pavel_vn Postat August 28, 2011 Partajează Postat August 28, 2011 Salut. M-ar interesa si pe mine o recomandare de o Statie ITP in Bucuresti. Un loc in care sa nu te "f...a" aiurea si unde ma pot duce linistit cu MT-urile, mai mari ca cele din talon. Nu am nevoie de acoperirea altor abateri, in afara de anvelope. Multam. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 28, 2011 Partajează Postat August 28, 2011 Re: Statie ITP Nu e mai usor sa pui temporar (cateva ore) sub forma de imprumut anvelopele care sunt trecute in talon? :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Re: Statie ITP Sper ca daca-i raspunde cineva sa o faca in privat, nu la vedere... unii isi risca licentele la asa ceva ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_pajero Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Re: Statie ITP Salut, daca ai in talon 265/70/16 te ajut cu placere, stau pe sos Fundeni si avem si o multime de statii itp in imprejurimi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat August 30, 2011 Autor Partajează Postat August 30, 2011 Re: Statie ITP Multam alex_pajero. Vitara are 195/80/R15 sau 205/70/R15. Multam ionutz pentru sfat. Am gasit de unde sa imprumut. Si am gasit si o statie ITP, noua, la preturi rezabile, unde esti tratat "de la om la om". Am fost si am vorbit. Mie in primul rand imi e sila de cei din statiiile ITP sau din Service-uri, unde te trateaza in batjocura, ca sa iti ia banii. Voi merge cu anvelope imprumutate de la un coleg de forum. Multam mult. Daca mai intereseaza pe cineva Statia ITP este in Bucuresti, aproape de Foisorul de Foc, str. Biserica Pantelimon, nr. 1A. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate