Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

monsterica

Laurentiu L

Postări Recomandate

salut ,

bine v-am gasit, sunt Laur din Bucuresti si sunt mandrul posesor de vitara din 95 de vreo 4 luni.

motorizare 1.6, 16v, modificari cam ce se vede prin poze si un kit de inaltare suspensie.

:mrgreen:

1.thumb.jpg.2954baec43d898a019480ba47ae7a081.jpg

3.thumb.jpg.cd43a5116a692bbec24fcec8448df10a.jpg

2.thumb.jpg.4d617342eb29428f4f1715ed00595359.jpg

Editat de Laurentiu L
you can go faster .. but i can go everywhere
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: monsterica

poate niste gume mai adecvate pentru noroi

avand in vedere ca 90% sunt on road ma coafeaza destul de bine astea pe care le am. dar... dar nu am scos din calcul un set de roti pt off.

Bine ai venit!

Masina de Anglia, cu stopuri in bara spate.

Ce modificari o mai asteapta?

da masina e din anglia modificata cu volan pe stanga. cum ti-ai dat seama?

Editat de Astral
Link spre comentariu

da masina e din anglia modificata cu volan pe stanga. cum ti-ai dat seama?

a nimerit bineinteles.

putea la fel de bine sa fie de olanda cu fendere de fat boy.

foarte faina masina. chiar e de strada, joasa si lata, vopsita polisata.

felicitari de achizitie si cati mai multi kilometri de autobanda (de unde?:ha::ha:)

ancuta_laurentiu@yahoo.com

tel. 0767585379

Link spre comentariu

Stopurile din bara, ii tradeaza originea britanica. Sunt si bare fara stopuri in GB, dar si aceasta varianta. Ma insel, Laure?

nu ai cum sa te inseli, doar esti vitarist pe viata:old

un exemplu pt ceea ce vrei tu sa zici e englezoiul asta. ia uite cata bara are in spate:banana

http://img827.imageshack.us/img827/8750/212912880391632535pic.jpg

http://img836.imageshack.us/img836/6407/212912880391632533pic.jpg

tel. 0767585379

Link spre comentariu

e frumoasa tare, zic eu sa o lasi on road, e pacat.

In prezent: Suzuki Escudo LWB 1.6 16v 101 cp, 1993, RHD

In trecut: Vitara SWB 1.6 8v 80 cp, 1993, cabrio, injectie - stock

Link spre comentariu

multumesc pentru "thumbs up" ... offroader inrait nu sunt dar daca am nevoie sa ajung undeva off cred ca isi va face treaba si asa cum este echipata acum. nu zic ca nu am incercat noroi dar mi-a dat destule emotii cu cauciucurile astea :D

p.s. autostrazi la noi ... hmmm unde? :)))))))))))

a nimerit bineinteles.

putea la fel de bine sa fie de olanda cu fendere de fat boy.

foarte faina masina. chiar e de strada, joasa si lata, vopsita polisata.

felicitari de achizitie si cati mai multi kilometri de autobanda (de unde?:ha::ha:)

de joasa e joasa dar nu stock, am pus un kit de inaltare suspensie , si urmeaza sa ii inalt pragurile, poate pe viitor un body lift si cauciucuri mai inalte dar look-ul il las asa. :care

Editat de Astral
Link spre comentariu

scuze de poluare a topicului. eu as zice sa lasi masina cum e fara sa o inalti pt ca o vei trasforma in altceva. da jos kitul de suspensie si nu-i pune body lift. mai sus ai avut un exemplu de unu care a vrut sa ajunga la cer cu masina sa. a bagat in ea destui bani ca sa isi ia un audi 4x4 din 2005 in coace.

o face ea treaba in teren dar e urata in draci.

tel. 0767585379

Link spre comentariu

scuze de poluare a topicului. eu as zice sa lasi masina cum e fara sa o inalti pt ca o vei trasforma in altceva. da jos kitul de suspensie si nu-i pune body lift. mai sus ai avut un exemplu de unu care a vrut sa ajunga la cer cu masina sa. a bagat in ea destui bani ca sa isi ia un audi 4x4 din 2005 in coace.

in legatura cu body lift am spus poate pe viitor, dar legat de suspension lift e montat in poza, si sincer m-a ajutat pentru ca fara el imi atingeau cauciucurile fata in praguri cand vitam maxim, acum nu se mai intampla. plus ca masina avea garda cat un logan :) acum e cum trebuie . cat despre masina din poze no way... vitara mea nu va ajunge asa :uameni

Link spre comentariu

las-o asa, daca o inalti ii strica look-ul sportiv, eventual un sistem audio,2 baterii :)), chip tuning, oglinzi incalzite, scut motor briz brizuri dastea merge pe ea daca tot vrei sa bagi bani in ea

Link spre comentariu

las-o asa, daca o inalti ii strica look-ul sportiv, eventual un sistem audio,2 baterii :)), chip tuning, oglinzi incalzite, scut motor briz brizuri dastea merge pe ea daca tot vrei sa bagi bani in ea

:) chip tuning ... nu vreau sa pape mai mult e ok la 10 in oras, sistem audio nu sunt aadeptul de a merge cu manelele la maxim in oras :)))))) mi se trage de la motocicleta, prefer sa aud motorul cum toarce, oglinzi incalzite ar merge dar mai bine bag banii in bucsi de poliamida decat in prostii si da la un scut ma gandeam si eu :grin:

Link spre comentariu

sper ca nu la mine te referi caci atunci :ha::ha::ha::ha:esti terminat la cluj

on topic: si eu zic sa lasi masina doar cu acel kit de suspensie caci dupa un body lift ai foarte multe de realiniat,precum barile pragurile,tre sa modifici bullbaru

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

:) chip tuning ... nu vreau sa pape mai mult e ok la 10 in oras, sistem audio nu sunt aadeptul de a merge cu manelele la maxim in oras :)))))) mi se trage de la motocicleta, prefer sa aud motorul cum toarce, oglinzi incalzite ar merge dar mai bine bag banii in bucsi de poliamida decat in prostii si da la un scut ma gandeam si eu :grin:

da, merg si bucsile, poti sa ii pui si piese heavy duty ca sa nu le mai schimbi niciodata :))

evacuarea atunci, pentru sunet

Link spre comentariu

multumesc pentru "thumbs up" ... offroader inrait nu sunt dar daca am nevoie sa ajung undeva off cred ca isi va face treaba si asa cum este echipata acum. nu zic ca nu am incercat noroi dar mi-a dat destule emotii cu cauciucurile astea :D

p.s. autostrazi la noi ... hmmm unde? :)))))))))))

ce cauciucuri ai? dimensiuni.

Link spre comentariu

ce cauciucuri ai? dimensiuni.

din cauza jantelor care sunt foarte late j10 cele mai inguste care le-am putut potrivi au fost de 255 , si din cauza ca sunt capos m-am aruncat la 255/60/15

acum merg de minune cu suspension lift si arata si ele a cauciucuri de "4x4" nu de cart :D

Frumoasa rau masina... Imi place rosul acela de la jante :br Ii mai trebuie niste bare pe spate si e gata :h5

da astept pm de la tine :grin:

Editat de Astral
Link spre comentariu

Stopurile din bara, ii tradeaza originea britanica. Sunt si bare fara stopuri in GB, dar si aceasta varianta. Ma insel, Laure?

Am crezut ca stergatoarele au tradat volanul pe dreapta... :grin: "Meseriasii" care au mutat volanul n-au dus treaba pana la capat :old

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

Link spre comentariu

Am crezut ca stergatoarele au tradat volanul pe dreapta... :grin: "Meseriasii" care au mutat volanul n-au dus treaba pana la capat :old

da stergatoarele sunt pe invers dar nu e deranjant, si ar mai fi antena pe partea dreapta :wink:

Link spre comentariu

avand in vedere ca 90% sunt on road ma coafeaza destul de bine astea pe care le am. dar... dar nu am scos din calcul un set de roti pt off.

Lasa ca usor-usor ajungi si pe off, doar i-ai facut botezul pe noroaie! :ha:

Sa-ti traiasca Monsterica!:h5

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

Foarte frumos accesorizat monsterica! Bravos! O achizitie f buna!

Intrebare:

Cat te-a costat schimbarea volanului cu totul, materiale + manopera si daca se merita (scartaie, partaie, trozneste, nu functioneaza comutatoare/butoane)?

Daca nu poti raspunde aici, da-mi, te rog un PM :h5

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

Asa a cumparat-o, gata modificata.:grin:

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

Foarte frumos accesorizat monsterica! Bravos! O achizitie f buna!

Intrebare:

Cat te-a costat schimbarea volanului cu totul, materiale + manopera si daca se merita (scartaie, partaie, trozneste, nu functioneaza comutatoare/butoane)?

Daca nu poti raspunde aici, da-mi, te rog un PM :h5

sal,

asa am luat-o cu conversia facuta. de functionat nu functionau toate dar acum sunt ok toate butoanele. in rest prinderile din ce am vazut sunt ok si inca nu am pierdut nimic pe drum :))

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare