Petel Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 CAUT TRANSPORT DE LA BM LA B ,UN RETUR DACA SE POATE PRET ACCEPTABIL.(AUTO ESTE UN SUV) TEL 0740555849 SAU 0730083525, MULTUMESC!:hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Re: Caut platforma libera -baia mare- bucuresti pai hotareste-te ce vrei pana la urma Baia Mare -Bucuresti sau retur Bucuresti Baia Mare , ca eu din ce ai scris aici nu am inteles mare lucru tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Re: Caut platforma libera -baia mare- bucuresti si eu caut un bucuresti-cluj poate ne combinam la o platforma ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Berti Postat Octombrie 2, 2011 Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Re: Caut platforma libera -baia mare- bucuresti Daca inca n-ai rezolvat problema, poate o rezolvam impreuna, eu as avea de adus un tursim de la Ploiesti la Sighet, vezi aici. Daihatsu Feroza Blueprint Project Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate