Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nissan Navara problema ambreiaj ( help )

aurelian81

Postări Recomandate

Din pacate, dupa ce am cumparat un Nissan Navara uitandu-ma atent la ce mi-au recomandat unii membrii ai acestui forum, debutez cu o problema.

Dupa ce calc ambreiajul, nu mai revine pana la punctul 0 daca pot sa-l numesc asa ci doar pana la 50% din traseul normal al pedalei.

Nu se aud zgomote ciudate, intra in viteze normal, doar ca nu ma revine complet.

Momentan am legat un eleastic ( rezolvare romaneasca ) dar pana ajung la service vreau sa fiu in cunostinta de cauza. Sa nu fiu nevoit sa schimb tota masina ca asa vor cei de la service.

Multumesc anticipat.

Indiferent de raspunsuri am sa revin cu rezolvarea.

Editat de aurelian81

Best regards

Aurel_ian81@yahoo.com

0763 630 474

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Nissan Navara problema ambreiaj ( help )

Salutare

Problema pe care o ai tu am avut o si eu .Tot navara tot 2006.Este vorba despre un defect de fabricatie.Cei de la nissan au rezolvat problema asta in la modelele fabricate in 2007.Este foarte simple ce ai de facut ,te duci frumusel la Serus pe Timisoara si iti fac baietii de acolo modificarea ca la modelul nou.Este vorba despre un furtun de ambreiaj care se scoate si se pune in alta parte plus inca un furtun care vine nu stiu unde ,imi pare rau ca nu cunosc detalii dar costa cu totul cam 280 lei si ai rezolvat problema.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare