mackie Postat Februarie 19, 2008 Partajează Postat Februarie 19, 2008 Deci, am gasit un land rover discsovery 1 cred cu motor diesel care nu e inmatriculat, si una alba inmatriculata dar cam in stare praf. amandoua se dau cu 6000. Acuma prima intrebare: discovery 1 are tractiune 4x4 permanenta??? pt ca pe reductor avea numai 4h si 4l (lock) 2: la ce tre sa ma uita mrimu lucru cand cumpar un discovery??? tinand cont ca masina a fost la o firma de constructii. 3: se poate schimba seriile pe sasiu :grin: , sau care ar fi varianta sa o inmatriculez. Va Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat Februarie 19, 2008 Partajează Postat Februarie 19, 2008 Re: oare merita? 1. Da. 2. La rugina. 3. Pe sasiu e o singura serie si este poansonata. N-ar fi fost rau sa fi gasit un titlu ceva mai sugestiv pentru continutul topicului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Februarie 19, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2008 Re: oare merita? 1. Da. 2. La rugina. 3. Pe sasiu e o singura serie si este poansonata. N-ar fi fost rau sa fi gasit un titlu ceva mai sugestiv pentru continutul topicului. As putea face ceva cu pansonarea so modific asa cu flexu si dupa aia so repansonez??? sau se poate face recarosare????/. si rugina nu are ca ii din ALU. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat Februarie 19, 2008 Partajează Postat Februarie 19, 2008 Re: Discovery merita? Tu incerci sa-mi spui mie cum si din ce e facut un Land Rover Discovery? Inteleg bine? Matale nu vezi ce scrie in semnatura mea? Macar atat. In schimb eu vad ca nu stii nici macar ce fel de transmisie are :lol: Ai 10 panouri mari si late din aluminiu (pt. varianta cu 5 usi): invelisul capotei, aripile, fetele de usi, aripile spate si fata usii portbagajului. Restul e fieratanie ca toate fierataniile. In plus, si pentru aluminiu se poate vorbi de o "rugina" a lui. Pe langa asta mai ai si efectul de pila intre aluminiu si fier. Cât priveÅŸte mânăriile sau chestiile care incalca legea, nu te baza ca ma poti avea pe post de interlocutor. Despre recarosare poti intreba la RAR. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 19, 2008 Partajează Postat Februarie 19, 2008 Re: Discovery merita? daca ai sasiul bun....pui pe el caroseria de la cea neinmatriculata fara probleme.....seria din CI ...e pe sasiu :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat Februarie 19, 2008 Partajează Postat Februarie 19, 2008 Re: Discovery merita? ... si este si pe caroserie in doua locuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 19, 2008 Partajează Postat Februarie 19, 2008 Re: Discovery merita? este ....dar la RAR la identificare....la mine cel putin....nu s-au uitat decat la sasiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Februarie 19, 2008 Partajează Postat Februarie 19, 2008 Re: Discovery merita? este ....dar la RAR la identificare....la mine cel putin....nu s-au uitat decat la sasiu Norocul tau! dar la inopinatele in trafic iti spun sigur ca se uita unde trebuie :bean I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 19, 2008 Partajează Postat Februarie 19, 2008 Re: Discovery merita? offtopic cand am fost la RAR la identificare....ei m-au intrebat unde sunt seriile....de cand cu invazia de SUV-uri.....cine-si mai aduce aminte unde sunt seriile la vechituri ca a mea :-P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Februarie 19, 2008 Partajează Postat Februarie 19, 2008 Re: Discovery merita? Conteaza actele ce spun... daca nu ai serie de caroserie in acte, nu conteaza nici pe dreq... la cate ARO am avut, nici unu nu o fost cu serie pe caroserie, nu s-au uitat niciodata, si pot sa schimb oricand caroseria... culoarea doar sa bata cu talonu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 19, 2008 Partajează Postat Februarie 19, 2008 Re: Discovery merita? Idem.... :B :g Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Februarie 19, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2008 Re: Discovery merita? Tu incerci sa-mi spui mie cum si din ce e facut un Land Rover Discovery? Inteleg bine? Matale nu vezi ce scrie in semnatura mea? Macar atat. In schimb eu vad ca nu stii nici macar ce fel de transmisie are :lol: Ai 10 panouri mari si late din aluminiu (pt. varianta cu 5 usi): invelisul capotei, aripile, fetele de usi, aripile spate si fata usii portbagajului. Restul e fieratanie ca toate fierataniile. In plus, si pentru aluminiu se poate vorbi de o "rugina" a lui. Pe langa asta mai ai si efectul de pila intre aluminiu si fier. Cât priveÅŸte mânăriile sau chestiile care incalca legea, nu te baza ca ma poti avea pe post de interlocutor. Despre recarosare poti intreba la RAR. nu am zis ca nu sti despre land rover, dar am crezut ca ca caroseria e in intregine din Alu. si totusi are tractiune integrala permanenta sau nu??? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat Februarie 19, 2008 Partajează Postat Februarie 19, 2008 Re: Discovery merita? Ti-am raspuns la intrebarea despre tractiunea integrala permanenta in primul meu mesaj din topic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Februarie 19, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2008 Re: Discovery merita? Ti-am raspuns la intrebarea despre tractiunea integrala permanenta in primul meu mesaj din topic. ok scuze nu am observat mersi oricum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin Postat Februarie 20, 2008 Partajează Postat Februarie 20, 2008 Re: Discovery merita? E la mine in curte un Discovery din '96 inmatriculat, lovit stanga fata, motor 2,5 D, se cere 3000 euro. Inainte de lovitura mergea bine. Nu e al meu, daca intereseaza va dau nr. de telefon. (scuze ca ma bag ca musca'n topic) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Februarie 20, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2008 Re: Discovery merita? cat de tare e lovita??? eventual dami nr de tel mersi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Februarie 29, 2008 Partajează Postat Februarie 29, 2008 Re: Discovery merita? Care mai stie discovery de vanzare , ma bate gandul de unul second hand 300tdi. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CraiovaDakarProject Postat Aprilie 1, 2008 Partajează Postat Aprilie 1, 2008 Re: Discovery merita? Si in final tot nu am aflat ..... Merge bine Discovery la off road? Nicky Land Rover Discovery 200 Tdi http://www.calatorsauturist.ro/ ____________________________________________________________________ Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate