Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cherokee

Maria

Postări Recomandate

Buna tuturor,

Am achizitionat 2 Jeep Cherokee unul din 1989 si unul din 1990. Il pastram pentru distractii pe cel din 89, iar de la celalat luam ce putem pe viitor. Acum, am de achizitionat urmatoarele:

cauciucuri, janta de 15, diametru 31 inci, latime 10.5 inci, MT

2 scaune cu centuri in 4 puncte

bullbar cu suport de troliu

troliu

portbagaj ( pt sus)

Ce sfaturi imi puteti da? Pot gasi cate ceva pe la cineva?

Am mers cu ea pe camp asa in stadiul in care este si a fost incredibil! Abia astept sa o facem. Astept cu interes raspunsuri.

Va multumesc,

P.S.: sper a am postat corespunzator.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cherokee

Buna seara !

Pentru cele dorite poti lua legatura cu hodea4x4, macfero sau worldscape, ii gasesti la rubrica "Anunturi sponsorizate", si merge fara probleme sa le trimiti PM sau sa-i suni.

In functie de motorizare, masina s-ar putea sa traga slab cu noile anvelope sau, datorita latimii lor, sa frece pe undeva, mai ales daca se vor monta pe jantele originale.

Deasemenea, la varsta aceasta a masinilor, arcurile spate s-ar putea sa fie obosite, potentialul LSD din puntea spate sa fie nefunctional, amortizoarele (patru plus cel de la directie) sa fie duse, este posibil sa ai jocuri in articulatii, in crucile cardanelor sau ale planetarelor fata, etc.

Dar ne gasesti aici, daca vor aparea ceva probleme.

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

Re: Cherokee

Aveti acces la Mica Publicitate fara a putea posta inca.......deci puteti comsulta ofertele celor care vand piese/accesorii pentru Jeep.

Scuze daca am deranjat, nu am intentionat, stiu ca pot gasi piese si accesorii mai peste tot, dar este altceva sa vorbesti direct cu cei care detin si iubesc Cherokee.

Multumesc,

Maria

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare