Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Anvelope originale vs resapate

mariusradovici

Postări Recomandate

Salutare baieti,

vreau sa imi pun cauciucuri ca nu se mai poate, am citit pe aici ce s-a scris dar tot indecis pt ca nu se vorbeste tehnic si citesti ca prostu fara sa aflii prea multe-asta pt moderator-sa mai taie!!

deci din ce am vazut si am 31-10.5/15(necramponat AT) nu agata nicaieri -NORMAL

originale Simex 31... sunt la fel nu inalta semnificativ

rEsapate 31... arata mari fata de originale dupa cum am citit cam 32 ar fi

Vreau sa iua Insa SPECIAL track de 31 se poate sa ne zica cineva diametru masurat al anvelopei si cel de original de 33 sa vedem care e diferenta si daca se poate si kg?

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: Anvelope originale vs reesapate

diferenta in kg fata de ce anvelopa...de strada...de teren....neresapata....eu merg in teren cu resapate de 31...scris pe ele..dar in realitate sunt 33...si nu-mi ating nicaieri.....singurele care ating sunt Ziarelli....dar doar la viraj maxim...ating un pic in bara stabilizatoare...atat...diferenta de greutate e de cateva kg bune...asa le simt la mana ca pe cantar nu am fost curios sa le urc :grin:

Link spre comentariu

Re: Anvelope originale vs reesapate

...

vreau sa imi pun cauciucuri ca nu se mai poate, am citit pe aici ce s-a scris dar tot indecis pt ca nu se vorbeste tehnic si citesti ca prostu fara sa aflii prea multe-asta pt moderator-sa mai taie!!

....

Nu am inteles comentariul legat de moderatori. Ce anume sa mai taie moderatorii?

1. Sunt diverse discutii legate de anevlope resapate si originale. Daca tu nu intelegi nimic din acestea, nu suntem noi de vina. Sunt tampite discutiile original versus resapat. E foarte simplu. Ai bani, nu faci compromisuri si iei original. Nu iti permiti original, iei respat cu problemele specifice (grele, se mai dezlipeste banda de rulare, nu au aceleasi performante etc).

2. Exista sectiune dedicata discutiilor despre anvelope iar tu iti bati joc postand in sectiunea tehnica Mitsubishi.

Editat de Max
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare