Alex Focsa Postat August 25, 2011 Partajează Postat August 25, 2011 Unde pot verifica instalatia de climatizare in Cluj ? Face figuri si nu gasesc pe nimeni sa-i dea de cap si nici vremea nu ma ajuta :hl Preferabil si la un pret decent .. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dominator Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Re: Instalatia de climatizare Salut, da mai multe detalii, ce nu face? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex Focsa Postat August 29, 2011 Autor Partajează Postat August 29, 2011 Re: Instalatia de climatizare Aerul conditionat functioneaza doar cand vrea el, si asta rar. Se incalzesc butoanele de la clima, am patit chiar sa dea si caldura. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Re: Instalatia de climatizare Aerul conditionat functioneaza doar cand vrea el, si asta rar. Se incalzesc butoanele de la clima, am patit chiar sa dea si caldura. In cazul tau, problema nu cred ca e instalatia de climatizare, mai degraba instalatia electrica: contacte imperfecte in intrerupatoare, sigurante, etc. lipsa vreunei legaturi la masa releu defect (contacte perlate) Eu am gasit la a mea un releu care facea ce voia el... unul din picioarele releului era rupt si facea contact cand si cand. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex Focsa Postat August 30, 2011 Autor Partajează Postat August 30, 2011 Re: Instalatia de climatizare Atunci ar fi mai bine sa o duc la un electrician sa o vada intai :tk. Din pacate nu stiu pe nimeni prin Cluj. Imi poate recomanda cineva un electrician bun ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flaviu Postat August 30, 2011 Partajează Postat August 30, 2011 Re: Instalatia de climatizare pentru instalatia de aer conditionat este o firma cum mergi inspre aeroport, dupa curba mare la dreapta, inainte de Secpral, o cladire alba cu doua nivele,au ceva firma la poarta eu acolo am incarcat cu freon cind am avut nevoie Toyota RJ 70 1991 2.4 b http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate