Lipoveanu Postat Mai 17, 2007 Partajează Postat Mai 17, 2007 bun gasit...! cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 17, 2007 Autor Partajează Postat Mai 17, 2007 38 ani...si 5 luni...,casatorit,un baiat de 4 ani posesor de 4x4 din 96'.... si am ramas fidel acelul model...(patrol260) ca dovada am 2 bucati acum... hobby, pasiuni :....pescuitul,4x4,vanatoare,golaneala... 1 cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 17, 2007 Partajează Postat Mai 17, 2007 Bine ai venit si aici....Poate mai gasim si pe aici niste motive sa ne ciondanim putin... :lol: Nu mai bine beti voi o bere? Lipovene...tu prajesti un peste iar nello vine cu berea. Si noi pe langa voi bineinteles. :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Mai 17, 2007 Partajează Postat Mai 17, 2007 Bine ai venit si aici....Poate mai gasim si pe aici niste motive sa ne ciondanim putin... :lol: Nu mai bine beti voi o bere? Lipovene...tu prajesti un peste iar nello vine cu berea. Si noi pe langa voi bineinteles. :DOf of of...asa sa fie cum zici tu. Dar pe lipoveanu tol am sa-l oftic cu o pastruga :lol: Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 17, 2007 Autor Partajează Postat Mai 17, 2007 nu mai bine va fac o ciorba de peste.... ca ma pricep mai bine... am un ceaun de 25 litri... vezi foto .. http://img234.imageshack.us/img234/2821/albumpicdf9.jpg cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate