Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Service pentru schimb distributie

v-shase

Postări Recomandate

Salutari,

Cine imi face si mie o recomandare pentru un service in Bucuresti unde sa schimb si eu distributia la Mitsul meu?

Rog PM.

:tk

Cum se poate identifica daca masina este echipata cu LSD (limited slip differential)? Un amic care privea cu ruleaza mitsulina la o intoarcere pe niste sleauri mi-a bagat un cui pe tema asta.

Editat de v-shase
Mitsubishi Pajero Sport:ypu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Service pentru schimb distributie

sunt curele distributie facute de firma optimal ,romanesti toate sunt vreo 500 ron.in cluj in zona c.u.g la un depozit , ideea e ca calitatea e mai buna decat la majoritatea dar trebuie sa mergi cu cele vechi ca nu corespund codurile in bucuresti nu stiu poate gasesti vreun depozit similar.

Link spre comentariu

500 ron 2 curele facute in garaj in romania ? Si facute si dupa cotele la vechile curele ? Adica nu au un standard de producator, ceva? :br

Legat de LSD, tre sa ai o placuta lipita pe grup, sau sub capota, sau ridica puntea spate (ambele roti) si invarte de una din ele, la mana. Cealalta trebuie sa se invarta in acelasi sens.

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

cu ce mai are pe acolo daca desfaci banuiesc ca o sa le schimbi si pe celelalte de pompa intinzatoarele etc .,dar clar ca sunt mai mult de doua, curelele se fabrica pt . audi si vw din cate am inteles , de aceia cand intrebi or sa zica cas fabricate in germania dar ca pe multe produse pe care le comanzi din afara poti sa ai surpriza sa gasesti ~~fabricat in romania~~

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

...........as propune ca unii sa se mai informeze inainte de a posta asemenea aberatii <prostii> .......sau le sunt necesare postarile ptr. a avea acces la MICA PUBLICITATE ?

CU RESPECT ALIN :uameni

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

si mie mi se pare aberanta discutia. am cumparat cureaua si intinzatoarele de la magazin de piese auto (adresa pe pm) si am montat-o la service. nu am avut nicio problema si era vorba de un montero v6, 3000.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare