Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

POMPAGIU bun?

Andrei Paunoiu

Postări Recomandate

Re: POMPAGIU bun?

0723 254 938 nea Costica

Atentie:

-nu am nici o treaba cu el

-am fost la el ca simplu client trimis la fel de cineva

-nu mai stiu nimic de el de 1 an si jumtatate de cand am fost la el cu masina

-este meserias dar repara doar pompe nu altceva

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am un prieten transportator il sun sa vad pe unde isi repara pompele ca pana acum le repara la nea Costica asta.Si daca aflu ceva va anunt.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

mai puteti incerca si la 0752 064 062 (nu stiu numele, am doar acest nr de tel), undeva pe str cheile turzii (aproape de intrarea in popesti leordeni). mi-a fost si mie recomandat, dar nu am apucat sa verific, asa ca eventualele reclamatii nu mi se pot imputa :). merita o incercare, zic eu.

indiferent de rezultat, feedback-ul e important...

exista 10 tipuri de oameni: cei care inteleg binar si ceilalti.
Link spre comentariu

Turcul Tadji ...de la autogara Filaret

Ceva mai multe amanunte...daca se poate. Ai PM plin si n-am putut sa dau mesaj.

Multumesc.

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Str Cutitul de Argint (vis-a-vis de Autogara Filaret)

Cum se ajunge acolo: urci pe langa parcul Carol venind dinspre Marasesti (restaurantul Budapeste) si imediat cum ajungi in dreptul depozitului Pepsi (dupa ce lasi Autogara Filaret pe dreapta) faci stanga. O sa vezi imediat cum intri pe strada Cutitul de Argint pe partea dreapta atelierul. Acolo baietii fac pompe de injectie si injectoare si sunt destul de dotati (au bancuri de proba si de masurare).

Daca nu te descurci ma suni (0768.084.101).

Mesageria privata e dezactivata.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Str Cutitul de Argint (vis-a-vis de Autogara Filaret)

Cum se ajunge acolo: urci pe langa parcul Carol venind dinspre Marasesti (restaurantul Budapeste) si imediat cum ajungi in dreptul depozitului Pepsi (dupa ce lasi Autogara Filaret pe dreapta) faci stanga. O sa vezi imediat cum intri pe strada Cutitul de Argint pe partea dreapta atelierul. Acolo baietii fac pompe de injectie si injectoare si sunt destul de dotati (au bancuri de proba si de masurare).

Multumesc, de asta aveam nevoie.

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Rog si eu colegii din Sibiu daca ma pot ajuta cu un numar de telefon si eventual o adresa( desi nu cunoscorasu :grin: ) a unui pompagiu bun de acolo, ca in Valcea nu am prea avut noroc... Ar fi ideal daca ar mai fi lucrat pe Frontera sau Opel in general ca am inteles ca e o problema cu pusu la punct a pompei de injectie de 2.3...

:tk

ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort
Link spre comentariu

Pentru cei din bucuresti nu prea il recomand pe turcul de la filaret. am fost la el cu niste injectoare si pompe de injectie si a cam dat-o de pereti.

Pentru pompe BOSCH personal vi-i recomand pe cei de la EXPRESS Diesel de pe soseaua Aelxandriei. eu am un service auto si lucrez cu ei de ceva vreme si nu au dat gres pana acum. piesele folosite la reparatie sunt originale si NOI nu ca in alte parti unde cu 3 pompe sh o mai face pe a ta sa merga 1 luna si iti ia bani cat jumate din una noua :)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare