredere .... eu deja am rupt vreo 5-6 pana acum ....si pe fata si pe spate ...... Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat August 12, 2011 Partajează Postat August 12, 2011 Re: Conducta frana fatza dreapta o sa incerc si eu cu cele de aro sa vad daca se potrivesc in pas la cilindri. ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat August 12, 2011 Partajează Postat August 12, 2011 Re: Conducta frana fatza dreapta am zis clar ....NUMAI un CAP merge ... unele au cu 10 si altele pe 9 .... ia un subler cu tine cand cumperi conducta .... cea de Suzi cred ca e de 10 ... Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 Re: Conducta frana fatza dreapta conductele de frana de papuc diesel au ambele capete cu nipluri M10x1 asa cum trebuie la samurai. gasesti si scurte de 40-50-60cm si lungi de 110-120 cm. mai lungi nu. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat August 16, 2011 Autor Partajează Postat August 16, 2011 Re: Conducta frana fatza dreapta am cumparat conducta de aro si ambele capete sunt la fel...aveam furtunul dupa mine...nu am ajuns la masina sa probez daca merge si la repartitor Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate