KTibor Postat Septembrie 7, 2011 Partajează Postat Septembrie 7, 2011 (editat) Azi, plimbandu-ne in peninsula Kassandra, am dat peste acest Jeep semiabandonat: Motorul , pare se , a fost schimbat, in rest n-am idee de anul fabricatiei, model, etc.. Editat Septembrie 7, 2011 de KTibor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 7, 2011 Partajează Postat Septembrie 7, 2011 Re: Ce fel de Jeep o fi ? .. undeva in Grecia ... Pare a fi Mahindra, nu Jeep....... http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/Mahindra.jpg http://hothotbuzz.com/mahindra-thar/ REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Septembrie 7, 2011 Partajează Postat Septembrie 7, 2011 Re: Ce fel de Jeep o fi ? .. undeva in Grecia ... Daca era semiabandonat si in mod sigur nu stiti cui apartine de ce v-ati permis sa-i ridicati capota?Dumneavoastra v-ar place ca un necunoscut sa vina si sa va cotrobaiasca prin masina proprie si personala chiar daca nu ati mai fi folosit acea masina o buna perioada de timp?Eu as considera asta ca si o violare a intimatatii,e ca si cum cineva ar intra la mine in casa si ar face poze in lipsa mea.Probabil ca multi dintre dumneavostra nu vor fi de acord cu mine dar eu doar am scris ce gandesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radum Postat Septembrie 7, 2011 Partajează Postat Septembrie 7, 2011 Re: Ce fel de Jeep o fi ? .. undeva in Grecia ... :g.......... Daca era semiabandonat si in mod sigur nu stiti cui apartine de ce v-ati permis sa-i ridicati capota?Dumneavoastra v-ar place ca un necunoscut sa vina si sa va cotrobaiasca prin masina proprie si personala chiar daca nu ati mai fi folosit acea masina o buna perioada de timp?Eu as considera asta ca si o violare a intimatatii,e ca si cum cineva ar intra la mine in casa si ar face poze in lipsa mea.Probabil ca multi dintre dumneavostra nu vor fi de acord cu mine dar eu doar am scris ce gandesc. Radu Mitroi Jeep Cherokee XJ 2.5i - 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KTibor Postat Septembrie 7, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2011 Re: Ce fel de Jeep o fi ? .. undeva in Grecia ... Hmmm , frustrant :grin:..... Intr-adevar Mahindra fabrica masini sub licenta Willys Jeep inca din 1947 ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KTibor Postat Septembrie 7, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2011 (editat) Re: Ce fel de Jeep o fi ? .. undeva in Grecia ... Daca era semiabandonat si in mod sigur nu stiti cui apartine de ce v-ati permis sa-i ridicati capota?Dumneavoastra v-ar place ca un necunoscut sa vina si sa va cotrobaiasca prin masina proprie si personala chiar daca nu ati mai fi folosit acea masina o buna perioada de timp?Eu as considera asta ca si o violare a intimatatii,e ca si cum cineva ar intra la mine in casa si ar face poze in lipsa mea.Probabil ca multi dintre dumneavostra nu vor fi de acord cu mine dar eu doar am scris ce gandesc. Hmm , nu m-am gandit la partea aceasta "etica" . Masina este expusa la o benzinarie Shell, de asemenea abandonata. In spate are lipita o harte format A4 pe care probabil era telefonul celui care a expus-o dar hartia este degradata... nu se poate intelege nimic. Eram captat de masinutza si incercam sa aflu cat mai multe, poate cineva va fi interesat s-o restaureze... Oricum daca va aparea proprietarul masinii pe forum am sa-i cer scuze in mod oficial .. in continuare sper sa nu deraieze complet acest topic in aceasta directie ... Editat Septembrie 7, 2011 de KTibor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Septembrie 7, 2011 Partajează Postat Septembrie 7, 2011 Re: Ce fel de Jeep o fi ? .. undeva in Grecia ... Pare a fi Mahindra, nu Jeep....... http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/Mahindra.jpg http://hothotbuzz.com/mahindra-thar/ Ba este JEEP. CJ-5 sau CJ-6, inclin ptr. 6. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 7, 2011 Partajează Postat Septembrie 7, 2011 Re: Ce fel de Jeep o fi ? .. undeva in Grecia ... Ba este JEEP. CJ-5 sau CJ-6, inclin ptr. 6. Lumineaza-ne si noi......pe ce te bazezi ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KTibor Postat Septembrie 7, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2011 Re: Ce fel de Jeep o fi ? .. undeva in Grecia ... Uite aici o poza cu CJ-5 : Are aceleasi semnalizoare sub faruri , la CJ-6 sunt putin mai mari : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Septembrie 7, 2011 Partajează Postat Septembrie 7, 2011 Re: Ce fel de Jeep o fi ? .. undeva in Grecia ... Lumineaza-ne si noi......pe ce te bazezi ? Mastile sunt inconfundabile sau nu seamana unele cu celelalte. Alimentarea cu combustibil, adica unde este amplasata gurita rezervorului. Mai multa lumina nu pot face la ora asta, dar ptr. un JEEP, masca este INCONFUNDABILA. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KTibor Postat Septembrie 7, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2011 Re: Ce fel de Jeep o fi ? .. undeva in Grecia ... Cu alimentarea .. am o poza: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Septembrie 7, 2011 Partajează Postat Septembrie 7, 2011 Re: Ce fel de Jeep o fi ? .. undeva in Grecia ... Cu alimentarea .. am o poza: [ATTACH=CONFIG]115188[/ATTACH] Ia cauta la indieni . Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Septembrie 8, 2011 Partajează Postat Septembrie 8, 2011 Re: Ce fel de Jeep o fi ? .. undeva in Grecia ... Ba este JEEP. CJ-5 sau CJ-6, inclin ptr. 6. CJ-6 e mai lung decat CJ-5, asta e diferenta principala intre ele. Asa, din poze, pentru mine e un CJ-5. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Septembrie 8, 2011 Partajează Postat Septembrie 8, 2011 (editat) Re: Ce fel de Jeep o fi ? .. undeva in Grecia ... Si eu tin sa fie un CJ-5. Acest model a fost fabricat intre 1955-1984. In perioada aceea compania a fost cumparata de Henry Kaiser si numele a fost schimbat la Kaiser-Jeep pana cand, sapte ani mai tarziu sa incorporat find Jeep Division de American Motors. Editat Septembrie 9, 2011 de Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Septembrie 9, 2011 Partajează Postat Septembrie 9, 2011 Re: Ce fel de Jeep o fi ? .. undeva in Grecia ... BUNA..............Stiti cand iapa este cal ?........................asa si cu acest ,,JEEP,,........ aceasta este parerea mea dar daca cineva poate demonstra ,nu doar cu pareri :br ALIN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 9, 2011 Partajează Postat Septembrie 9, 2011 Re: Ce fel de Jeep o fi ? .. undeva in Grecia ... mai degraba un CJ5 decat un CJ7..... uite-te la pozele cu bordul ( cu toate ca sunt cam prost facute ) .... motorul e clar schimbat...ca nu a existat la nici un Jeep motor de 2.2 injectie.... dar arata nice :) vezi daca mai ai nr lui de tel de pe prelata....si o vinde.... data viitoare uita-te la seria caroseriei ( trebuie sa fie in dreptul volanului inspre parbriz ) si asa te lamuresti daca este jeep sau nu.... eu totusi inclin sa cred ca este un CJ5 ... care odata a fost rosu :grin: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Septembrie 11, 2011 Partajează Postat Septembrie 11, 2011 Re: Ce fel de Jeep o fi ? .. undeva in Grecia ... mai degraba un CJ5 decat un CJ7..... uite-te la pozele cu bordul ( cu toate ca sunt cam prost facute ) .... motorul e clar schimbat...ca nu a existat la nici un Jeep motor de 2.2 injectie.... dar arata nice :) vezi daca mai ai nr lui de tel de pe prelata....si o vinde.... data viitoare uita-te la seria caroseriei ( trebuie sa fie in dreptul volanului inspre parbriz ) si asa te lamuresti daca este jeep sau nu.... eu totusi inclin sa cred ca este un CJ5 ... care odata a fost rosu :grin: 2.2-ul e de provenienta GM (vezi pe bloc in poza). Initial am crezut ca e ceva Ford GPW cu alta masca, dar alea aveau 2.3, care arata diferit. E CJ-5, mai mult ca sigur. 6 si 7 sunt lungane fata de el. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KTibor Postat Septembrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2011 Re: Ce fel de Jeep o fi ? .. undeva in Grecia ... Ieri m-am intors la fata locului si am mai facut cateva poze: Nu am gasit WIN # -ul sub parbriz ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KTibor Postat Septembrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2011 Re: Ce fel de Jeep o fi ? .. undeva in Grecia ... ... am gasit insa altceva: si o ultima imagine de " good bye " Daca cineva este interesat de locatia exacta - PM - Seara buna! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Re: Ce fel de Jeep o fi ? .. undeva in Grecia ... DA, e un CJ-5 ..... are un nr de telefon, e interesanta masina de cumparat si restaurat !!! daca ai ceva date de contact sau mai esti pe acolo, da-mi un tel te rog mult: 0722-306.000 / 0751-306.000. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KTibor Postat Septembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2011 Re: Ce fel de Jeep o fi ? .. undeva in Grecia ... Din pacate nu se poate descifra nimic de pe hartia cu datele de contact. Am vorbit cu un tip de la benzinaria alaturata , nu stia nimic despre proprietar, zicea ca sta masina acolo de cativa ani ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 13, 2011 Partajează Postat Septembrie 13, 2011 Re: Ce fel de Jeep o fi ? .. undeva in Grecia ... e clar de vanzare.... e interesant de aflat a cui e...ca asta poate ai norocul si o iei pe moca.... si te apuci de restaurarea ei..... da-mi si mie adresa pe PM te rog, sapt viitoare o sa fiu vreo 4 zile la Atena si poate ma reped sa o vaz.... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 28, 2011 Partajează Postat Septembrie 28, 2011 Re: Ce fel de Jeep o fi ? .. undeva in Grecia ... din pacate nu am reusit sa ajung sa-l vad..... daca insa mai trece careva pe acolo, poate ne da ceva vesti. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 3, 2011 Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Re: Ce fel de Jeep o fi ? .. undeva in Grecia ... Salut vezi poate iti place asta.Am dat de el intamplator http://www.agriaffaires.ro/second-hand/4x4-de-second-hand/2054862/jeep-m38a1.html?devise=EUR Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate