Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Blocant versus LSD versus autoblocant

georgenk4

Postări Recomandate

Salutare! banuiesc ca a exista o discutie care sa elucideze exact diferenta intre blocant, lsd si autoblocant dar acum nu o gasesc! va rog sa ma indrumati cu un link ! daca nu exista discutia poate incercati aici sa ma elucidati si pe mine privind diferentele, avantajele/dezavantajele. multumesc!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Blocant vs. LSD vs autoblocant

Da, m-am lamurit si eu. Am LSD inscriptionat pe diferential insa sa pus in el ulei normal si acum mu mai merge. oare isi revine daca pun ulei LSD?

Salut schimba uleiul cu o spalare scurta cu motorina si totul revine la normal (sa nu astepti prea mult de la LSD ca nu se simte .)

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Re: Blocant vs. LSD vs autoblocant

Sal,cand am luat masina,avea in dif.spate o mazga neagra,ce banuiesc eu ca ar fi fost candva valvolina normala..Am schimbat cu ulei special pt.LSD,dar tot nu isi facea treaba,in sensul ca ridicata pe elevator rotile se invarteau in sens opus.M-am gandit ca ori LSD este stricat de la ce s-a bagat de-a lungul timpului,ori a fost schimbata puntea.

In perioada urmatoare n-am mai stat sa-l descant,dar cred ca si-a revenit dupa cateva saptamani/luni,deoarece la un moment dat plecam cu un scartait scurt (din roata din interiorul virajului) daca aveam volanul virat un pic.

Dupa ce zilele trecute am ridicat-o iar pe elevator,am constatat ca-surpriza-rotile se invart in acelasi sens.. :banana Asta inseamna ca da,LSD si-a revenit si functioneaza.

Se gandeste mintea mea acum ca scartaitul rotii din interior se datora de fapt LSD,si nu ”nervozitatii”masinii.Roata din exterior invartindu-se mai mult decat cealalta,datorita virajului,LSD transfera puterea pe roata din interior,care se invarteste mai putin,interpretand acest fapt cum ca ar avea aderenta.

Acum nu stiu ce sa prestez in continuare,sa las uleiul vechi,schimbat anul trecut,care probabil mai are ceva impuritati de la ce a fost inainte,sau sa-i pun ulei proaspat,de care trebuie.

PS-am constatat deasemenea ca functionarea LSD e cam deranjanta pe gheata/polei/mazga,deoarece fuge de spate instantaneu si inexplicabil,in special la plecari usoare de pe loc,cu rotile virate.Te obliga sa cuplezi si fața,dar ce te faci daca urmatorul sens giratoriu e curatat de zapada si uscat..?Tb sa decuplezi,dand inapoi,evident.Dar in spate ai masini..Si uite asa..

PS 2-Anul trecut aveam allseason.Anul acesta incercam cu gume de iarna,sa vedem cum se comporta.

Editat de SUPERDRAGOS
0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare