Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesirile mele (mai mult sau mai putin) off-road cu Dusterul

jay333

Postări Recomandate

• Răspunsuri 69
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Iesirile mele (mai mult sau mai putin) off-road cu Dusterul

Frumoasa povestea cu Dusterul imi place ca ai spirit de aventura si bati toata tara in lung si in lat. Important este ca te distrezi impreuna cu familia si nu stai acasa. Tine-o tot asa si astept noi povesti de la voi.

Poate ca in viitor ma luati si pe mine la plimbare, desi nu prea pot tine pasul cu voi pe asfalt.

Sa auzim de bine!

DACIA RULEZ!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salut! cand mai faceri o iesire anuntati-ma si p mine. am incercat sa urc si eu iarna trecuta tot singur si mi-a fost frica sa nu raman cu un terrano 2:tk

daca vrei sa vii cu noi acum, sambata (8 oct), esti invitatul meu!

Duster 4x4, 1.6, 16V

IMS/ARO M461 4x4 permanent, decapotat, diesel, powered by Mercedes

Link spre comentariu

Frumoasa povestea cu Dusterul imi place ca ai spirit de aventura si bati toata tara in lung si in lat. Important este ca te distrezi impreuna cu familia si nu stai acasa. Tine-o tot asa si astept noi povesti de la voi.

Poate ca in viitor ma luati si pe mine la plimbare, desi nu prea pot tine pasul cu voi pe asfalt.

Sa auzim de bine!

DACIA RULEZ!

salut! si merge masinutza ta si pe "coclauri" (off road)? ce Dacia ai?

Duster 4x4, 1.6, 16V

Link spre comentariu

pe muntele Baiului.

si cateva poze din Fagaras:

Salutare

o mare rugaminte am la tine daca esti amabil, spune-mi si mie de unde ai luat suportul cu proiectoarele pe care le ai sus pe capota?

ca vreau si eu unul si deaia te intreb, eventual poti sa imi dai un link sau ceva...Multumesc mult si scuze pt off topic sper sa nu deranjez :)

Link spre comentariu

salut! si merge masinutza ta si pe "coclauri" (off road)? ce Dacia ai?

Unde aveti in plan sa ajungeti ?

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Salutare

o mare rugaminte am la tine daca esti amabil, spune-mi si mie de unde ai luat suportul cu proiectoarele pe care le ai sus pe capota?

ca vreau si eu unul si deaia te intreb, eventual poti sa imi dai un link sau ceva...Multumesc mult si scuze pt off topic sper sa nu deranjez :)

Salut! nu e nici o problema... iti dau pm cu acest subiect...

Duster 4x4, 1.6, 16V

Link spre comentariu

Unde aveti in plan sa ajungeti ?

de la Nehoiu (Buzau), pe la lacul Siriu, prin Crasna spre Lacul Vulturilor (1400 m altit.).

Duster 4x4, 1.6, 16V

Link spre comentariu

:sp noroc ca nu a mai plouat de 3 luni, ca altfel...:ha:

pe asta mizam si noi.... :)

Duster 4x4, 1.6, 16V

Link spre comentariu

daca vrei sa vii cu noi acum, sambata (8 oct), esti invitatul meu!

sal. ms mult dar sambata ajung acasa dupa masa asa ca nu pot merge. daca aveti in plan o iesire pt week-end care vine merg cu cea mai mare placere. :tk

Link spre comentariu

de la Nehoiu (Buzau), pe la lacul Siriu, prin Crasna spre Lacul Vulturilor (1400 m altit.).

Este departe de mine....fara turbo as face spume pana as ajunge. :( Daca aveti prin zona Valcea, Gorj vreun drum....da-ti de stire.

PS. Preferabil sa fie si familiile + kinderii.

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Faine iesiri!

@jay ai facut cumva si un consum, asa in mare, ca nu e farmacie ?

aa si ceva track uri de igo ai avea sa share, mai ales pt lacul vulturilor ?

eu am incercat cu o niva si nu eram sigur ca merg bine( drumu bun) si la un obstacol mai de speriat pt mine m-am intors.

Multumesc!

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Daca e cineva care are chef de o plimbare pe langa Bucuresti duminica se poate alatura gastii aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?67247-Duminica-30-octombrie-iesire-ARO-MANIA (sper sa nu supar pe nimeni cu linkul)

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Re: Iesirile mele cu Dusterul

Duminica am incercat (din nou) sa ajung la Lacul Vulturilor. Cum eram singur, am preferat sa nu risc sa raman suspendat pe brat.

Salut,daca treci pe langa Ploiesti si dai de veste inainte despre vreo iesire la fel,te insotesc bucuros.Masina mea e un pajero fara troliu sau alte modificari off-road,iar cauciucurile sunt de strada.Sorin.:tk

Link spre comentariu

Daemonus , cum sa zici ca e o masina ok la banii astia? adica tu dai 10-14.000 de euro pe o masina careia ii pica planetarele la 15.000 km??? stiiu ca sunteti patrioti si aparati valoriile tarii insa sa ma ierte dumnezeu dar chestia asta nu se poate numii masina. Ce sa mai zicem de toyota care la 300.000 deabbia isi intinde tendoanele ? e strutocamila nu?

serios acum ma calca pe nervi fazele astea .....am un duster4x4 la intretinere (masina de firma) aia de o calaresc toti ''Toma necredinciosii'' s o ia dracu de masina are 98 de mii de km facuti prin coclauri ....si culmea ''nesimtirii'' pana acum i am schimbat doar consumabile si amortizoarele pe spate....o fi saraca doar o '' amarata de dacie '' dar tot respectul pentu fiabilitate, si raportul pret calitate ....si lasa-ti mai jos constructorii de prestigiu in domeniu ca si aia au cam uitat cum se construiau masinile ....daca inca se construiau masini precum ''Cobra Ursuletul G-ul sau Golful 2 ''eu muream de foame :tk

Link spre comentariu

pe 30 dec 2011 am reusit, in premiera nationala, sa ajungem cu Dusterul (masina obisnuita, nepreparata pentru off road) la lacul Vulturilor!

pe zapada, prin ceata, in final am reusit!

Duster 4x4, 1.6, 16V

Link spre comentariu

Super dar incearca totusi sa iti mai faci un tovaras de drum este mai bine te mai ajuti te mai dirijezi.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Super dar incearca totusi sa iti mai faci un tovaras de drum este mai bine te mai ajuti te mai dirijezi.

pai am fost 3 Dustere.... ce-i drept ultima bucata de drum pe golul alpin am mers doar cu 1 masina ca celelalte 2 n-au putut urca o panta bine inzapezita si ne-am urcat toti 3 in cea "norocoasa"!

niciodata nu ma aventurez singur pe coclauri. asa fac inclusiv in iesirile mele cu atv-ul ca m-am "fript" o data si am ramas pe munte singur si fara semnal la telefon cu atv-ul intr-o pozitie cam dificila.... noroc cu un cioban care m-a ajutat sa ies din acel "klinci" si de atunci merg insotit de minim un alt vehicul!

Duster 4x4, 1.6, 16V

Link spre comentariu

• 6 luni mai târziu...

Salut! Daca tot s-a adus vorba despre .... Stie careva daca drumul de la Siriu spre lacul Vulturilor este practicabil ? Multumesc.

Este practicabil, in special pe timp de vara...

Dacia DUSTER 4x4 1,5 Dci 110 CP\
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare