aurelian81 Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 Salutare, imi cer scuze ca facem cunostina prin cateva rugamintii ale mele si nu prin :Salut, am cumparat masinja X , sut sau nu multumit de ea , etc etc" va rog sa ma ajutati sa devin un membru al foumului vostru si tot odata al clubului vostru. Maine trebuie sa merg sa testez un Nissan Navara in vederea cumpararii. Neavand ocazia sa conduc un 4x4 mai ales un Nissan Navara, nu stiu exact ce sa testez , daca un membru al forumului ( de preferat un posesor sau fost posesor al unui Nissan navara ) doreste sa ma ajute in privinta aceasta am sa-i fiu pe deplin recunoscator si am sa fac cinste cu o masa in oras. Daca ma mai poate ajuta cineva cu o diagnoza contracost sau tot cu o masa in oras, la fel o sa fiu recunoscator. p.s Sunt din Bucuresti, masina se va testa maine, cred ca de dimineata, in zona Stefan cel Mare, la nevoie am sa vin sa va iau cu masina. Daca nu am sa pot raspunde in timp uil pe forum, nr meu este : 0763 630 474 Best regards Aurel_ian81@yahoo.com 0763 630 474 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aurelian81 Postat August 31, 2011 Autor Partajează Postat August 31, 2011 Doresc sa achizitionez un Nissan Navara propuneri/sfaturi Salutare, maine sper sa inchei contractul de vanzare/cumparare al unui Nissan Navara pe care l-a testat deja seful meu si de care a fost multumit doar ca proprietarul este cam ocupat si nu prea are timp sa-si vanda masina. Am gasit alt Nissan Navara din 2008 pe care doresc sa-l testetz dar din pacate nu stiu cum :( . Apelez la spiritul de intrajutorare al acestui forum pentru a-mi rezolva problema cu speranta ca pe viitor voi fi si eu de folos membrilor acestui forum, cu speranta ca un acual proprietar de Nissan Navara sau un fost proprietar ma poate ajuta maine in vederea alegerii masinii potrivite. Sper sa nu incalc regulamanetul daca-mi afisez nr de el in cazul in care nu voi avea acces la pc pentru a raspunde pe forum. nr meu este 0763 630 474 Best regards Aurel_ian81@yahoo.com 0763 630 474 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alinf Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Re: Sfat achizitie Nissan Navara Salut si eu sunt intr-un astfel de caz, adica ma intereseaza un Nissan Navara/Pathfinder dar nu stiu ce ar fi primu lucru la care sa ma uit la masina (la acte stiu la ce sa ma uit). Plus de asta as mai fi interesat si de o parere legata de transmisia masini adica intre ce sa optez una cu cutie manuala/automata, precizez ca masina nu va fi folosita in scopu in care a fost creat , adica o autoutilitara ...va fi o masina de wekend mai mult ...in restu zilelor am o masina de serv de care ma folosesc. Si nu in ultimu rand as dori sa stiu de ce sa aleg o astfel de masina in detrimentul unu Hilux, L200, Ranger sau invers sa nu o aleg si sa ma indrept spre cele amintite ulterior Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Re: Sfat achizitie Nissan Navara Intai si inainte de toate verifica ACTELE masinii ! Diagnoza completa si impartiala, o poti face la Auto Test Vitan. Propunerea cu Auto Test iti va da ocazia sa vezi si reactia vanzatorului..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lepercon Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Re: Doresc sa achizitionez un Nissan Navara propuneri/sfaturi Salutare, maine sper sa inchei contractul de vanzare/cumparare al unui Nissan Navara pe care l-a testat deja seful meu si de care a fost multumit doar ca proprietarul este cam ocupat si nu prea are timp sa-si vanda masina. Am gasit alt Nissan Navara din 2008 pe care doresc sa-l testetz dar din pacate nu stiu cum :( . Apelez la spiritul de intrajutorare al acestui forum pentru a-mi rezolva problema cu speranta ca pe viitor voi fi si eu de folos membrilor acestui forum, cu speranta ca un acual proprietar de Nissan Navara sau un fost proprietar ma poate ajuta maine in vederea alegerii masinii potrivite. Sper sa nu incalc regulamanetul daca-mi afisez nr de el in cazul in care nu voi avea acces la pc pentru a raspunde pe forum. nr meu este 0763 630 474 Nu sunt posesor de Navara , am in schimb tot un pick up, L200, si un frate mai mare de a lui Navara si anume Nissan.Din auzite doar , am inteles ca la Navara punctul slab este ambreiajul (placa de presiune, disc, etc)...in rest stiu ca sunt foarte ok pe asfalt, destul de greoaie pe offroad (no offence pt posesori, imi exprim si eu punctul de vedere:al). Cum spunea si Ionutz, mare grija la acte, in rest orice se poate remedia (atata timp cat s-a negociat la pret :h5). toate cele bune si bafta multa la cumparare Patrol Y60 '97 Mistubishi L200 ' 09 :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Re: Sfat achizitie Nissan Navara Intai si inainte de toate verifica ACTELE masinii ! Diagnoza completa si impartiala, o poti face la Auto Test Vitan. Propunerea cu Auto Test iti va da ocazia sa vezi si reactia vanzatorului..... ............... Cum spunea si Ionutz, mare grija la acte, in rest orice se poate remedia (atata timp cat s-a negociat la pret :h5). . Sa-mi dai un miel cand trec prin Cluj !!! :ha::ha::ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Re: Doresc sa achizitionez un Nissan Navara propuneri/sfaturi Nu sunt posesor de Navara , am in schimb tot un pick up, L200, si un frate mai mare de a lui Navara si anume Nissan. Un frate mai mare de a lui Navara si anume Nissan ????Adica? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lepercon Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Re: Sfat achizitie Nissan Navara Sa-mi dai un miel cand trec prin Cluj !!! :ha::ha::ha: iertare......daca stiam ti-l, dadeam la baia mare ...preventiv:ha::ha::ha: Patrol Y60 '97 Mistubishi L200 ' 09 :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lepercon Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Re: Doresc sa achizitionez un Nissan Navara propuneri/sfaturi Nu sunt posesor de Navara , am in schimb tot un pick up, L200, si un frate mai mare de a lui Navara si anume Nissan. Un frate mai mare de a lui Navara si anume Nissan ????Adica? rectific: un nissan patrol!!! era sa devin "prost, prost dar perseverent":ha::ha::ha: ...din cauza vitezei s-a produs greseala.e bine ca ai obsevat-o ... Patrol Y60 '97 Mistubishi L200 ' 09 :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Bogdan Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Re: Sfat achizitie Nissan Navara Salut, baga si tu un nr de inmatriculare al masinii pe care vrei sa o vezi ca poate dai de una masluita.l Eu spre exemplu am cunostiinta de cel putin 2 parcuri de Navara ce au fost scoase la vanzare in ultima vreme si care au fost achizitionate de samsari, care au umblat la km. Eu unul nu recomand ca acest model de masina sa fie cumparat SH pt ca dupa 120.000 km are foarte multe probleme pe care nu vreau sa le enumar aici. Acest model este OK sa il cumperi de nou. Stima, Florin "Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Re: Sfat achizitie Nissan Navara Salut, ................... Eu unul nu recomand ca acest model de masina sa fie cumparat SH pt ca dupa 120.000 km are foarte multe probleme pe care nu vreau sa le enumar aici. Acest model este OK sa il cumperi de nou. Stima, Florin Ba dimpotriva, enumara-le, please ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aurelian81 Postat Septembrie 1, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Re: Sfat achizitie Nissan Navara Am aflat raspunsul la cateva intrebari, raspunsuri care au nascut alte intrebari :) Primul proprietar a fost Petrom a detiunt masina de la o firma de leasing sub forma de inchiriere sau ceva de genul acesta. dupa expirarea contractului , firma de leasing a scos la licitatie masiniile recuperate iar una din masinii a fost castigata de firma celui de la care vreau sa o cumpar. Am verificat masina vizual, este in stare foarte buna, maine am discutat cu el sa mergem sa o testez la un service. Noua problema : masina este pe firma iar tipul o sa scoata luni certificatul fiscal al firmei lui dar, spune el , trebuie sa-i dau banii , el imi da facutura, cartea masinii, talon factura cu care a achizitionat el masina. Acum ma gandesc ca daca eu ii dau banii iar luni o sa scoata un certificat fiscal din care o sa reiasa ca are cine stie cate datorii, eu nu am sa pot sa inscriu masina pe numele meu pana ce nu-si achita toate datoriile. Nu ? Varianata 2 , daca nu o vinde, luni facem testul, dupa ce are TOATE actele de care am nevoie ii transfer banii in cont. Daca fac testul maine si el imi da masina luni, pana luni , se pot intampla/ schimba :D multe. Am sa va tinn la curent cu derularea evenimentelor. Best regards Aurel_ian81@yahoo.com 0763 630 474 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alinf Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Re: Sfat achizitie Nissan Navara Ce culoare are masina si unde ai gasito, cumva pe autovit? Si nu in ultimu rand ce pret are? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aurelian81 Postat Septembrie 1, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Re: Sfat achizitie Nissan Navara Da, pe autovit , pret 11900, albastra Best regards Aurel_ian81@yahoo.com 0763 630 474 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alinf Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Re: Sfat achizitie Nissan Navara Da, pe autovit , pret 11900, albastra Daca a fost folosita de cineva de la Petrom chiar crezi ca are km aia? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Re: Sfat achizitie Nissan Navara ......... 1.Noua problema : masina este pe firma iar tipul o sa scoata luni certificatul fiscal al firmei lui dar, spune el , trebuie sa-i dau banii , el imi da facutura, cartea masinii, talon factura cu care a achizitionat el masina. 2.Acum ma gandesc ca daca eu ii dau banii iar luni o sa scoata un certificat fiscal din care o sa reiasa ca are cine stie cate datorii, eu nu am sa pot sa inscriu masina pe numele meu pana ce nu-si achita toate datoriile. Nu ? 3.Varianata 2 , daca nu o vinde, luni facem testul, dupa ce are TOATE actele de care am nevoie ii transfer banii in cont. Daca fac testul maine si el imi da masina luni, pana luni , se pot intampla/ schimba :D multe. Am sa va tinn la curent cu derularea evenimentelor. 1.Nici un ban pana nu vezi CLAR ca nu mai are nici o datorie la fisc ! 2.Vezi primul raspuns....... 3.N-ai ce cauta la teste, daca TOATE actele nu sunt curate......inclusiv fiscalul....... Nu te lasa aburit, sucit, etc.......tu o tii pe-a ta : banii ii vede dupa ce reiese clar ca actele sunt curate + testarea masinii ok. Punct. Nu-i convine asa ? Sa fie sanatos...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alinf Postat Septembrie 3, 2011 Partajează Postat Septembrie 3, 2011 Re: Sfat achizitie Nissan Navara 1.Nici un ban pana nu vezi CLAR ca nu mai are nici o datorie la fisc ! 2.Vezi primul raspuns....... 3.N-ai ce cauta la teste, daca TOATE actele nu sunt curate......inclusiv fiscalul....... Nu te lasa aburit, sucit, etc.......tu o tii pe-a ta : banii ii vede dupa ce reiese clar ca actele sunt curate + testarea masinii ok. Punct. Nu-i convine asa ? Sa fie sanatos...... Este cel mai bun sfat asta. Dar in legatura cu ce am intrebat si eu mai sus (1st page) care ar fi cea mai optima transmisie pt o astfel de masina mai ales ca apar ceva probleme legate de grupuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Septembrie 3, 2011 Partajează Postat Septembrie 3, 2011 Re: Sfat achizitie Nissan Navara cea mai optima ar fi cea care e mai optima decat cea optima... :op Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alinf Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Re: Sfat achizitie Nissan Navara cea mai optima ar fi cea care e mai optima decat cea optima... :op Un sfat foarte util, altele mai aveti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Re: Sfat achizitie Nissan Navara Un sfat foarte util, altele mai aveti? Off topic: Fara sa te superi pe mine, am sa incerc sa "traduc" ce a spus @u2_2 mai sus. Alegerea masinii si, implicit, a tipului de transmisie, se face plecand intotdeauna de la preferintele personale: grad de confort, usurinta in exploatare, scopul achizitiei (tipuri de drumuri vizate, de familie, rute lungi sau scurte, etc.). Nu exista "Masina Ideala" sau "Masina/Transmisia Optima". Exista doar masina care iti place si care ti se potriveste. On Topic: la o masina pe care vreau s-o bag pe coclauri, personal as evita transmisia automata. E mai complexa, cu mai multe posibile surse de defect. Dar e numai parerea/preferinta mea. Sunt destui pe aici care ma vor contrazice si chiar argumentat. Dar mie nu-mi plac in general cutiile automate: fiecare cu pasarica lui, nu? It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alinf Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Re: Sfat achizitie Nissan Navara Nu ma supar....eu doar am cerut un sfat deoarece am vazut ca apar ceva probleme la cele cu cutie manuala( din ce am citit se cam duc grupurile). Iar in ce scopuri am sa folosesc eu aceasta masina m-am gandit ca s-ar preta mai bine o cutie automata si ca urmare am cerut un sfat/parere atat tot .Dar cum colegu` nostru nu a citit tot ce am zis eu nu am fost multumit de al lui raspuns. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Re: Sfat achizitie Nissan Navara Nu, traducerea este mai simpla. Pe scurt sau pe lung ea suna asa: OPTIM este deja superlativ, deci nu are grad de comparatie. Adica, ceva este sau nu este optim. Nu exista in limba romana "mai optim" sau "mai putin optim". Exista mai bun sau mai putin bun. Optim deja inseamna cel mai bun. Citez din mesajul tau : "...care ar fi cea mai optima transmisie pt o astfel de masina..." Dar astea sunt deja fineturi care se invata ( sau nu ) in scoala, iar eu sunt off topic. Bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Re: Sfat achizitie Nissan Navara Eu nu m-am bagat la analize semantice... nu asta e scopul discutiei...:ha: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aurelian81 Postat Septembrie 5, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2011 Re: Sfat achizitie Nissan Navara :) , MULUMESC TUTUROR pentru sfaturile date sau cel puti pentru ca au urmarit discutia :) in final am cumparat un Nissan Navara 2006 , 11000E :banana:banana http://img819.imageshack.us/img819/3176/img0300mb.th.jpg Uploaded with ImageShack.us Sper sa ne vedem si la intalniri poate mai facem schimb de pareri. Best regards Aurel_ian81@yahoo.com 0763 630 474 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alinf Postat Septembrie 6, 2011 Partajează Postat Septembrie 6, 2011 (editat) Re: Sfat achizitie Nissan Navara So stapanesti sanatos, pana la urma este una care a fost la Petrom(dupa jenti nu prea pare) , cati km are ? Editat Septembrie 7, 2011 de Alinf Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate