Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Masini germania

iceman92

Postări Recomandate

Re: Masini germania

chiar, e interesant de deschis un topic cu CINE SE OCUPA DE ADUS MASINI PE COMANDA DIN GERMANIA , cu nr de telefon si tarife estimative !!!

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da, dar pentru asta cei care au un astfel de business, ar trebui sa devina VA pentru ca nimeni nu promoveaza afacerea nimanui - iar adusul de masini de afara e o afacere ! - doar de amorul artei, stiti bine !

Chiar e plin netul de ofertanti pentru adus masini de afara......

@iceman :

Iti atrag atentia si public sa te conformezi si sa-ti completezi in profil LOCALITATEA !

Link spre comentariu

ai si nu ai dreptate ASTRAL-e .... eu de ex. foarte greu am gasit pe cineva care aduce masini de afara, si aici ma refer nu neaparat la transportul in sine, ci la achizitia ei:

- masini pe mobile.de gasesti o groaza si preturi asemenea, pb este ca ai nevoie de cineva care sa iti cumpere masina mai exat + transport, sa zicem ca gasesti una la 4000 E, dar nu sti cum merge, ce hibe reale are...etc, dar considerand ca iti convine suma, ai nevoie de cineva care sa se duca sa o ia, dar sa o si verifice cat de cat inainte sa ii dea banii tai ... cred ca mai degraba asta se cauta.

mai exact servicu complet de adus amasini "pe comanda".

Link spre comentariu

asta e cu 2 taisuri Laure, sa zicem ca trimiti omul dupa masina x , el ii gaseste bube si te atentioneaza , drumul lui trebuie platit la fel si cazarea si comisionu iar tu ramai cu buza umflata....... aici e cu cantec....trimiti dupa o alta masina in orasul vecin sau la 400 km distanta...alti bani alta distractie.

Never stop exploring
Link spre comentariu

asta e cu 2 taisuri Laure, sa zicem ca trimiti omul dupa masina x , el ii gaseste bube si te atentioneaza , drumul lui trebuie platit la fel si cazarea si comisionu iar tu ramai cu buza umflata....... aici e cu cantec....trimiti dupa o alta masina in orasul vecin sau la 400 km distanta...alti bani alta distractie.

corect, dar de ex eu am cautat aproape 1 an pana sa gasesc pe cineva care sa faca asta.... ca nici sa iau un cazan care constat ca e praf nu vreau.....

- eu de ex, imi aleg 3-4 masini, incerc sa le gasesc in orase cat mai apropiate, si platesc pt fiecare deplasare suplimentara 100 E + carburant, daca la prima nu e ce vreau... si sincer imi convine decat sa-mi iau teapa cu una proasta

Link spre comentariu

Vrei sa zici ca tu ai avea incredere sa ii dai unui necunoscut x mii de euro ca sa iti aduca o masina? findca desi e o prietenie virtuala forumul asta , iei teapa de la cine te astepti mai putin.....deh...foame mare

Never stop exploring
Link spre comentariu

Vrei sa zici ca tu ai avea incredere sa ii dai unui necunoscut x mii de euro ca sa iti aduca o masina? findca desi e o prietenie virtuala forumul asta , iei teapa de la cine te astepti mai putin.....deh...foame mare

am avut noroc, eu am cunoscut un tip OK, care se ocupa cu asa ceva si isi aduce pt el Mercedesuri si BMW-uri.... su prima data am fost la el acasa sa vb...mi-a dat omul buletinul sa imi iau datele si am facut un act de imprumut la prima tura...dupa care m-am lamurit ca e serios si nu umbla cu cacaturi... si am mai facut vreo 6 tranzactii cu el.... doar de 2 ori a trebuit sa se duca si dupa a 2-a , respectiv a 3-a masina...ca prima era naspa..... si la una chiar mi-a negociat pretul si nu mi-a mai luat taxa convenita pt deplasare suplimentara.

O alta varianta e sa platesti masina prin banca dupa ce ai confirmarea ca e buna... dar aici exista riscul sa mai pierzi 1 zi, ca sa ii confirme banca neamtului ca i-ai platit

Link spre comentariu

Eu am lucrat asa, dar cu prieteni sau oameni care ma cunosteau si au mers pe incredere. Am plecat cu banii cash si m-am intors cu masina OK. Au fost cazuri si cand nu mi-a placut masina si omul de acasa s-a bucurat, pentru ca a fost mai ieftin sa mai stau eu o zi in UK sau DE decat sa-i duc acasa o coaja care era frumoasa in poze...

Dar revenim la ce zicea Astral... daca e vorba de bani, se cheama promovare :grin:

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

Link spre comentariu

... daca e vorba de bani, se cheama promovare :grin:

DA si NU... pentru multi utilizatori ai acestui forum acest servicu ne este necesar, la fel de necesar este sa stim si cine dintre noi se ocupa de asa ceva, respectiv persoanele de INCREDERE si SERIOASE care pot fi recomandate !!!

deci un asemenea topic cred ca ar fi util multora.

Link spre comentariu

...persoanele de INCREDERE si SERIOASE care pot fi recomandate !!!

Bun asa!

Ai curaj sa-mi dai bani sa-ti aduc o masina? Cine trebuie sa ma recomande ca tu sa dormi linistit acasa? (Vocea si talentul? :ha:).

Si cand zic sa dormi linistit, ma refer la faptul ca sunt in stare sa-ti aduc acasa o masina si nu un gunoi... nu vorbesc de faptul ca fug cu banii sau ii dau pe "cocuţe" :grin:

Nu zic ca nu e util un asemenea topic, dar nu stiu cum putem face ca recomandarile sa fie pe bune sau sa ai incredere in persoanele care fac recomadarile... De unde stii ca aia care ma recomanda pe mine nu sunt prietenii mei?:wink: Sau poate sunt eu prea paranoic si o dau in teoria conspiratiei...

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

Link spre comentariu

Salut!,este cineva pe forum care poate sa aduca masini din germania?.Sunt interesat,rog persoanele respective sa ma contacteze pe PM!

salut,ai un pm de la mine.

salut,eu plec duminica sa aduc pt mine(dc gasesc ceva sa-mi placa)un pajero pe benzina sau un y60 diesel din germania.cine vrea sa stie despre vreo masina,ruta e passau-munchen-nurnberg-essen si nu ma costa nimic sa pun o intrebare totul e ca masina sa fie pe aproape de ruta mea.as putea sa si aduc pe comanda,pt asta astept pm.

Editat de Astral
Link spre comentariu

este o mare prostie sa aduci la comanda un auto fara sa fi fost vazuta de client....

Si asta e cam cel mai mare adevar. Un dus-intors, dureaza maxim 4-5 zile. Nu cred ca cineva care are bani de-o masina, nu are bani sau "timp" sa traga o fuga pana vis-a-vis sa o vada si sa o pipaie personal...

Ca drept dovada in legatura cu ce a scris Hary mai sus, am adus anul trecut pt sor`mea un A Klase din nemtia, si bine-inteles ca a avut ce comenta, vb aia... ca intre neamuri, dapai la necunoscuti... Ba ca e zgariata o portiera, ba ca bazaie motorul, ca rezerva e tocita, ca scrumiera are tigari in ea, etc. Motive se gasesc... Mie sa-mi iasa un 300 E pe un transport, tot nu m-as duce... Motive? Destule ! In primul rand, linistea mea sufleteasca, ca dupa ce predau masina, clientul sa nu arunce cu rahat in ventilator ca nu am adus ce a vrut el. Asa ca...vorba aia... "fiecare cu aia ma-sii" ( a se citi - masina lui).

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

aveti dreptate in multe privinte... eu din pacate nu am timp sa imi pierd 4-5 zile sa ma plimb prin germania asa ca am fost dispus sa risc... si nu am avut nimic de pierdut, cel care imi aduce masini este serios si se pricepe si cel mai mare atu este ca omul ma suna si imi spune ce a gasit si care este parerea lui personala.... si eu iau decizia finala.... am avut noroc... sper sa se gaseasca si pe aici oameni corecti care fac asta..eu stiu cativa, de ex Flash pt masini din Anglia...s.a.m.d.

... iar pt business mai este o vorba, nu risti nu castigi :wink:

Link spre comentariu

Va salut, si eu am adus si aduc masini din Austria , Germania, Belgia, Olanda, sa le vand sau asa zisa pe comanda....zicea Klez mai devreme ca a adus masina pt sora sa si i-a reprosat ca are mucuri de tigari in scrumiera.

Asta e o mare greseala a vanzatorului.

La primul contact al clientului cu masina aceasta trebuie sa fie spalata impecabil si sa miroase a primavara.

Multi vor spune ca suna a smen ...dar cati ati cumpara o masina murdara si care pute ?? (Mai ales ca deobicei la cumpararea unei masini 80% din hotarare (semnatura finala) este data de stim noi cine.

Multi clienti confunda o masina curata cu o masina tehnic foarte buna.... de ce nu stiu sa va spun.

As pune niste poze cu masinile (unele din ele) cum sunt aduse si cum arata cand sunt pregatite de vanzare:uameni

Ideia e simpla in Germania masina ieftina si buna se prea gaseste , iar ca sa va faceti o ideie rentabilitatea aducerii unei masini este de la pretul de Germania + 1000 euro. Aici conteaza foarte mult si puterea de negociere a cumparatorului dar si disponibilitatea neamtului (70% din cazuri turci, arabi, rusi sau chiar romani) de a lasa la masina. Ca ideie acestia lasa cam 10% din pretul initial.

Scuze pt timpul rapit.

Link spre comentariu

mie mi se pare un business cinstit, daca este facut cu bun simt si profesionalism, de care ar putea profita cei care nu au timp de cautat sau cunostinte tehnice pe baza carora sa faca o alegere buna.

ca idee, eu cand am vandut Pinin-ul, am fost contactat de un tip din Brasov care se ocupa cu asa ceva, cauta o masina 4x4 pt un client. lucra pe baza de contract si garantie 6 luni sau 9 luni, nu mai retin exact. tipul mi s-a parut foarte profi si cu bun simt, stia exact ce sa caute la o masina, si cunostea si modelul de care era interesat. eu as avea incredere intr-un tip de genul asta.

din pacate m-am sucit eu atunci si n-am mai vandut masina, decat dupa vreo saptamana, asa ca nu stiu procedura in detaliu, dar apoi mi-a parut rau ca nu i-am vandut-o lui.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare