Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Problema serie sasiu

Damage

Postări Recomandate

Salut,

Am si eu o problema foarte mare :( poate puteti sa ma ajutati.

Seria de pe sasiu a ruginit si nu se mai poate descifra nimic... de unde incepe sau unde se termina

Poate cineva sa ma ajute cu o poza (sau mai multe ) cu o serie de MK1 2.5TDI? Seria e situata pe lonjeron la roata din partea dreapta-spate.

Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Problema serie sasiu

Ca sa poti sa poansonezi o serie valida de-a noastra ? Ca nu inteleg de ce ti-ar trebui o poza cu seria. Sa o scoti la imprimanta si sa o lipesti pe deasupra ?

Daca ma crezi pe cuvant, a mea e: JMBL042GVFY401977 Pajero `85 scurt, ex 2.5 benzina, actual 2.4 TD (4D55).

De altfel, poti merge la un sediu RAR si o repoansoneaza, asta doar daca se vad cel putin 30% din caractere, care corespund cu seria din carte.

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Salut,

In nici un caz sa poansonez o serie de la alta masina. Ce rost ar avea. Ideea era ca nu stiam cate caractere apar pe sasiu pentru ca e ruginit aproape tot si nu vad cate sun (unde incepe si unde se termina).

A mea in acte incepe cu JMBL049...... nu cu 042 , 89 2.5TDI proaspat reconditionata complet si o pot lua de pe certif de inmatriculare, nu asta e problema.

Din cate m-am documentat pe MK1 trebuie sa fie 12 caractere poansonate si pe MK2 numai 10. Din cate zici inteleg ca tu ai poansonate 17 caractere pe sasiu?

Ma intereseaza formaqtul caracterelor, dimensiune, spatiu intre caractere pentru a "zgaria" cat de cat peste rugina o forma de caracter.

Din pacate cei de la RAR nu imi vor repoansona altfel masina deoarece am incercat sa smirgheluiesc lonjeronul in speranta ca se va vedea ceva, dar totul este copt :(

In speranta ca nu interpretati ca furt de serie, va rog dati-mi detalii despre cate caractere, dimensiune, forma, spatii intre caractere, altfel am reconditionat-odegeaba... pot so duc la fier vechi.

Link spre comentariu

Nu vreau sa fiu rautacios, dar reconditionarile, de regula, incep de la baza. In cazul nostru, de la sasiu.

Pajero mk1, facut pentru Europa, are 17 caractere. Restul, ti-am explicat in PM... Poate totusi un coleg cu mk1 poate face o poza la serie, cu ceva explicatii, etc.

PS: Am vazut la cineva cu un mk1, caruia i-a ruginit partea aia din spate de la lonjeron, ca un mare meserias i-a sudat exact peste serie un cornier. A raschetat omu juma de an si nu a gasit nimic, debia dupa ce a bagat flexu in sudura si a cazut cornierul, a gasit si seria pe jumate mancata. Vezi sa nu fie si la tine aceeasi poveste ca dai la smirghel de-ti vine a...

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

Salut, din pacate nu cred ca mai pot face ceva cu Mitsu .... eventual sa angajez escavator si tamplar, sa sap groapa si sa-i pun cruce :(

Am mai stat o zi intreaga la RAR (alt judet, speram la oameni mai luminati) cu sperante si degeaba.

Daca vre-un posesor de MK1 are nevoie de ea pt piese de schimb, sau cineva interesat de offroad vrea sa o cumpere: 0742142807 si ne intelegem.

Dupa cum merge tara asta cred ca voi fi silit sa ies din categoria posesorilor de 4x4 si sa intru si eu la categoria "sicriu pe roti", sa vad si eu cum e sa imi sparg baia de ulei pe drumurile patriei.

Numai bine

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Imi povestea si mie un amic precum RAR ca daca vor sa afle exact seria de la un sasiu sau daca a fost ceva repoansonat peste seria masinii pot verifica cu o camera prin interiorl sasiului... stiu ca suna SF... verifica si a tine poate interiorul s-a pastrat

@Landcruiser
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare