apostolioanradu Postat Aprilie 13, 2012 Partajează Postat Aprilie 13, 2012 Re: Ce consum de carburant aveti la Frontera si ce viteza maxima ati atins cu Frontera? Cu frontera sau navara ? Opel Frontera Sport 2.0i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rebel_Boy Postat Aprilie 17, 2012 Partajează Postat Aprilie 17, 2012 Re: Ce consum de carburant aveti la Frontera si ce viteza maxima ati atins cu Frontera? Cu Frontera A Sport 2.0i desigur :wink:, aveam si GPL pe ea dar nu il foloseam decat la drumuri lungi iarna... Navara e alta mancare de peste, diesel, generatie noua de motorizare... alt consum alte performante. http://www.rescue4x4.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matea bogdan Postat Iunie 11, 2012 Partajează Postat Iunie 11, 2012 (editat) Re: Ce consum de carburant aveti la Frontera si ce viteza maxima ati atins cu Frontera? salut cu motorul meu de 2 l din 96 cu instalatie secventiala am un 14-16 oras si 10-11 afara mers potolit. desi sunt aproximative consumurile pe gaz. voi cum faceti consumul pe gaz? ca plin pe plin da erori mari de la pompa la pompa. mie mi-a zis un taximetrist sa-i fac gol pe gol daca vreau mai exact. ca exemplu de eroare plin pe plin - patit de mine - am pus gaz la petrom am fost pana la cheia si intors(fara offroad) si cand am fost la o alta benzinarie sa-i fac plinul sa vad cat a consumat nu a intrat decat 1 l desi eu consumasem cel putin 11-12 l de gaz . va dati seama cam ce diferente aberante de consum ies de aici...sau a consumat frontera 1% mai stii? numai bine Editat Iunie 11, 2012 de matea bogdan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Iunie 11, 2012 Partajează Postat Iunie 11, 2012 Re: Ce consum de carburant aveti la Frontera si ce viteza maxima ati atins cu Frontera? Eu ma gandesc ca nu consuma cu mai mult de 2l in plus, pe gaz, cu o instalatie secventiala... si atunci merita investitia daca faci multi km... daca nu, si o tii doar ca masina de WE, nu stiu daca mai merita... Stie cineva cat e o instalatie secventiala pt. Frontera 2.0i X20SE ? ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matea bogdan Postat Iunie 11, 2012 Partajează Postat Iunie 11, 2012 Re: Ce consum de carburant aveti la Frontera si ce viteza maxima ati atins cu Frontera? eu am luat masina cu gpl montat. mai avut o instalatie de pe alta frontera din germania- am dat-o fara conducte - (care am inteles ca-s vreo 40-50 de lei) cu 500 RON Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kriu Postat Iunie 11, 2012 Partajează Postat Iunie 11, 2012 (editat) Re: Ce consum de carburant aveti la Frontera si ce viteza maxima ati atins cu Frontera? frontera A din '94 C20NE anvelope 31x10,5 (cu instalatie gpl facuta din bucati) in oras 15 l % (+ - 0,5l) in afara 11-12 % asta iarna pe zapada 20-21 % frontera B din 2000 X22SE anvelope 245/70/16 (instalatie secventiala) in oras 14l % in afara 10 % asta iarna pe zapada 14-15% despre viteza... mi se pare o chestie copilareasca :) Editat Iunie 11, 2012 de kriu frontera A 2.0 sport - de off road :tr_____________:jp1 frontera B 2.2 16v sport - de plimbare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vivasilache Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 Re: Ce consum de carburant aveti la Frontera si ce viteza maxima ati atins cu Frontera? Frontera A Sport 2.0i cu cauciucuri 235 70 R16 BFG M/T KM2, pe ruta Bucuresti - Zarnesti si retur plus vreo 40km pe drumuri forestiere si coclauri, consum "plin pe plin" 13,3% ..... Nu cred ca am "sarit" de 100-110 kmh. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matea bogdan Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 Re: Ce consum de carburant aveti la Frontera si ce viteza maxima ati atins cu Frontera? offtopic - nu am gasit deocamdata de unde sa dau PM pe aici - pt kriu : spune-mi si mie te rog ce dimessiuni are cutia de deasupra fronterei tale si cum sa fac daca am si proiectoare...sa mai pun inca o bara transversala? eventual de unde ai luat cutia si cu cat scuze inca o data de off topic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kriu Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 Re: Ce consum de carburant aveti la Frontera si ce viteza maxima ati atins cu Frontera? offtopic - nu am gasit deocamdata de unde sa dau PM pe aici - pt kriu scuze inca o data de off topic clic pe nume, deasupra pozei (avatar) si ai acolo p.m ... frontera A 2.0 sport - de off road :tr_____________:jp1 frontera B 2.2 16v sport - de plimbare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Iunie 15, 2012 Partajează Postat Iunie 15, 2012 Re: Ce consum de carburant aveti la Frontera si ce viteza maxima ati atins cu Frontera? Stai linistit Bogdane, nu esti total off-topic! Cutia aia afecteaza aerodinamica si asta inseamna ca va creste consumu, cum suntem pe un topic legat de consum putem spune ca Fronetra lui Kriu consuma cu 1l mai mult din cauza cutiei :grin: :ha: Bai dar aveti consumuri la benzinare... 12? 14?... WOW... :ooo ( partea buna din toata afacerea e ca sunt foarte sprintene fata de dieseluri...) Daca mi-ar trece de 10% ( spre binele ei nu a facut-o), as vinde-o :grin: ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kriu Postat Iunie 17, 2012 Partajează Postat Iunie 17, 2012 Re: Ce consum de carburant aveti la Frontera si ce viteza maxima ati atins cu Frontera? Stai linistit Bogdane, nu esti total off-topic! Cutia aia afecteaza aerodinamica si asta inseamna ca va creste consumu, cum suntem pe un topic legat de consum putem spune ca Fronetra lui Kriu consuma cu 1l mai mult din cauza cutiei :grin: nu andrei! asta este consumul fara portbagajul ala deasupra... dar este pe gaz! nu o tin strangulata, chiar am lasat-o sa traga bine...:pl1 consumul a mai crescut putin si de cand am blocat vascocuplajul... rotile le tin cu maxim 1,7-1,8 bar.... frontera A 2.0 sport - de off road :tr_____________:jp1 frontera B 2.2 16v sport - de plimbare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Iunie 17, 2012 Partajează Postat Iunie 17, 2012 (editat) Re: Ce consum de carburant aveti la Frontera si ce viteza maxima ati atins cu Frontera? Kriu, scuza-ma, nu am citit ca e pe GPL, credeam ca e pe benzina... pe GPL e relativ ok! Cu vascocuplajul blocat pe direct iti ia cel putin 0.5l in plus, iarna mai mult... Cu presiunea de 1.8 la fel te poate arde cu 0.5l in plus... Daca ai respecta ce zice producatoru se pare ca masinuta ar avea un consum ok! :h5 Editat Iunie 17, 2012 de Andrei_vl ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john 2000 Postat Februarie 22, 2013 Partajează Postat Februarie 22, 2013 Re: Ce consum de carburant aveti la Frontera si ce viteza maxima ati atins cu Frontera? Dar o Frontera de 2,4 benzina cat consuma,sau nu sunt stralucite? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Februarie 22, 2013 Partajează Postat Februarie 22, 2013 Re: Ce consum de carburant aveti la Frontera si ce viteza maxima ati atins cu Frontera? Depinde ce vrei de la masina... eu zic ca motoarele sunt OK, cand o calci se simte... Consum imi spunea un prieten de un 12% mixt... :grin: ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matea bogdan Postat Februarie 24, 2013 Partajează Postat Februarie 24, 2013 (editat) Re: Ce consum de carburant aveti la Frontera si ce viteza maxima ati atins cu Frontera? si producatorul cam cat zice sa ai presiunea in roti? eu o tin la 2,2 dar mi se pare cam mica....rotile sunt cam lasate. consumul pe gaz este foarte aproximativ pt ca plin pe plin da erori f mari. de exemplu eu am mers pana am consumat tot, a trecut singura pe benzina, si am facut plinul la o statie gpl - 54 de l au intrat. am facut acelasi lucru , la aceiasi statie gpl doua saptamani mai tarziu - 48 de l. nu mai e nevoie sa zic ca la alta statie au intrat 41 de litri tot goala fiind butelia. poate gol pe gol sa faci cat de cat un consum ok. la mine apreciez un consum de 10-11 afara si 14-15 oras. gaz. a, mentionez ca si eu am un "cosgiug" din ala de cutie deasupra. permanent. si mai mentionez ca e motorul de 2.0 si mai mentionez ca am instalatie din aia "coioasa" pe masina. vreo 24 de mil costa. Editat Februarie 24, 2013 de matea bogdan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Februarie 24, 2013 Partajează Postat Februarie 24, 2013 Re: Ce consum de carburant aveti la Frontera si ce viteza maxima ati atins cu Frontera? presiunea in roti? eu o tin la 2,2 dar mi se pare cam mica....rotile sunt cam lasate. 2.2 e foarte mare,mai ales ca e scurta..Ar trebui 1.8 daca mergi cu ea goala (:wink: pardon..) si 2.0 daca o tii mai incarcata,cu plinul facut,truse de scule,etc.Parerea mea.. Ce scrie in carte e pantru aia cu drumuri asfaltate ca-n palma.. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JURJUT OVIDIU Postat Februarie 24, 2013 Partajează Postat Februarie 24, 2013 Re: Ce consum de carburant aveti la Frontera si ce viteza maxima ati atins cu Frontera? si a mea tot ca a lui bogdan 14-15 in oras, gaz, ata de cand cu frigu, in toamna, ca de atunci o am se multumea si cu 13 litri. motoru e tot de 2 litri si e frontera sport, instalatia e lando renzi secventiala, cei de la gaz au zis ca e cam mare consumul, am fost la reglat cu ea dar tot atat consuma. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Februarie 24, 2013 Partajează Postat Februarie 24, 2013 Re: Ce consum de carburant aveti la Frontera si ce viteza maxima ati atins cu Frontera? Masina grea, motor mic = consum mare. 1 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: Ce consum de carburant aveti la Frontera si ce viteza maxima ati atins cu Frontera? Ma gandeam sa se schimbe titlul topicului in "Ce viteza aveti la Frontera si ce consum maxim ati atins..."Cred ca e mai aproape :banana 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Ce consum de carburant aveti la Frontera si ce viteza maxima ati atins cu Frontera? Ma gandeam sa se schimbe titlul topicului in "Ce viteza aveti la Frontera si ce consum maxim ati atins..."Cred ca e mai aproape :banana Uimeste-ne cu viteza maxima :grin: ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Frontera - Consum carburant VS. viteza maxima Din pacate am fost si eu curios asta vara,in drum spre Intalnire..140,pe autostrada,(legal..)fiert apa,dat afara din vas,dupa care s-a fisurat o chiuloasa..De-abia prin Ianuarie am readus-o la forma maxima. Deci viteza dauneaza grav buzunarului! :C Don`t try this at home! 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Frontera - Consum carburant VS. viteza maxima Lasati benzinarele sa fuga, diesel-urile sunt de croaziera. In Germania am mers cu 160 km/h un plin, adica ... 384 km :shock: 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Februarie 27, 2013 Partajează Postat Februarie 27, 2013 Re: Frontera - Consum carburant VS. viteza maxima Lasati benzinarele sa fuga, diesel-urile sunt de croaziera. In Germania am mers cu 160 km/h un plin, adica ... 384 km :shock: Pai e OK... ~20%... :grin: ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALBERTO Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 Re: Frontera - Consum carburant VS. viteza maxima viteza nu prea le face bine fronterelor...mai ales pe motorina...eu am calcat o cam tare si sa ars garnitura de chiuloasa :))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stoica aurelian Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 Re: Frontera - Consum carburant VS. viteza maxima la diesel,viteza maxima de croaziera ar fi 120 ,130,merge bine consum cat de cat ok,asa merg eu vad ca ne simtim bine amandoi :ha1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate