coolhandluca Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 Salut. Am o barca pneumatica cu fund de lemn si suport pentru motor. Are lungimea aproximativ 2,7 metri. Cineva are un motor Yamaha in 4 timpi de 2,5 cai. E cineva in cunostinta sa-mi spuna cate ceva daca merita? Am uitat sa spun cere cam 450 euro pe el. Merci SHOGUN 3.0 V6 24V Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 Re: Barca cu motor Cu 2,5 cai...trebuie sa mai dai si la vasle ca altfel te duce curentul. Parerea mea. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coolhandluca Postat August 31, 2011 Autor Partajează Postat August 31, 2011 Re: Barca cu motor Si mie mi se pare cam mic de asta m-am gandit sa va intreb, precis sunt pe forum care au asa ceva si pot sa-mi zica la concret daca e ceva de capul lui. SHOGUN 3.0 V6 24V Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BONDARUL Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 Re: Barca cu motor La cat e barca de mare motorul ar face fata ca nu se duce la raliu cu ea... motolul ala e nou? ca daca nu e nou e cam scump... hyundai galloper 2,5 d de plimbare wolkswagen amarok de munca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coolhandluca Postat August 31, 2011 Autor Partajează Postat August 31, 2011 Re: Barca cu motor Da barca nu e foarte mare. Motorul nu e nou. Zice baiatul asta ca de nou a fost cam 1000 de euro si ca l-ar da la mai putin de jumate. SHOGUN 3.0 V6 24V Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 Re: Barca cu motor Uite aici ce poti face cu 2 cai (cand nu bate vantul). Acum depinde ce vrei sa faci cu barca, pentru pescuit si o mica plimbare "la pas", merge. [video=youtube;0-AdNuxUWxk] Daca dai un search pe "Goagal" dupa 2 hp boat engine, gasesti mai multe clipuri "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_pajero Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Re: Barca cu motor cauta pe goagal sigur gasesti un suzuki de 3 cai undeva pe la 600 euro. nou!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi_naste Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Re: Barca cu motor undeva la 300 euro merge ......cu barca depinde unde o folosesti daca navigi pe dunare pe distante mici si pana la locul de pescuit o transporti cu auto merge fara probleme, pentru lacuri este perfecta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tch Postat Septembrie 6, 2011 Partajează Postat Septembrie 6, 2011 Re: Barca cu motor 1,000 euro pt 2,5 mi se pare mult de nou, eu am dat 2,000 pe un suzuki, tot 4 timpi, 15 CP cu cizma scurta. il am pe o barca pneumatica cu podina de aluminiu, capacitatea maxima a barcii fiind de 20 cp, optima de 15CP. cred ca trebuie sa te interesezi de barca mai intai, care este optimul ei de fabricatie, asta este cel mai important. nu neaparat ce faci cu un motor sau altul. degeaba e bun unul de 10CP, daca barca ta "poate" doar 6 CP spre exemplu. dar pretul de sh mi se pare enorm, eu o sa-mi dau "acaretul" in vanzare din cauza de hernie de disc (motorul de 15 CP are vreo 50 kg), m-am dat de 4 ori cu barca (dunare, canale, lac in delta si lac de munte) si probabil ca o sa cer 2,000 cu totul, adica barca gratis, care a fost vreo 1,500 euro. deci pretul cerut de domnul respectiv mi se pare mare. ca experienta de mers cu 15 CP: pe lacuri mici e mult mai mult decat ai nevoie, pe lacuri mari (gorgova, razim etc) este perfect si ca performanta si ca siguranta. pe canale este de asemenea foarte bun, iar pe bratele mari ai da orice sa ai un motor mai mare sa "fugi" spre mal cand vine vreun vas mare:-) la 2,5 pe dunare nu prea vad ce poti face cu el, cred ca si patzaichin merge la maini mai repede...dar depinde foarte mult de capacitatea barcii, cum am zis. si de ce vrei sa faci cu el. si nu lam pretul asta. parerea mea. la pretul asta merita un motor electric, ai acces si pe lacuri de munte (cele cu restrictie de benzina), e silentios, deci mai util la stiuca, pastrav etc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catabala Postat Septembrie 6, 2011 Partajează Postat Septembrie 6, 2011 Re: Barca cu motor Eu am o barca pneumatica Bombard de 3,3 m si am motor de 10 cai, merge perfect pe Dunare cu 2 persoane si bagaje, iti recomand minim 6 cai daca vrei sa nu te intreaca cineva cu o barca la vasle Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Septembrie 6, 2011 Partajează Postat Septembrie 6, 2011 Re: Barca cu motor motorul din clip i-l am eu ce ceva ani .... este un Honda BF2,3 CP , 4 timpi , are 12 kg .... este cel mai mic motor in 4 timpi fabricat vreodata , nu are schimbator de viteze inainte pauza inapoi ( ca restul motoarelor ...) la relanti elicea nu se invarte...doar cand accelerezi ..... este extrem de manevrabil in configuratia asta ... se roteste 360 grade ... am o barca pneumatica de 2,4m modificata ( adica este mai ingusta si tablia motorului este dusa mai in spate ) in configuratia asta se deplaseaza cu ~ 10 km/h , pe dunare cam cu 6-7 km / ora la deal , amonte . daca vrei sa intre barca in glisaj iti trebuie minim 4-5cp .... asta daca ai o greutate rezonabila .... .... motorul asta este ideal ptr pescuit ... sa te deplasezi 2-4km la deal sau la vade de locul unde faci tabara este ideal .... restul e can-can ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate