zep Postat August 30, 2011 Partajează Postat August 30, 2011 la oradea , la fierul vechi zona velenta , este un aro 4 usi +bena , cu hardtop masina are pavilionul si usile indoite in partea de sus , nu are motor cutie cardane. i schimb are -puntile arcurile . capota fata, bara fata cu bullbar si semnalizari , masca fata , aripi, caseta cu servo plus maruntisuri in maxim 2 zile ajunge la taiat deocamdata se poate lua cam orice piesa de pe el la 2 lei/kg cei din zona au ocazia sa cumpere niste piese ieftine grabiti-va ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat August 30, 2011 Partajează Postat August 30, 2011 Re: urgent piese de aro la remat Salut Pot sa pun anuntul tau si pe Aro Club Romania? Poate e cineva interesat. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat August 30, 2011 Autor Partajează Postat August 30, 2011 Re: urgent piese de aro la remat sigur ca da m-as bucura sa ii fie cuiva de folos eu nu mai trec pe acolo cateva zile ,insa am rugat taietorii in caz ca nu ia nimeni piese de pe ea , sa imi puna deoparte caseta si tot ce tine de directie , ar fi pacat de ele sa mearga la topit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat August 30, 2011 Partajează Postat August 30, 2011 Re: urgent piese de aro la remat Multumesc. Am postat anuntul pe celalalt forum poate foloseste cuiva, ca si asa piesele se gasesc cam greu si sunt cam scumpe. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate