Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesirile mele (mai mult sau mai putin) off-road cu Dusterul

jay333

Postări Recomandate

• Răspunsuri 69
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Iesirile mele (mai mult sau mai putin) off-road cu Dusterul

@SilenceDj: dupa cum au spus toti care au scris pe acest topic, @jay333 nu a vrut sa se dea mare deschizand acest topic, ci doar i-a facut placere sa ne arate si noua excursile facute (ce mi sa pare foarte corect). Acuma daca ati interpretat cea ce nu e sau aveti vreo problema in comun cu Duster-ul asta nu ma priveste (fiecare are motivele lui si pe o parte e corect sa fie respectate). Fara nici un fel de suparare eu consider ca este o lipsa de respect fata acest topic si in primul rand fata de cine la deschis sa faceti asemenea interpretari (no offence). Si o mai spun inca o data, Duster-ul este o masina respectabila la capitolul calitate - pret (din punctul meu de vedere). Acuma daca sa intamplat sa fie probleme cu planetarele la anumite unitati nu inseamna ca @jay333 a aruncat 14 mii de euro asa in aer, doar ca a vrut. Si cum a sustinut @jay333 ca nu e nici-o marca care nu are probleme, cred ca are dreptate. Cum am spus in topicul deschis tot aici, la Dacia Duster, si la BMW au fost diferite unitati care au fost rechiemate pentru o problema legata de electrica si poate aveau mai putin de 15 mii de km. Atunci nici BMW-ul nu il considerati o masina si nici nu ati da bani pe marca aceasta? Haideti sa fim seriosi, asa cum nici noi, persoanele nu sintem perfecte, asa se intampla si la masini.

@jay333 scuzati pentru off - topic. Si inca o data, BRAVO pentru excursile realizate.

Cu respect, Teodor.

4x4, Way of Life !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:g

In primul rand felicit initiatorul topicului pentru plimbari si ii mltumesc pentru bunavointa de a impartasi cu noi experientele sale. Pentru ca asta era ideea topicului, in caz ca nu ati inteles, si nu analiza abilitatilor off road ale Dusterului. Si da, este off road si ce face el, off-road nu este numai atunci cand te bagi in noroi pana la oglinzi si rupi obligatoriu ceva la masina in fiecare weekend, ca deh, noi ne dam grav... Faptul ca trece si o Dacie 1300 pe unde a trecut el nu inseamna ca nu e off-road, inseamna ca exagereaza cel cu Dacia 1300, folosind o masina neadecvata conditiilor de drum riscand tot felul de consecinte neplacute.

Deci fratilor, bucurati-va de ele daca va plac filmele postate de colegul nostru si nu uitati ca off-roadul nu inseamna doar extrem, noroi pana in dinti si masini rupte, si nu sariti in cap unui om care a vrut sa impartaseasca cu voi experientele sale. Daca voi sunteti la alt nivel de off-road f. bine, tot respectul, dar nu stricati topicul omului degeaba.

Inca o data felicitari @jay333!

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

Sincer nu e nu stiu ce , drumu ala se poate parcurge si cu un logan. Sa fim seriosi , putin macadam de forestier si un deal...

Asa, si ? Care-i problema ta ?!? :uameni

Fa-ti topicul tau si pune acolo genul tau de trasee parcurse de tine !!! Si sa ai macar la fel multe filmulete cum a pus omul asta !!! Sa vezi tu cum te simti cand se pisa cineva pe ce-ai filmat, te-ai chinuit sa la urci pe YT, sa faci un topic animat de dorinta de a impartasi experienta ta cu niste oameni care crezi ca se bucura cu tine si apoi sa vina unul ca tine si sa-ti dea cu mucii in topic !!!

Chiar trebuie sa se gaseasca mereu cineva care sa se cace in placerea cuiva ?!? :uameni

....Si dupa aia ne miram ca lumea inceteaza sa mai posteze !!!

Link spre comentariu

:g. @Jay333 nu va lasati ''intimidat'', sa zicem asa :grin: pentru astfel de comentari, asteptam alte filmulete :wink:. Cel care nu-i place sa nu sa uite, nu il obliga nimeni.

Cu respect,

Teodor.

4x4, Way of Life !
Link spre comentariu

@Astral - :h5.

In ce ma priveste strict pe mine, postul lui @Jay333 constituie o sursa de inspiratie pentru concediile care vor veni. Am avut grija sa ma duc prin alte tari, crezand ca pe acolo sunt cainii cu covrigi in coada - big mistake.

Constat ca in "vagauna" noastra sunt locuri superbe, care merita vizitate. Iar daca sunt accesibile, un avantaj si mai mare.

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Imi cer scuze pentru interventia mea atat initiatorului cat si moderatorului.

@SilenceDJ : Apologies accepted ! :h5

Jay, te asteptam in continuare cu alte exemplificari video/foto ! :tk

Link spre comentariu

@marse si @cobrra au ajuns acum 2 saptamani cu un Renault Rapid in apropierea lacului...era un topic pe undeva!:old

Era in discutia cu roodbook-ul in stil romanesc initiata de Oresti unde nu se intelesese exact cand cineva zicea ceva de RR si sa inteles ca era vorba de pilot in cazul de fata femeie si nu de masina :)

Link spre comentariu

salutare tuturor,

frumoase iesirile si bravo pentru inintiativa.

in legatura cu disputa de aici nu ma pronunt pentru ca nu sunt in masura, nu prin prisma traseelor ci prin prisma subiectivismului de care poate as da dovada.

Spun asta pentru ca eu sunt unul dintre pilotii de la TAT de anul asta si pot sa spun ca masina sa comportat foarte bine si uneori desi aveam dubii ca va trece prin anumite zone a trecut extraordinar de lejer si bine.

nu pun in discutie nici aspectele de fiabilitate pentru ca fiecare poate avea dreptate in felul lui propriu,am condus si posed si utilaj cu rigide fata spate si varianta rigida spate independenta fata, fiecare are avantaje si dezavantaje in functie de teren.

Pentru un drum pietros bolovanos cu pietre nu mai mari de 15-20 cm Dusterul se comprta foarte bine atata timp cat sunt negociate trecerile adecvat si desigur daca montezi si un sscut putin mai lungut din dural de 6-8 mm eventual pana dupa grupul spate nu ai treaba treci fluierand...cel putin la coborari prin noroaie si sleauri mari este excelent...pur si simplu esti ca si cu sania :) treci linistit suspendat pe burta :)

Link spre comentariu

Era in discutia cu roodbook-ul in stil romanesc initiata de Oresti unde nu se intelesese exact cand cineva zicea ceva de RR si sa inteles ca era vorba de pilot in cazul de fata femeie si nu de masina :)

In acel topic colegul se referea la Renault Rapid...

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Buna ziua .

Parerea mea despre subiectul topic-ului este ca OMU a recunoscut ca a avut esecuri, oare voi acei tari in GURA (tastatura ) aveti curajul sa recunoasteti cand dati gres ? Nu cred . Nu cred ca exista cineva care sa spuna :eu nu am dat inapoi NICIODATA

ptr. jay333 BRAVO dar ai grija cu iesirile sa nu te SPARGA la buzunar , nu cred ca merita sa distrugi DUSTERUL cu asa ceva si inca o intrebare : sotia ta stie pe unde umbli cu masina ?

ALIN

Link spre comentariu

Haidi, bre, lasati iesirile verbale si lasati doar iesirile cu Dusterul sa populeze topicul! Exista topic pro-contra Duster si au curs multe vorbe pe tema asta, fumata deja, as zice.

Samurai incepator
Link spre comentariu

SilenceDJ, no problem. :h5

alin-jeep, da' unde crezi ca e sotia? :grin: In dreapta si, duminica, a fost la volan cand am iesit pe la Maneciu peste baraj spre cascada si mai departe spre Vama Buzaului. Cat despre partea cu buzunarul, cum ziceam si ceva mai devreme, d-aia ma opresc acolo unde nu sunt sigur daca pot trece fara urmari (prea) adanci.

f_zoltan, eu unul n-am nimic impotriva discutiilor atata timp cat sunt la/legate de subiect.

koais, as vrea un scut mai lung si mai sanatos pentru fata plus unul pentru grup. Chiar am niste cunoscuti care ar avea cum si cu ce sa ma ajute in fabricarea lui. Problema ar fi de schite si cote. Daca ar avea KAROLOKW asa ceva si ar fi dispus sa le faca publice, as fi foarte recunoscator.

@ tuturor, va multumesc pentru aprecieri. Urmeaza sa mai pun ceva clipuri dar trebuie mai intai sa gasesc o solutie sa sterg numarul de inmatriculare.

Pana atunci mai pun un clip de duminica cu plimbatul prin albia unui rau secat la Curmatura, Buzau. Superba zona. Sper ca in viitorul foarte apropiat sa ajung iar acolo si sa am ceva mai mult timp la dispozitie.

[video=youtube;0z-TLcSPfKg]http://www.youtube.com/watch?v=0z-TLcSPfKg

PS: La volan era un prieten, de data asta eu fiind cameramanul de serviciu. :grin:

LE: O iesire in Parang.

[video=youtube;qO1iG6oAm-Q]http://www.youtube.com/watch?v=qO1iG6oAm-Q

Editat de jay333
Link spre comentariu

Salutare

cu mare placere as publica o schita dar nu am nici una,vis a vis de dimensiuni singura ar fi masurarea scutului existent dar nu prea am talent artistic:) mai mult la surubareala eu decat din "pix":)

dar ca o informatie pot sa va spun ca scuturile au fost facute din dural de 8mm si au fost facute de Gabi Nicolae,cel care are Taifun off road..tot el a facut si rollcageul interior.Sper ca acestea nu vor fi considerate reclama dar daca sunt rog un admin sau moderator sa editeze postul meu iar pentru detalii cei interesati sa ma contacteze pe PM.

in legatura cu preturile nu pot furniza aceasta informatie ca nu o cunosc si nici nu ma interesat :) fiind masina pe care eu sunt doar pilot si atat:)

oricum important este ca si-a facut treaba cu varf si indesat :)

Link spre comentariu

hai sa "ma laud" si eu cu cateva plimbari la volanul Dusterului:

asta a fost inainte de inaltarea garzii la sol cu 3 cm. acum are 24 cm si poate asa treceam...

Editat de Astral

Duster 4x4, 1.6, 16V

IMS/ARO M461 4x4 permanent, decapotat, diesel, powered by Mercedes

Link spre comentariu

merci, vecine!

daca te tenteaza si pe tine sa faci o iesire cu noi, cativa Dusteristi, pe 8 oct la lacul Vulturilor (langa Nehoiu, Buzau), esti invitatul meu!

iesirea nu e "hard" ci ceva mai "soft" off road si cu gratare si spritzuletze pe seara in jurul unui foc....

daca va fi o escapada de 2 zile cu innoptare, ne culcam in masini, la caldurika.... ca in Duster poti sa faci lejer un "pat" de aprox 200 cm x 130 cm!

IMAG0887.thumb.jpg.d7c52d7f4f7b89d8b5a4d017d81d4825.jpg

1081246220_laculVulturilor.thumb.jpg.eb75c4a62429d90d93cf1ea8063540ac.jpg

IMAG0884.thumb.jpg.8b1458789dc1fa046c53f128d7a405e5.jpg

Duster 4x4, 1.6, 16V

IMS/ARO M461 4x4 permanent, decapotat, diesel, powered by Mercedes

Link spre comentariu

In limita timpului disponibil mi-ar face mare placere .. numai ca nu am Duster :grin: am alt cotet ... nemtesc :grin::grin:

Am fost cu Aro pana sus la Lacul Vulturilor in vara si stiu ca e super zona..

Editat de Rebel_Boy
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare