sanduk Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 buna,am o ruda ce detine un freelander si a spart luneta.vrea sa o inlocuiasca dar mecanicul zice ca nu se poate de vina fiind macaraua pe care se prinde luneta,aceasta fiind pe pozitia ridicata si nu poate desface suruburile de prindere a lunetei in macaraua din interorul usei.a mai schimbat cineva luneta,ceva sfaturi?multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 (editat) Re: montare luneta trebuie coborita macaraua complet din butonul de pe consola centrala, desfacut panoul interior de pe portiera, restul e simplu. Daca nu poate sa coboare macaraua, o sa bage mina frumos in portiera si o sa desfaca cele 2 suruburi care tin luneta pe macara. Editat August 31, 2011 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 Re: montare luneta Mecanicul ala nu s-a gandit sa lase jos macaraua?? Si eu am spart-o, nu mai stiu detalii.. dar a durat cam 15 minute... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate