a DY 1 Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Salutam! Prin definitia lui , forumul este un loc in care oameni apartinind unei comunitati exprima si discuta diferite idei. Protejati de o identitate virtuala orisicine poate exprima o parere mai mult sau mai putin valoroasa . Sub umbrela anonimatului persoane care pot suferi de mitomanie , paranoie sau mai pe intelesul omului de jos , laudarosenie (sa nu imi spuneti ca mitoman si paranoic nu inseamna laudaros) se pot erija in lideri de opinii care pot avea discipoli ( lucru normal si firesc atita timp cit raportarile se fac la o mica parte din personalitatea maestrului). Pina aicea toate in ordine , intrebare retorica , mai sunt oameni care gindesc ca mine sau sunt eu defect . Oare prin a critica sau prin a iti exprima un punct de vedere diferit , cu bun simt fara a face atac la persoana , in limitele unei discutii civilizate este ceva defect . Oare stresul zilnic frustrarile personale coraborate cu lipsa de cultura ne pot face pradatori intr-un univers virtual si praduiti in viata de zi cu zi . Oare sunt defect daca imi pun toate aceste intrebari . Oare nivelul nostru este unul gresit ? Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Re: Nu coboriti la nivelul nostru. he he he... salutam diversitatea de opinii ! :h5 paranoia nu are nimic de-a face cu mitomania, sunt diagnostice diferite desi pot aparea impreuna ca manifestare clinica intr-un singur individ. In alta ordine de idei, mai demult, inainte de aparitia internetului si deci si a forumurilor, a aparut ideea conform careia adevaratul caracter al unei persoane poate fi vazut dupa cum conduce masina. Si daca in masina inca se mai pastreaza o oarecare inhibitie sau autocontrol, in fata unui calculator conectat la internet putem vedea individul in intreaga lui splendoare. ... am spus eu din spatele monitorului... Bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Re: Nu coboriti la nivelul nostru. Pe ape agitate si tulburi se navigheaza printre stinci . Daca ai grija de barca ta , vei fi in regula .Sperantele in influentarea personalitatii unor maestrii ai contrazicerilor sint absolut desarte , ei au alt stil de plutire .... De cele mai multe ori din exterior apare chiar ridicol....insa ajuta la definirea caracterului . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Re: Nu coboriti la nivelul nostru. Salut ! Cat timp este un loc public (chiar daca virtual), trebuie sa te astepti atunci cand iti exprimi punctul de vedere asupra unei probleme sau subiect de discutie, ca nu toata lumea sa ti-l impartaseasca. Motivele sunt multe, insa o zicala de-a lui Murphy functioneaza ireprosabil: " In lupta dintre tine si lume, pariaza tot timpul pe lume". In ceea ce ma priveste, am fost pus in situatia de a lupta cu minti inguste, cu idei preconcepute - batalia nu s-a terminat, inca o continui. Cert este insa ca nu de putine ori, acest schimb "civilizat" de idei s-a transformat intr-o polemica si mai civilizata, care avea ca subiect pe maica-mea. Inainte de a te lansa intr-o dezbatere, indiferent pe ce tema si pe ce forum - si nu vreau sa fiu inteles gresit - sa te astepti ca vei gasi persoane care te vor "iubi" tandru, folosind mesageria privata. Atacul la persoana, fie el si subtil facut, va fi prezent atunci cand argumentele tale vor prima in fata altora. Sa stii ca in general oamenii sunt cu 7 ani mai tineri decat par - si eu sunt om, dar incerc (si in cea mai mare masura si reusesc) sa imbatranesc cu 7 ani. De multe ori cadem prada impulsului de moment, pentru ca dupa sa regretam. E drept, cazurile sunt putine, dar....a gresi este omeneste, insa te face sa te simti divin (Murphy dixit). In privinta gradului de cultura, discutia poate fi extinsa in trei directii: a) lipsa culturii b) mediocritatea c) excelenta Daca este lipsa de cultura, de regula o discutie se termina destul de repede, fara prea mari eforturi. Poate cel mai crunt este sa discuti un om care le stie pe toate si de fapt nimic. Asa as caracteriza eu mediocritatea. Are impresia ca este "Alfa si Omega, drumul si poteca", dar de fapt este un 0 barat. O discutie cu un astfel de om pote deveni obositoare si singurul mod in care poti castiga o asemenea dezbatare este sa-l bati cu propriile sale arme. Cat priveste excelenta....unde-i desteptaciune multa, si prostia-i pe masura. Si cam atat am de spus :) Revenind acum la acest forum ca si caz particular, imi place ca am vazut si oameni care stiu sa vorbeasca, sa-si exprime ideile intr-un mod clar si concis, este o comunitate relativ OK. Dar, exista si "uscaturi". Pana la urma, oameni suntem. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Septembrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2011 Re: Nu coboriti la nivelul nostru. Salutam! ok ! conform zicalei , cind trei oameni iti spun ca esti beat dute si te culca , sunt bucuros ca nu sunt defect . Am uitat sa aduc in discutie , demagogia , cu un exemplu la inimplare din viata de zi cu zi . Comunici , discuti , din inimplare ai alta parere , te maninca sub limba o exprimi cu rezerva ca nu vrei sa deranjezi , esti invitat sa nu te amesteci in discutie(ciorba) , cu un atac direct la jugulara t-i se aduce aminte de cite ori ai facut-o , cu cine si eventual daca ai fost protejat sau nu (ca doar atacul e cea mai buna aparare). Esti rugat sa nu te intrebi acelasi lucru ca doar paternitate ideei nu iti apartine , eventual se mai spun si doua trei minciuni si o trimitere la viata ta sociala ca doar demagogia este o arta complexa . Si uite asa demagogii devin cistigatori intr-o competitie fara regulament de participare (sau poate o fi bunul simt pe post de regulament?) . Astfel de oameni au injugat Romanica 50 de ani si probabil o sa o mai faca daca nu vor fi oameni ca noi (putini si cu principii) sa ia atitudine . Ma amagesc ca pot schimba ceva (ce sa fac , nimeni nu-i perfect:ha:) . Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Septembrie 14, 2011 Partajează Postat Septembrie 14, 2011 (editat) Re: Nu coboriti la nivelul nostru. ...,probabil ca ar trebui sa scriu cu verde/ albastru ; ceea ce urmeaza reprezinta strict opinia mea, -singura maniera sigura de a schimba lumea este sa incepi cu "materialul clientului" adica cu sine, -inca actuala/utila analiza omuletului in functie de comportamentul in trafic, extrapoland comportamentul in competitia cu tine din conducerea in off road este de asemenea interesanta , cand este cazul, -"trolli" o sa existe cat vor exista WC-uri publice si forumuri deschise , daca ce se intampla aici v-i se pare urat "tratati-va" cu lista de comment-uri la articolele lui Plesu sau Pippidi ,acolo sa vezi opinii pertinente , -singura reactie la manifestari deranjante-marlanesti, observata pe forumurile de profil gr.net, patrol forum de la australieni ,etc este deplina si absoluta ignorare a postului , culmea e ca ,f rar la frantuji si de loc la australieni , este adus in discutie regulamentul forumului , o fi de la calitatea umana !? P.S. ...,da Adi esti defect , bine ai venit in club ! Editat Septembrie 14, 2011 de FELDGRAU BRONC Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 14, 2011 Partajează Postat Septembrie 14, 2011 (editat) Re: Nu coboriti la nivelul nostru. ... -singura reactie la manifestari deranjante-marlanesti, observata pe forumurile de profil gr.net, patrol forum de la australieni ,etc este deplina si absoluta ignorare a postului , culmea e ca ,f rar la frantuji si de loc la australieni , este adus in discutie regulamentul forumului , o fi de la calitatea umana !? P.S. ...,da Adi esti defect , bine ai venit in club ! Foarte bine punctat. Cred ca iti dai seama ca deja ne simtim penibil ca sa tot aducem in discutie regulamentul. Mi-e sila deja ca sa tot repet ca un papagal. Din pacat, la noi este necesar. Am niste fixuri. Fixuri care tin de bun simt. 1. Prezentarea membrilor. Cand intri intr-o casa nou e de bun simt ca sa saluti si sa te prezinti. Unii considera aceasta cerere ca si un abuz din partea nostra si ne injura pentru asta. 2. Postari corecte si la locul lor. De o gramada de ori unii posteaza anunturi de vanzari/cumparari in sectiunile tehnice desi avem sectiunea de mica publicitate. Am spus de multe ori, am dat avertismente, am mutat si sters posturi. DEGEABA. Iar injuraturi, ca facem abuzuri, ca sunt dictator etc 3. Anunturi incomplete, fara poze, date de contact, pret etc... Iar corecturi, rugamini cu "pune poze", mutari, avertismente, stergeri etc... Iar injuraturile de rigoare. 4. Posturi facute de umplutura, fara nici o consistenta doar ca sa fie la numar ca sa aiba acces la mica publicitate. 5. Posturi comerciale din primul post fara macar ca sa dai buna ziua. Actionezi asupra unuia care isi bate joc de forum si hop, se gasesc cativa lingai care sar ei in sus ca aici e dictatura ca nu avem dreptul ca sa stergem anunturile etc... Si multe multe altele... Unii zic ca de ce sarim in sus asa si o tot dam cu regulamentul ca lumea mai greseste. Nu domnilor, bunul simt nu are legatura cu greselile ci cu cei 7 ani de acasa. In fata calculatorului unii frustrati ma injura iar cand ajung fata in fata cu mine in anumite situatii, ii vezi zambind ca si cum nu s-a intamplat nimic. Cica asa e pe forumuri. Nu domnilor, nu e asa. Nu poti sa ma injuri de mama, de tatal mort si de altceva pentru ca ti-am sters un post care nu era conform regulamentului forumului , ca atunci cand ne intalnim sa rajesti si sa spui ca asa e pe forumuri. Mai e si ipocrizia de care dau dovada unii care scot comentarii de genul: "nu mai scriu pe forum pt ca nu imi place de Yonutz ca supermoderator". Unde sunteti domnilor acum? Am facut o gresala fata de Yonutz dandu-l jos, iar voi (stiti voi care) tot nu aveti nici un aport la acest forum. Care mai e scuza voastra acum? Dupa vehementa voastra, m-as fi asteptat ca sa vad o gramada de posturi utile scrise de voi. Nici pomeneala. Apelati la forum numai cand aveti nevoie de ceva sau aveti ceva de vandut. Cum se numeste asta daca nu ipocrizie (cel putin). Adi, astia suntem. Sunt roman get beget dar recunosc deschis ca suntem o natie fara coloana vertebrala, fara bun simt, ne consumam mai mult incercand ca sa furam si sa fentam decat sa facem un lucru bun si corect de la inceput. Mai grav e ca nu o sa ne schimbe nimeni. Nici tu cu postul tau, nici al meu si nici ale altora. Editat Septembrie 14, 2011 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tutti Postat Septembrie 14, 2011 Partajează Postat Septembrie 14, 2011 Re: Nu coboriti la nivelul nostru. Max, ai dreptate intr-un fel. Da, se intra pe forum fara sa se zica buna ziua, pentru ca cei care o fac, se considera, dar mai ales ii considera pe ceilalti invizibili. Cred ca in general net-ul ii face pe oameni sa "reverse" ganduri, pe care in "public real", nu au curajul sa o faca. Cred ca fac un fel de terapie, ca la psiholog, povestesc vorbe, ca sa isi dea raspunsuri. Oamenii utilizeaza forumul din motive diferite: sa trasmita informatii, sa faca o afacere, sa impartaseasca prietenilor bunuriile si necazurile lor, sa se dea mari, sa para ca au ceva de spus, sau pur si simplu sa umple un gol in ziua respectiva. Iar ceilalti, "adrisantii necunoscuti " se simt datori ( exact din aceleasi motive invocate mai sus) sa le raspunda. Si asa functioneaza forumul, acoperind nevoile tuturor. E bine? E rau? Nu stiu, dar cred ca e necesar. PS. Am intrat pe forum, cu un motiv: sa te salut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Septembrie 14, 2011 Partajează Postat Septembrie 14, 2011 Re: Nu coboriti la nivelul nostru. De prin universul virtual culeasa: "Şi nu pot să nu iubesc forumurile. Sunt dovada supremă că absolut orice conversaţie umană neaflată sub pericolul unui pumn în gură de la interlocutor se termină în înjurături." NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 14, 2011 Partajează Postat Septembrie 14, 2011 Re: Nu coboriti la nivelul nostru. Max Nu iti face procese de constiinta aiurea. Ptr mine e mult mai bine asa. Si nu, nu ai gresit cu nimic nici eu si nici tu ... decat ca poate trebuia sa fim MULT mai fermi atunci cand era cazul. Inainte de orice discutie sa-ti aduci aminte mereu de ce ti-am spus in seara in care s-a luat aceasta decizie. Nu te necaji ca nimic nu se va schimba "in bine" dupa "plecarea" mea. Asta e firea lucrurilor. E normal. De daramat e usor ...de construit e al dracu de greu ...si mai ales aici e mare deficit la "forta de munca". In 4 ani am initiat aproape 1.000 de topicuri din care 60% aveau continut tehnic, asa "nepriceput" cum sunt. S-au inchis ...in cateva minute toate ptr ca nu vreau sa mai dau motive la nimeni de a avea un conflict cu mine. S-a depasit cu mult limita bunului simt. Injuraturile, jignirile directe si amenintarile sunt dovada clara a "inteligentei" oamenilor care nu sunt in stare sa poarte o discutie civilizata si argumentata. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Septembrie 14, 2011 Partajează Postat Septembrie 14, 2011 Re: Nu coboriti la nivelul nostru. Max-ule, fii serios, nu va sari nimeni acum sa faca zeci de posturi asa dintr-odata. Lumea usor usor se va obisnui ca nu mai e Ion si va intra mai cu placere pe forum, si lucrurile se vor aseza pe fagasul lor normal Ion spune ce e usor sa darami, el a daramat lent, dar nu o sa vina nimeni gramada sa reconstruiasca!!! E ca si cu prietenii cand ii f..ti in gura, chiar daca te accepta dupa un timp le trebuie ceva sa isi recapete increderea!!! Ai rabdare si ai sa vezi!!! Cu topicurile initiate... mare pacat ca le-a inchis... nici nu le mai poate citi lumea... ce pierdere :uameni au plans multi in noaptea aia, sunt sigur... Inca odata Max-ule, felicitari pentru TOATE deciziile luate atunci... suntem tot langa tine, ai vazut defapt asta la Agnita!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Septembrie 14, 2011 Partajează Postat Septembrie 14, 2011 Re: Nu coboriti la nivelul nostru. Oare nivelul nostru este unul gresit ? @a DY 1...:comparat cu al cui nivel?....si in ce plan de nivel?...(joke) Acuma eu tot nu inteleg de ce intr-un forum tehnic ajungem sa povestim vrute si nevrute...si de ce drac daca ne place ''ofrodu'' la toti se ajung la povesti despre ''iti rup gatu cand te prind'',sau frigidere pline de carne... E chiar asa de greu sa vorbim despre masini respectand si alte puncte de vedere pe care tot noi le cerem?... De exemplu la nivelul meu (ca sa il citez pe ady fara a fi vreo ironie)inca nu am reusit sa ma cert cu nimeni pe aici...doar ca daca cer a fi respectat ofer acest respect si il aplic si in spatele monitorului si in teren...nu stiu si nu ma intereseaza motivele certii intre cei doi moderatori ,ii stimez pe ambii la fel de mult chiar daca acuma sunt simpli useri...la un moment dat ambii au oferit informatii si o mana de ajutor virtuala sau in real life... Revenind aici...padure fara buruieni nu este...daca se taie de ce se taie ,daca nu se taie de ce nu se taie...am mai zis-o odata ...moderatorii de aici sunt foarte indulgenti, nu ii critic ci doar le repet asta..:)...si culmea ca am prins cateva generatii de moderatori ....parerea mea ramane insa aceiasi:toti au fost si sunt indulgenti si poate cu prea mult mult bun simt... asta nu inseamna ca nu isi fac treaba sau ca nu si-au facut-o...dar odata cu cresterea numarului de useri cresc si problemele astea virtuale,si sunt convins ca orice user mai vechi sau mai nou are cel putin un off topic sau o postare aiurea...sau mai multe ...dar daca asta duce la o alta discutie constructiva poate nu e chiar off topic ci doar pusa aiurea... Gata ca ma dor degetele...ideea e pana la urma domnilor sa ne respectam intre noi indiferent de nivel (de la extremul practicat la sfatul citat din manual si sa ne vedem in teren...) caci toti avem de invatat unii de la altii ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 14, 2011 Partajează Postat Septembrie 14, 2011 Re: Nu coboriti la nivelul nostru. da....pana acum totul e bine....sa vedem si de acum inainte cum va fi......nu de alta dar din cate am vazut eu pana acum pe alte forumuri....vesnic se va gasi unul care sa fie mai alb....intr-o mare de negru eu sper sa se linisteasca apele...si sa ne vedem linistiti,.....sau nelinistiti de noroaiele noastre :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Septembrie 14, 2011 Partajează Postat Septembrie 14, 2011 Re: Nu coboriti la nivelul nostru. da....pana acum totul e bine....sa vedem si de acum inainte cum va fi......nu de alta dar din cate am vazut eu pana acum pe alte forumuri....vesnic se va gasi unul care sa fie mai alb....intr-o mare de negru eu sper sa se linisteasca apele...si sa ne vedem linistiti,.....sau nelinistiti de noroaiele noastre :grin: Marius...navem cum...toti mai devenim gri din cand in cand...dar cand esti rosu pa...ce vorba aia...ca la fotbal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 14, 2011 Partajează Postat Septembrie 14, 2011 Re: Nu coboriti la nivelul nostru. eu ma refeream la faptul ca oricand se va gasi cineva care sa tulbure apa.....:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Septembrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2011 (editat) Re: Nu coboriti la nivelul nostru. Salutam! sper sa nu fiu acuzat ca in proverbul pe care sunt sigur ca i-l stiti , ala cu prostu , piatra , lacul si cei 100 destepti :grin:. Vad o tendinta spre alt ceva in discutii si mi-ar place sa raminem doar la citeva idei , credinta in niste valori , respect , toleranta , bun simt si (iubire) , pe ultima am pus-o ca sa mai destindem un pic fruntile :tkIubire iubire dar mai putem condamna si niste oameni (sau nu) Editat Septembrie 14, 2011 de a DY 1 Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 15, 2011 Partajează Postat Septembrie 15, 2011 Re: Nu coboriti la nivelul nostru. @Flash4x4 Concret: Cu ce am daramat eu lent forumul? Cu ce am contribuit eu (ca utilizator/ca moderator/ca om) la "cresterea" forumului? (raspunsul daca nu il vezi ...il gasesti in statistici) Cu ce ai contribuit tu in calitate de moderator la "cresterea" forumului? Ptr toti care inca au puterea sa ridice mana cu piatra: amintiti-va asta - cand barca era la limita de scufundare ...voi ati plecat ...eu am ramas ...voi v-ati intors ...eu tot aici eram ...:grin: Sa nu vorbim vorbe... Stai linistit (stati linistiti)...PUBLIC va spun acum ...chiar daca vreodata mi se va propune sa moderez din nou, VOI REFUZA (sper asta sa ramana aici, sa nu o stearga nimeni). Am prieteni destui, suntem o "gasca" unita slava domnului si voi avea implicit si cu cine sa ies DACA voi mai iesi vreodata! ... :wink: Respectul in bransa nu se "cumpara" se castiga prin munca, multa munca... si 10 insi nu vor reprezenta vreodata o intreaga comunitate de cateva mii de membri. Departe de initierea oricarei intrigi, ca nu e cazul ...hai sa ne vedem fiecare de ale noastre ... ca e mai sanatos ... Ca sa fiu ontopic ...prefer sa raman la un nivel minim, de jos, alaturi de toti cei care doresc asta DAR sa nu imi pierd vreodata calitatea de om! Bafta si scuzati-ma daca am deranjat pe cineva. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Septembrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2011 Re: Nu coboriti la nivelul nostru. Salutam! yonutz , eu nu cred ca ai deranjat , din contra ce exprimi tu poate fi dovada de bun simt si comunicare civilizata . Cred ca cineva poate fi suparat dupa o astfel de discutie in situatia in care se vede complexat sau fara argumente si atuncea in mintea omolui apare un mecanism de genul ; da ai dreptate dar eu sunt mai frumos si tot nu imi pasa de ce zici tu. Problema este de relationare , sunt oameni cu care stabilesti legaturi compatibili cu personabilitatea ta precum sunt oameni cu care nu poti crea un canal de comunicare. Cred ca toti avem astfel de exemple si nu cred ca e ceva in neregula . Deranjant este faptul cind apare o competitie in a iprosca cu mizerii uni pe alti . Din pacate internetul( a se citi forumurile) asa cum este complica lucrurile si am un exemplu : am un caine care latra prin gard la cainele vecinului , privind-ui cred ca au o ura de moarte unul contra celuilalt dar surpriza cind scapa din curte si se intilnesc se miroase se p.....e unul pe gardul celuilalt si gata , sfirsit , a doua zi la fel . La noi oameni gardul din povestea mea este internetul . Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Septembrie 15, 2011 Partajează Postat Septembrie 15, 2011 Re: Nu coboriti la nivelul nostru. .................uau........... ALIN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Septembrie 15, 2011 Partajează Postat Septembrie 15, 2011 Re: Nu coboriti la nivelul nostru. Salutare domnilor. Toate ca toate,de la cearta(conflictul)respectiv,nr de posturi si calitatea lor sant afectate. -Ma scuzati ,asa vad eu ! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate