sisman Postat Septembrie 13, 2011 Partajează Postat Septembrie 13, 2011 Buna Am cumparat un v8 5.2 1994 Limited 70k reali full . Asi vrea sa stiu intai ce tip este ca nu pricep inca limba Cherokee si sa ma ajutati cu niste informatii despre el . Uleiul schimbat.am pus 5w40 ,curea de distributie,filtru aer. Cat priveste bucsele ,pivotii etc ma gandeam sa le reconditionez in sensul ca ies mai ieftin decat noi. Am in plan sa il ridic dar nu mult si poate ma puteti ajuta cu sfaturi. Telescoapele treb inlocuite toate inclusiv cel de directie.Am varianta Sachs sau Kayaba.Ce sa aleg! Simt un usor miros de benzina sub capota. Multumesc anticipat de sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Septembrie 13, 2011 Partajează Postat Septembrie 13, 2011 Re: V8 5.2 1994 mai intai fa-ti o prezentare aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41601-Topic-de-prezentare-a-membrilor/page240 si apoi o sa primesti toate sfaturile de care ai nevoie, nu de alta dar sa nu stearga modertorul ce ai postat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sisman Postat Septembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2011 Re: V8 5.2 1994 Scuze,am omis .Done! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Septembrie 13, 2011 Partajează Postat Septembrie 13, 2011 Re: V8 5.2 1994 Buna ziua ! Frumos exemplar, si cu motorul care trebuie, desi se poate si mai bine... Sachs si Kayaba sunt marci bune, Kayaba sunt ceva mai nou aparuti pe piata. Mergi pe telescoape hidraulice, in caz ca ai mai multe variante, cele pe gaz nu sunt chiar de dorit. Si daca ai in plan sa liftezi masina, nu te grabi sa iei telescoapele acum, sunt peste 80% sanse sa trebuiasca mai lungi decat stock. Nu te complica cu remanufacturari de pivoti si capete de bara, nu merita. Un set complet de pivoti pentru o parte gasesti aici: http://de.4x4-garage.com/product_info.php/cPath/41_43/products_id/346 Iar 83 Euro/166 Euro nu este o suma care sa te dea pe spate, asta e clar... Aici ai multe chestii pentru puntea fata: http://de.4x4-garage.com/index.php/cPath/41_43 Aici ai de toate pentru directie, capete de bara inclusiv (21 Euro/buc.): http://de.4x4-garage.com/product_info.php/cPath/33_351/products_id/1420 Aici pe forum, poti lua legatura cu worldscape, macfero si Hodea4x4, cu care poti sa te misti rapid, daca au asa ceva pe stoc. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel_hnatec Postat Septembrie 13, 2011 Partajează Postat Septembrie 13, 2011 Re: V8 5.2 1994 Buna ziua ! Frumos exemplar, si cu motorul care trebuie, desi se poate si mai bine... ....................................... Stima, Dragos Welcome to the club!!! Nu te complica cu reconditionari, risti prea mult si costurile..........(nici nu conteaza daca sunt mai mici cu mult.....desi mie nu mi s-a parut ca ar fi diferenta prea mare). Te gandesti la un GPL? Sau are? App motorul de 5.9 este mai bun? in afara de cuplu de ce ar fi mai bun? Nu lua viata in serios, oricum nu scapi viu din ea!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Septembrie 13, 2011 Partajează Postat Septembrie 13, 2011 Re: V8 5.2 1994 Buna seara ! Referitor la motorul de 5.9 vs. 5.2, cel mare are vreo 20 CP si 60Nm in plus, deci e mai bine. Ambele sunt motoare de care nu s-a tras tare spre performanta, ceea ce le face fiabile si cu consumuri rezonabile. In principiu, cu cat un motor este mai mare, cu atat consuma mai putin la ceea ce stie sa faca. Si asta este o regula care se aplica si la benzinare, si la diesele. Motoarele mari pot fi optimizate de la bun inceput de catre producatori catre turatii mari sau catre turatii mici, in functie de aplicatia unde urmeaza a se folosi utilajul in cauza. Dintr-un 4.7 se pot scoate 1700CP, daca se doreste, sau doar 180CP. Binenteles, nu cu aceleasi componente, nu la aceeasi compresie, nu la acelasi pret. Regula de baza, intr-o engleza incorecta, ar suna astfel: "More power is more better". O alta regula este ca si restul masinii trebuie calibrat tot pe puterea motorului. Adica elementele de caroserie/sasiu, cutia de viteze si restul transmisiei, sistemul de franare, etc. Pentru ca, de data asta in engleza corecta: "Power is nothing without control", slogan care provine de la un mare producator de anvelope, dar care se aplica mai la orice. Oricand as prefera un V8 de 5.9 cu 250CP in favoarea unui 2.0T cu aceeasi putere. Dar asta sunt eu, ca mai exista si fractiunea GTI... Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel_hnatec Postat Septembrie 13, 2011 Partajează Postat Septembrie 13, 2011 Re: V8 5.2 1994 Buna seara ! Referitor la motorul de 5.9 vs. 5.2, cel mare are vreo 20 CP si 60Nm in plus, deci e mai bine. .............. Stima, Dragos Intrebam pentru ca motorul de 5.9 de jeep il am pe dodge si eram curios. In ceea ce priveste consumul.....la capacitatea asta cred ca este foarte bun. In oras un 23-25 l/100 km este rezonabil, de ex un opel astra de 1.6 benzina consuma in oras 12-13 l/100 km :D:D:D. Exista grand de genul asta doar cu tractiune 4x4 permanent? Am un vecin cu grand V8, nu stiu exact daca de 4.7 sau 5.2, dar am inteles ca ar fi 4x4 permanent.......este posibil? Ce punti au grand-urile (cred ca si pe durango-ul meu sunt acelasi tip si din acest motiv intreb). Spor Nu lua viata in serios, oricum nu scapi viu din ea!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Septembrie 13, 2011 Partajează Postat Septembrie 13, 2011 Re: V8 5.2 1994 Buna seara ! Grand-urile sunt multe, si sistemul de 4x4 difera de la generatie la alta. La fel si puntile. Poti intalni D30/D35, sau D30 cu D44A, D30 cu Chrysler 8 1/4, etc. ZJ-ul exista si full-time si part-time 4x4, dar nu si cu 4.7i. Acest motor din urma se gaseste pe Grand-ul WJ, fabricat incepand cu 1999. WJ-ul nu are optiunea de 4x2, este 4x4 full-time, cu posibilitatea de a bloca diff-ul central exclusiv in pozitia "Low". Deasemenea, motor mai mare de 4.7 nu exista pe WJ. Abia pe WK, deci dupa 2005, s-au trezit sa monteze Hemi-urile de 5.7 si 6.1. Durango nu face subiectul acestui topic, dar, vag, imi aduc aminte ca fata e ceva IFS si spatele poate fi Chrysler 8 1/4 (cu 10 suruburi la capac, posibil doar dupa anul 2000) sau 9 1/4 (12 suruburi la capac). Mai multe amanunte, daca ai timp de cautat, gasesti aici: http://www.dakota-durango.com/forum Daca in torpedo ai placa sau colant cu coduri, DRA = 8 1/4, DRB = 9 1/4. Si gata cu Durango aici, please... Stima, Dragos 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sasu Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Re: V8 5.2 1994 Salut Sisman,si eu am cumparat de curand un ZJ si am avut de facut cam aceleasi lucruri ca si tine la masina . Solutia cu pivoti capete de bara pe care ti-a dat-o Heavy D este cea mai buna,tinand cont ca si eu le-am inlocuit dar am iesit cu aproape 100e mai mult...Eu mi-am cumparat un lift kitt de 3" (amortizoare si flanse la arcuri) pe care inca nu l-am montat din lipsa de timp,dar sper sa il pun saptamana asta. Orice informatie ai nevoie sau vrei sa schimbam unele pareri/impresii legate de masina imi poti da un tel 0766706640 Sebastian Stima Jeep Grand Cherokee ZJ Laredo 5.2 V8 under construction...:jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Re: V8 5.2 1994 Buna dimineata. Bun venit printre noi . Sa o folosesti sanatos si mult timp. Din proprie experienta iti recomand sa ai MARE GRIJA CU INTRETINEREA CUTIEI DE VITEZE ,care este (parerea mea ) cel mai slab punct de la aceasta masina (sunt sigur ca HEAVY D. ma va contrazice) ALIN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate