Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mi-a fost furat Jeep Grand Cherokee ZJ! Help!

cosmin76

Postări Recomandate

Stiu ca trebuie sa ma prezint mai intai.... Ma numesc Cosmin, sunt din Bucuresti si pana saptamana trecuta am fost fericitul posesor al unui Grand Cherokee ZJ Limited, 5.2L V8 , an 1996 , culoare negru, geamuri spate negre din fabrica, in rest totul standard! Masina era inmatriculata in Bulgaria , avand numarul P8670AK . Masina arata foarte bine pentru varsta ei , am sa incerc sa atasez poze! Rog pe oricine poate sa-mi dea informatii sa ma contacteze la nr 0722719084. Daca cineva stie unde se afla va primi o recompensa!!!

Nu stiu daca este locul potrivit pentru acest post dar sper sa ma inteleaga operatorii si sa nu-l stearga! Macar posesorii de ZJ in stare foarte buna pot afla ca au o masina care inca se mai fura! Multumesc tuturor!

1244511751_Jeepulmeu.thumb.jpg.36f50e4df2cd69ce143748f4c129a21e.jpg

Imagine011.thumb.jpg.d5a0b8d21adfb6ca4be4326b58e388e8.jpg

Jeep2.thumb.jpg.b8f45b39efc08839e937cc0c500dc1fa.jpg

Jeep3.thumb.jpg.d169fe4f650f7f3d00c659dad054c499.jpg

Jeep4.thumb.jpg.3b21ef9b5c5e467e3f94d07423fa4291.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Mi-a fost furat Jeep Grand Cherokee ZJ! Help!

Acum e in BG si are deja alte numere. Daca ai inmatriculat-o prin persoane pe care nu le cunosti si nici nu ai referinte despre ele.... e posibil sa ai inca un rand de chei de care tu nu stii. Daca au fost persoane de incredere atunci sigur e undeva pe camp la coductele cu benzina...Mai poti incerca la dezmembrari dar si acolo pana acum e facuta bucati. Toate variantele de mai sus duc la o singura concluzie: slabe sanse sa o mai recuperezi.

Link spre comentariu

Hai sa nu fim asa pesimisti... E drept ca nu e prima masina 4x4 furata si negasita, dar speranta moare ultima. Poate colegii care se ocupa cu inmatriculari poat afla ceva pe la KAT-urile frecventate de ei daca publici si seria sasiului.

Poze mai recente nu ai?

Bafta!

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

Link spre comentariu

V.I.N 1J4GZ78Y0TC298019. Masina arata exact ca in poze, doar ca avea rotile de vara (anvelope Good Year, acelasi tip de jante doar ca nu erau reconditionate). Eu banuiesc ca a fost furata pentru cineva care avea una inmatriculata dar nu intr-o stare la fel de buna sau pur si simplu de cei care fura si se plimba cat le ajunge benzina! De asta sper sa o vada cineva abandonata pe undeva!

Link spre comentariu

Nu avea nimeni alte chei de la ea! Toate actele sunt la mine asa ca nu cred ca e in BG. Si....nu cred ca se dau in vant bulgarii dupa un V8, poate daca aveam gaz pe ea ii mai tenta! Masina e inmatriculata in Bg din Ianuarie 2010 si nu am avut nicio problema pana acum cu niciun bulgar sau roman! Ma gandesc ca daca o fura pentru dezmembrat era mai indicat un WJ, pentru vandut de asemenea!Am eu piese din dezmembrari pentru ZJ si nu au mare cautare asa ca e exclusa varianta cu dezmembratul! Poate doar daca avea cineva nevoie de o piesa mai importanta de la ea!

Link spre comentariu

Aripa dreapta fata, la pasaj, in fata,e putin infundata! Proiector drepta fata fisurat(dar aveam unul intreg in portbagaj), un D argintiu pe haion, abtibild pe parbriz, in dreapta jos, cel cu KAT din Germania! Oglinzile au antifurturi metalice , negre, cele in forma de L. Antena este cea fixa, nu electrica!

Link spre comentariu

eu personal cred ca ti-au luat-o pt ceva furturi rapide si e posibil sa o gasesti abandonata sau retinuta de politie,n-ar fi rau dc ai pe cineva in politie sa se intereseze.mi-am notat nr si sper sa pot sa te ajut

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare