Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Barca cu motor

coolhandluca

Postări Recomandate

Salut. Am o barca pneumatica cu fund de lemn si suport pentru motor. Are lungimea aproximativ 2,7 metri. Cineva are un motor Yamaha in 4 timpi de 2,5 cai. E cineva in cunostinta sa-mi spuna cate ceva daca merita? Am uitat sa spun cere cam 450 euro pe el. Merci
SHOGUN 3.0 V6 24V
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Barca cu motor

Uite aici ce poti face cu 2 cai (cand nu bate vantul). Acum depinde ce vrei sa faci cu barca, pentru pescuit si o mica plimbare "la pas", merge.

[video=youtube;0-AdNuxUWxk]

Daca dai un search pe "Goagal" dupa 2 hp boat engine, gasesti mai multe clipuri

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

1,000 euro pt 2,5 mi se pare mult de nou, eu am dat 2,000 pe un suzuki, tot 4 timpi, 15 CP cu cizma scurta. il am pe o barca pneumatica cu podina de aluminiu, capacitatea maxima a barcii fiind de 20 cp, optima de 15CP. cred ca trebuie sa te interesezi de barca mai intai, care este optimul ei de fabricatie, asta este cel mai important. nu neaparat ce faci cu un motor sau altul. degeaba e bun unul de 10CP, daca barca ta "poate" doar 6 CP spre exemplu.

dar pretul de sh mi se pare enorm, eu o sa-mi dau "acaretul" in vanzare din cauza de hernie de disc (motorul de 15 CP are vreo 50 kg), m-am dat de 4 ori cu barca (dunare, canale, lac in delta si lac de munte) si probabil ca o sa cer 2,000 cu totul, adica barca gratis, care a fost vreo 1,500 euro. deci pretul cerut de domnul respectiv mi se pare mare.

ca experienta de mers cu 15 CP: pe lacuri mici e mult mai mult decat ai nevoie, pe lacuri mari (gorgova, razim etc) este perfect si ca performanta si ca siguranta. pe canale este de asemenea foarte bun, iar pe bratele mari ai da orice sa ai un motor mai mare sa "fugi" spre mal cand vine vreun vas mare:-)

la 2,5 pe dunare nu prea vad ce poti face cu el, cred ca si patzaichin merge la maini mai repede...dar depinde foarte mult de capacitatea barcii, cum am zis.

si de ce vrei sa faci cu el. si nu lam pretul asta. parerea mea.

la pretul asta merita un motor electric, ai acces si pe lacuri de munte (cele cu restrictie de benzina), e silentios, deci mai util la stiuca, pastrav etc.

Link spre comentariu

motorul din clip i-l am eu ce ceva ani .... este un Honda BF2,3 CP , 4 timpi , are 12 kg .... este cel mai mic motor in 4 timpi fabricat vreodata , nu are schimbator de viteze inainte pauza inapoi ( ca restul motoarelor ...) la relanti elicea nu se invarte...doar cand accelerezi ..... este extrem de manevrabil in configuratia asta ... se roteste 360 grade ...

am o barca pneumatica de 2,4m modificata ( adica este mai ingusta si tablia motorului este dusa mai in spate ) in configuratia asta se deplaseaza cu ~ 10 km/h , pe dunare cam cu 6-7 km / ora la deal , amonte . daca vrei sa intre barca in glisaj iti trebuie minim 4-5cp .... asta daca ai o greutate rezonabila ....

.... motorul asta este ideal ptr pescuit ... sa te deplasezi 2-4km la deal sau la vade de locul unde faci tabara este ideal .... restul e can-can ...

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare