rommy20005 Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Re: S-a reinventat roata ! foarte interesant:g Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Re: S-a reinventat roata ! Pe cand modelul Simex si tractor ? Cei care si-au pus beadlock-uri pe jante si-au luat teapa :ha: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jay333 Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Re: S-a reinventat roata ! Cei de la Michelin au incercat si ei sa se joace nitel cu asemenea solutie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 (editat) Re: S-a reinventat roata ! Am impresia ca cei de la Michelin au inventat solutia asta pentru inlocuirea anvelopelor conventionale. Am vazut un documentar acum cateva luni( pe Discovery cred) in care ei isi prezentau " inovatia" si insistau pe impactul pozititv al acestei "roti" asupra mediului( mai putin cauciuc). Se mai laudau cu costuri scazute care se fac posibile prin schimbarea doar a benzii aceia de cauciuc( sunt curios ce solutie o sa gaseasca pentru acest lucru) si mai sunt foarte curios daca vor reusi combinatia de materiale care sa ofere acelor " lamele" o elasticitate atat de buna incat sa permita rularea cu aceste roti cate 50.000- 100.000km( cat merge o anvelopa). Ma rog... probabil in romania va fi imposibil de aplicat aceasta solutie datorita drumurilor " ca in palma"( cu pumnu strans)... Sa vedem evolutia acestui produs. Editat Septembrie 2, 2011 de Andrei_vl ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 3, 2011 Partajează Postat Septembrie 3, 2011 Re: S-a reinventat roata ! N-o vad aplicata iarna , cind ingheata putintica gheata intre 'organele' rotii . De rest , numai de bine , pe pista .... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danutlupu Postat Septembrie 3, 2011 Partajează Postat Septembrie 3, 2011 Re: S-a reinventat roata ! Dar in off road plina de noroi intarit si eventual inghetat cum crezi ca functioneaza acea roata smechera ?:dr2 danutlupu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Septembrie 3, 2011 Partajează Postat Septembrie 3, 2011 Re: S-a reinventat roata ! Probabil pentru unele conditii vor gasi o metoda de "imbracare" a partii cu lamele( gen laterala anvelopei) dar in off-road e mult mai greu de aplicat nu doar din cauza noroiului ci si din cauza loviturilor de bolovani, craci, etc. ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Acelasi Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 Re: S-a reinventat roata ! Nici la socurile din gropile de asfalt nu cred ca pot face fata Ca idee suna bine " Detinerea puterii corupe inevitabil ratiunea " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Martie 10, 2012 Autor Partajează Postat Martie 10, 2012 Re: S-a reinventat roata ! Inca......... http://www.youtube.com/watch?v=4jYcX_D09ig&feature=fvwrel zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
laur_v Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Re: S-a reinventat roata ! Cand s-or incarca cu noroi , pietre sau nisip s-a dus dracu echilibrare si amortizare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
workaholic_ro Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Re: S-a reinventat roata ! Cand s-or incarca cu noroi , pietre sau nisip s-a dus dracu echilibrare si amortizare. Da' de gheata ce zici ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
laur_v Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 (editat) Re: S-a reinventat roata ! Pline cu gheata o sa zici ca ai roti de lemn masiv, ca la carele din Evul Mediu.:ha: O caracteristica importanta a pneului in offroad este flotabilitatea. Astea n-au deloc. Editat Martie 10, 2012 de laur_v Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Martie 11, 2012 Autor Partajează Postat Martie 11, 2012 Re: S-a reinventat roata ! Eu nu cred ca sunt atat de tembeli sa nu se fi gandit deja... Imaginile sunt pt demonstratie...sa vezi cum functioneaza...nu cred ca e greu sa puna un prezervativ pe ele sa acopere gaurile...:no zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
laur_v Postat Martie 11, 2012 Partajează Postat Martie 11, 2012 Re: S-a reinventat roata ! Tot nu mi se par bune pt uzul larg. probabil cantaresc mai mult si sigur costa mai mult decat cele obisnuite. Ar fi pretabile poate doar unde e nevoie de run-flat, gen masini blindate sa poata merge fara aer. Insa pt utilizatorii obisnuiti nu sint o solutie practica, de aia nici n-au patruns pe piata masiv. Imposibilitatea de a varia presiunea de aer e handicapul major. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Martie 11, 2012 Partajează Postat Martie 11, 2012 Re: S-a reinventat roata ! Practic nu e nici o reinventare , modelul mai simplu ca structura ( gauri rotunde etc ...) este de mult in exploatare pe utilaje de santier . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
workaholic_ro Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Re: S-a reinventat roata ! Eu nu cred ca sunt atat de tembeli sa nu se fi gandit deja... Imaginile sunt pt demonstratie...sa vezi cum functioneaza...nu cred ca e greu sa puna un prezervativ pe ele sa acopere gaurile...:no Mie nu-mi par a fi demo, desi vreo cateva comentarii de pe youtube asta spun. Mai degraba as spune ca-s pentru zone nisipoase si in orice caz uscate. A vazut cineva pe viu ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate