Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

merita servo de aro pe IMS?

dicomes

Postări Recomandate

Salut! Intrucat problemele cu caseta de pe M sunt binecunoscute, nu mai descriu ceea ce se stie deja, deci in concluzie as dori sa pun o caseta cu servo de pe ARO. Precizez ca am motor de C-lung diesel. Intrebarea este urmatoarea: merita a fi executata aceasta modificare (si nu doar pt a scapa de servo muschi) cu o caseta cu servo de Aro sau ar trebui altceva? E FIABILA aceasta caseta de Aro sau schimb un rau cu altul? Am citit pe aici si am vazut ca se pot pune casete de Bmw model 1990 sau din alte discutii am aflat ca unii si-au pus casete de pe Toyota LJ 70 model Anglia.

Multumesc!

Club Sportiv X3M Off Road Rm.Valcea
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: merita servo de aro pe IMS?

Eu unul zic ca merita, deoarece (scapi de degete intoarse sau in cel mai rau caz rupte) nu mai ai treaba cu socuri.....si eu urmez sa pun una pe un aro un viitor proiect off road, si si eu tot un motor C-lung turbo diesel si ii pun pompa de pe un rover mai vechi.....merita....asta ii parerea mea......

Christian Dan :grin:
Link spre comentariu

merita si nu merita,unchiul meu are un are 2002 cu motor dx campulung,si servo,dar servo lasa de dorit,adik trebuie sa tragi de ea,si mai este o problema,servo merge cnd vrea ea,adik la el dak tragi de volan dreapta merge,dar cand tragi stanga nu merge mereu,eu zic dupa parerea mea lasa tot caseta de ims k nu ai probleme,eu am M-ul meu cu motor de BV si caseta lui originala si jante lui originale pe 16 inchi si cauciucuri ff late si nu am probleme merge chiar foarte usor!

Link spre comentariu

Apoi atuncea nu ii baga pompa cat trebuie la caseta........eu am vazut un tdx cu servo si mergea ceas.....nu era vorba sa raman virata intro parte sa nu mai revina volanu.....poate trebuie reglate rotile....cand vireaza dreapta roata stanga se inclina prea tare si intra sub masina si dovada ca nu revine inapoi volanu...eu unul zic c amerita si eu acuma cat de curand o sa imi pun pe un aro care vreau sa il fac un proiect off-road cu motor tdx...turbo de la alta masina....

Christian Dan :grin:
Link spre comentariu

de pajero sau nissan implica prea multe modificari la sasiu...si aici nu e vorba de confort cat despre siguranta degetelor in exploatare...cu aro 320 fara servo mi-am spart ceasul de la mana pt ca mi-a smucit volanu in padure si mi-a aruncat mana in geam intr-o clipa, asa ca....prefer siguranta originalitatii.

Editat de dicomes
Link spre comentariu

este posibil sa nu ii bage bine pompa,ai fost la RAR? k eu pe M vreau sa imi pun un motor de peugeot 2.5 t diesel,nu stiu dak imi da voie RAR-ul,fara sa mai ma duc la bucuresti sa fac testele alea idioate care costa 2000 de euro,dak nu merge motorul de campulung este bun pt un M?

Link spre comentariu

este posibil sa nu ii bage bine pompa,ai fost la RAR? k eu pe M vreau sa imi pun un motor de peugeot 2.5 t diesel,nu stiu dak imi da voie RAR-ul,fara sa mai ma duc la bucuresti sa fac testele alea idioate care costa 2000 de euro,dak nu merge motorul de campulung este bun pt un M?

Sorine, campulungul nu e un motor bun, dar iti poti face treaba cu el. Depinde ce vrei de la masina... marele lui defect este supraincalzirea !! Sunt mai multe pareri legate de rezolvarea acestei probleme... eu unul am ales un radiator de TV care este mai mare dar intra in lacasul celui original si care are difuzor, schimbarea paletei originale cu 4 brate cu una cu 6 brate si mai mica in diametru(altfel nu intra in difuzor) plus un radiator de ulei.

Link spre comentariu

plus vibratul pe sasiu,am mai avut un M cu motor de campulung care mi s.a parut destul de bun,cu supraincalzire nu am avut de a face avea rediatorul lui original,dar ma gescurajat vibratul de ziceai k este tractor si l.am dat si am luat unu din 74 cu motor de bv,care se va schimba cu unu de peugeot

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

salut ,eu am montat o caseta de bmw si credema ca merita,acum ma joc cu volanu ,plus ca nu mai am joc in volan(cursa moarta)nu se monteaza greu si nici defectuasa nu este,dezavantaju este ca pierzi putin din unghiu de virare si uneori dacai locu prea ingust faci ceva manevre in plus decat cu caseta originala,dar manevrezi volanu cu un deget,Sa nu-ti mai rupa degetele si sa ai si putina siguranta in masina daca cumva cedeaza un cap de bara eu iti recomand un telescop de directie,care tine masina dreapta pe drum,bafta

Aro M461 usor modificat
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare