geotiganica Postat August 18, 2011 Partajează Postat August 18, 2011 Salutare la tota lumea! Azi dimineata am cumparat un G Class 300 gd cu modificare facuta la satu mare si pus 300TD in 6 cil pe el. Am deschis acest topic nu pentru a ma lauda ci pentru ca nu stiu mare lucru despre masina....nu am mers niciodata cu un g class si nu stiu nimik despre el. Va rog sa-mi spuneti si mie care ar fi lucrurile de care ar trebui sa tin cont pe viitor, lucruri esentiala/vitale in folosirea si intretinerea ei. mentionez ca masina are pregatire offroad adik suspensii, roti, snorkel, troliu....si k o voi folosi cu precadere in offroad. O sa revin cu poze. Deocamdata e pe drum...diseara ajunge si sunt cam nerabdator sa o vad. Mitsubishi Pajero LWB wide fanders 3.5 v6 24valve 1999 / Mitsubishi Pajero lwb v80 / Porsche Chayenne Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat August 18, 2011 Partajează Postat August 18, 2011 Re: G class 300 gd felicitari pentru achizitie !!!!:2dr te vei descurca tu destul de bine cu ea :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat August 18, 2011 Partajează Postat August 18, 2011 Re: G class 300 gd E G-klass-ul cu motor de E-klasse de pe Autovit? Daca da, era f faina masina! S-o glazurezi cu muuuulta bucurie in suflet! Vrem si poze pe malul marii! :h5 Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geotiganica Postat August 18, 2011 Autor Partajează Postat August 18, 2011 Re: G class 300 gd E G-klass-ul cu motor de E-klasse de pe Autovit? Daca da, era f faina masina! S-o glazurezi cu muuuulta bucurie in suflet! Vrem si poze pe malul marii! :h5 Da aia este masina. Am negociat ceva cu baiatul....cam o zi intreaga si am luat-o Mitsubishi Pajero LWB wide fanders 3.5 v6 24valve 1999 / Mitsubishi Pajero lwb v80 / Porsche Chayenne Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat August 18, 2011 Partajează Postat August 18, 2011 Re: G class 300 gd Atunci, cu voia matale o sa pun un mic preview, asa , ca sa iti atat si tie talpile in asteptarea ei :al http://photos01.otomoto.pl/photos/original/C20/17/20/C20172068_1.jpg http://photos01.otomoto.pl/photos/original/C20/17/20/C20172068_2.jpg http://photos01.otomoto.pl/photos/original/C20/17/20/C20172068_5.jpg O sa ai scula acum pentru concurs! Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geotiganica Postat August 18, 2011 Autor Partajează Postat August 18, 2011 Re: G class 300 gd Mersi....dar dupa ultimul incident cu pajero m-am mai linistit. Ramane de vazut. Oricum am stabilit ca o sa incep distractia exact unde am incheiat-o.....pe acelasi deal. Vedem dak dupa lungi cautari si un buget dublu punem steagul pe deal sau nu. Mitsubishi Pajero LWB wide fanders 3.5 v6 24valve 1999 / Mitsubishi Pajero lwb v80 / Porsche Chayenne Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat August 18, 2011 Partajează Postat August 18, 2011 Re: G class 300 gd O sa urci dealul si o sa-ti fixezi de acolo alte culmi de cucerit cu monstruletul asta. Oricum, un roll-cage, macar interior, n-ar strica deloc! Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geotiganica Postat August 18, 2011 Autor Partajează Postat August 18, 2011 Re: G class 300 gd mai incolo facem si rollcage....acum am usurat putin bugetul de offroad si mai sunt alte ch de inceput gen inscriere si mutat volan pe partea corecta.... Mitsubishi Pajero LWB wide fanders 3.5 v6 24valve 1999 / Mitsubishi Pajero lwb v80 / Porsche Chayenne Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat August 18, 2011 Partajează Postat August 18, 2011 Re: G class 300 gd Bravo excelenta alegere, sa o stapinesti sanatos si incearca sa o treci la utilitare sau la bulgari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costakala Postat August 18, 2011 Partajează Postat August 18, 2011 Re: G class 300 gd Cati banuti ai dat ? sa o stapanesti cu bine arata bine masina... Nissan patrol gr,y60 2.8 tubular Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geotiganica Postat August 18, 2011 Autor Partajează Postat August 18, 2011 Re: G class 300 gd Cati banuti ai dat ? sa o stapanesti cu bine arata bine masina... Am luat~o de la voi de acolo. Stii masina? Ce~mi zici de ea? Mitsubishi Pajero LWB wide fanders 3.5 v6 24valve 1999 / Mitsubishi Pajero lwb v80 / Porsche Chayenne Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geotiganica Postat August 19, 2011 Autor Partajează Postat August 19, 2011 Re: G class 300 gd A sosit azi noapte fierul. M~am dat putin cu el. E ok. Mai sunt mici chestii de pus la punct. Asa k mergem mai departe. De unde iau niste distantiere la roti si unde fac o bara fata cat mai buna? Mitsubishi Pajero LWB wide fanders 3.5 v6 24valve 1999 / Mitsubishi Pajero lwb v80 / Porsche Chayenne Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat August 19, 2011 Partajează Postat August 19, 2011 Re: G class 300 gd Iti recomand jante cu et negativ decat flanse.Zi-mi cate prezoane are si ce distanta intre ele si poate reusesc sa te ajut cu ceva de calitate. Bara fata, vorbeste cu baietii de la suzuki dojo http://www.suzukidojo.blogspot.com/, au facut cateva bari faine pt. g-uri...sau fata cu totul http://forum.club4x4.ro/showthread.php?64520-Vand-buggy-G-Wolf Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geotiganica Postat August 19, 2011 Autor Partajează Postat August 19, 2011 Re: G class 300 gd Iti recomand jante cu et negativ decat flanse.Zi-mi cate prezoane are si ce distanta intre ele si poate reusesc sa te ajut cu ceva de calitate. Bara fata, vorbeste cu baietii de la suzuki dojo http://www.suzukidojo.blogspot.com/, au facut cateva bari faine pt. g-uri...sau fata cu totul http://forum.club4x4.ro/showthread.php?64520-Vand-buggy-G-Wolf Are jante 16 cu et -30 dar parc ar mai merge niste distantiere de 2 sau de 3(nu tin neaparat) ma uit la ce au facut baietii in leg cu barile si ma hoatarasc. mersi de linkuri. mai stau cam 2 ore la birou si o tai la padure.... Mitsubishi Pajero LWB wide fanders 3.5 v6 24valve 1999 / Mitsubishi Pajero lwb v80 / Porsche Chayenne Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaic Postat August 19, 2011 Partajează Postat August 19, 2011 Re: G class 300 gd http://forum.club4x4.ro/showthread.php?65661-Flanse-30mm-si-oglinzi-G-Klasse Pentru flanse suna la 0724215379 Laur. Vezi ca mai are si alte piese. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geotiganica Postat August 20, 2011 Autor Partajează Postat August 20, 2011 Re: G class 300 gd Salutare. Am fost aseara la o tura cu g ul si m~am intors tare nemultumit. Masina nu trage nici pe strada nici pe teren. In schimb motorul se aude fantastic. O sa ma apuc de luni sa o iau cu furtunele de ali.entare, filtre si alte chestii de genul. Daca o turez stand pe loc cand se decelereaza se opreste uneori alteori da sa moara si isi revine. Ce parere aveti? De la ce ar putea sa fie Mitsubishi Pajero LWB wide fanders 3.5 v6 24valve 1999 / Mitsubishi Pajero lwb v80 / Porsche Chayenne Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat August 20, 2011 Partajează Postat August 20, 2011 Re: G class 300 gd Faptu ca nu trage bine se poate datora cutiei de viteze ca in cazul lui Romihd care avea cutia tot de pe limuzina de unde era si motoru . Deci vezi ce cutie ai pe masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geotiganica Postat August 20, 2011 Autor Partajează Postat August 20, 2011 Re: G class 300 gd Faptu ca nu trage bine se poate datora cutiei de viteze ca in cazul lui Romihd care avea cutia tot de pe limuzina de unde era si motoru . Deci vezi ce cutie ai pe masina. am studiat mai amanuntit problema si intradevar cutia este o cutie manuala cred ca de pe 300diesel simplu deoarece din cate stiu nu au fost cutii manuale ci doar automate pe 300td( ma refer la limuzine). dar faptul ca nu trage nu cred ca are legatura cu asta. parerea mea este ca nu se alimenteaza cum trebuie(cand apas ambreiajul in panta si ma opresc se opreste motorul). am vazut ca mai e un coleg care a avut aceeasi problema si dupa ce a schimbat conductele si filtre am inteles ca e ok acum. el zicea ca are cutie de sprinter..... Mitsubishi Pajero LWB wide fanders 3.5 v6 24valve 1999 / Mitsubishi Pajero lwb v80 / Porsche Chayenne Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costakala Postat August 21, 2011 Partajează Postat August 21, 2011 Re: G class 300 gd O cutie de sprinter cica ar merge pe el ca sa scapi de problema"trasului",se pare ca domnu de la targu mures cu modificarile de g-uri....ori s-a grabit ori nu a vrut sa scoata ceva mai bun din masina cand a facut modificarea,baiatul de la care ai luat-o a lasat-o la respectivul meserias...cu toata increderea.....dar a cam dat-o in bara.oricum ai suspensie smechera pe ea,gume,blocanti,motorul....a fost o singura data cu noi pe deal si concluzii:f grea(m-as gandi bine daca as mai pune fiare pe ea gen bara fata,etc) si un lucru ce a gresit domn meserias ,centru de greutate e f,f,f,f sus(motoul e f sus pus) ,grija mare pe inclinatii..(eu l-am scapat odata....tinandul cu scripetele din lateral sa treaca o cararusa),ce sa zic...verifica totul...cu rabdare si dai sa rupa pamantul,succes. Nissan patrol gr,y60 2.8 tubular Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat August 21, 2011 Partajează Postat August 21, 2011 Re: G class 300 gd Salutare. Am fost aseara la o tura cu g ul si m~am intors tare nemultumit. Masina nu trage nici pe strada nici pe teren. In schimb motorul se aude fantastic. O sa ma apuc de luni sa o iau cu furtunele de ali.entare, filtre si alte chestii de genul. Daca o turez stand pe loc cand se decelereaza se opreste uneori alteori da sa moara si isi revine. Ce parere aveti? De la ce ar putea sa fie Verifica alimentarea, mai ales daca stand pe loc face figuri de genul. Discutia cu trasul a mai fost, cauta aici pe sectiunea Mercedes :) '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geotiganica Postat August 21, 2011 Autor Partajează Postat August 21, 2011 Re: G class 300 gd asta o sa fac de maine. rezervor dat jos si curatat, conducte schimbate si filtre. sunt sigur ca undeva pe traseul pana in pompa e vreo problema si nu se alimenteaza. nu cred ca are vreo treaba cu cutia, mai ales ca e manuala(5 trepte) si nu trage mai deloc la drum in nici o treapta- ma gandesc ca ar fi tras macar in treptele mici. in teren asa cum am mai zis daca ii dau gaz in deal si apas ambreiajul si frana sa ma opresc pe loc se opreste motorul aproape de fiecare data.... deci io zic ca e din alimentare si deabia dupa ce rezolv asta ajungem la discutii gen cutie si rapoarte..... Mitsubishi Pajero LWB wide fanders 3.5 v6 24valve 1999 / Mitsubishi Pajero lwb v80 / Porsche Chayenne Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat August 22, 2011 Partajează Postat August 22, 2011 Re: G class 300 gd Verifica si supapa de sens de pe traseul de tur al alimentari cu motorina. Mai poate sa traga aer fals pe undeva pe traseul de alimentare. Bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geotiganica Postat August 25, 2011 Autor Partajează Postat August 25, 2011 Re: G class 300 gd duminica il scot pe G la plimbare si catarat. sa vedem daca s-a schimbat ceva.... au venit si flansele azi..... Mitsubishi Pajero LWB wide fanders 3.5 v6 24valve 1999 / Mitsubishi Pajero lwb v80 / Porsche Chayenne Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat August 26, 2011 Partajează Postat August 26, 2011 Re: G class 300 gd ....Motorul e foarte reusit.....daca o folosesti off.......nu cred ca are rost sa schimbi volanul pe parte stanga!Sa te bucuri de ea!!! ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geotiganica Postat August 26, 2011 Autor Partajează Postat August 26, 2011 Re: G class 300 gd ....Motorul e foarte reusit.....daca o folosesti off.......nu cred ca are rost sa schimbi volanul pe parte stanga!Sa te bucuri de ea!!![/quote M~am lasat de schimbarea volanului. Intradevar asa cum am mai zis motorul merge f rotund si se aude f bine. Mersi de urare! Mitsubishi Pajero LWB wide fanders 3.5 v6 24valve 1999 / Mitsubishi Pajero lwb v80 / Porsche Chayenne Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate