Laurentiu L Postat Februarie 1, 2014 Partajează Postat Februarie 1, 2014 Re: Posesori Vitara dupa vitara din al doilea post, am revenit la vitara, un 16v an 96, modificari sunt prezentate in topicul meu. before: [ATTACH=CONFIG]203335[/ATTACH] acum si mai urmeaza: you can go faster .. but i can go everywhere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IonutAlpin4x4 Postat Februarie 3, 2015 Partajează Postat Februarie 3, 2015 (editat) Proaspăt posesor. Vitara 20 TDI 4 usi din 98. Masina este automata si nu a facut offroad. Are doar 999800km După. Înmatriculare la vecini bg cred ca urmează un Sl si căuciucuri dar nu am stabilit încă dimensiunea ! Astept ceva sfaturi ! Editat Februarie 3, 2015 de Ionut€Alpin4x4 Ce poti face azi nu lăsa pe maine! :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert tapuc Postat Februarie 6, 2015 Partajează Postat Februarie 6, 2015 Re: Posesori Vitara Salutare la toti ! Vtara din'91 , motor 1,6 8V ...cu cateva modificari mostenite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
frecvent Postat Aprilie 3, 2015 Partajează Postat Aprilie 3, 2015 Re: Posesori Vitara Salutare! VitaRea lwb din 95, 1.6 16v. Sanatate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Aprilie 4, 2015 Partajează Postat Aprilie 4, 2015 Re: Posesori Vitara Ce grila ciudata ai, nu am mai vazut modelul asta pana acum. S-o stapanesti sanatos, ca pare achizitie noua :wink: - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
frecvent Postat Aprilie 4, 2015 Partajează Postat Aprilie 4, 2015 Re: Posesori Vitara Multumesc frumos pt urari! :h5 Nici mie nu imi place grila, dar ce sa-i fac... :sc O am de cateva luni, dar sincer.., tot la un samurai pe injectie ma bate gandul! Numai ca am probleme cu spatele si din auzite am inteles ca zdruncina tare nenea Sam! :ang2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Aprilie 5, 2015 Partajează Postat Aprilie 5, 2015 Re: Posesori Vitara Vitara scurta scutura, Samuraiul e leacul perfect pentru pietre la rinichi :ha: Si daca il treci pe elicoidale, datorita ampatamentului scurt oricum topaie pe sosea. Depinde ce vrei tu sa faci cu masina, daca vrei extrem si concursuri clar iei Samurai. - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RudyV Postat Aprilie 5, 2015 Partajează Postat Aprilie 5, 2015 Re: Posesori Vitara Salutare la toti ! Vtara din'91 , motor 1,6 8V ...cu cateva modificari mostenite. Frumoasa masina :1 :off Am vazut ca esti din Ciuc...Poate treci candva pe la Lazaresti sa facem o iesire,sunt niste noroaie si coclauri superbe pe aici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
the_priest Postat Octombrie 16, 2015 Partajează Postat Octombrie 16, 2015 Posesor Vitara - nevoie sfaturi am o vitara 2.0 4 linie AT (pun poze weekendul asta) :banana la care i-am facut un SL 5 cm + Khumo kl cauciucuri... a dus undeva cam la 10cm / total ridicare... nu prea e deajuns (conform neuronului meu) :hm si vreau sa ii fac SL 10cm BL 3 cm, flansa la cardan, Simex 31 / 10.5 / r16, reductii si diferential blocabil si hmmm sa ii dau jos bara stabilizatoare, eventual sa mai tai ceva din aripi sa incapa cauciucurile.... sunt curios daca se rup planetarele cu 31 - sunt verzi havyduty :ca ... daca face cineva si toata aceasta "chestiuta".... un pret? :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flo.1203 Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Re: Posesori Vitara Salutare Vitara 1.6 8v an 1996 Doar anvelope 215r15 profil Simex Deocamdata SUZUKI VITARA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexfunm Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 Re: Posesori Vitara Cumparata ieri online. Sunt curios cum arata cotetzul in realitate. Pret OK dotari multe si poate surprize si mai multe.......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad.ioan Postat Ianuarie 5, 2016 Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Re: Posesori Vitara felicitari! de unde este cumparata? Germania? ce site? nu stiam ca se practica asa ceva, in sensul ca trebuie sa ai mult curaj. am masina, nu am nevoie, insa sunt curios. In prezent: Suzuki Escudo LWB 1.6 16v 101 cp, 1993, RHD In trecut: Vitara SWB 1.6 8v 80 cp, 1993, cabrio, injectie - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate