Hyadum Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Re: Anvelope Cooper - S/T MAXX Am mai facut ceva km cu anvelopele, asa ca revin cu impresii: - pe asfalt uscat dar rece, nici o problema, si nici zgomot - pe asfapt ud totul a fost normal, nici nu am incercat sa rup aderenta - pe zapada moale, afanata sau fleoscaita, tractiunea e buna, nu chiar ca niste roti de iarna, dar decenta - pe zapada batatorita sau inghetata, cam tinde sa fuga in lateral pe viraje, mi s-a intamplat si azi in Bucuresti, totusi previzibil si nu dintr-o data brusc (4x4 cuplat cam trebuie) Per total, nu sunt anvelope de iarna, dar te trec de cele 2 luni de zapada in conditii bune. Sa vedem la primavara la noroi si iarba :D :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Ianuarie 16, 2016 Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 Re: Anvelope Cooper - S/T MAXX In seara asta, daca tot a fost liber drumul, am testat si eu franarea de la 80 km/h pe asfalt ud + ceva fleasca, si am fost impresionat. Masina s-a oprit rapid si in siguranta, as fi zis ca am franat pe uscat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mufasa Postat Aprilie 28, 2017 Partajează Postat Aprilie 28, 2017 (editat) Re: Anvelope Cooper - S/T MAXX Dupa ce am studiat bine netul si mi-au si fost recomandate calduros atat de Optimus, cat si de altii, m-am hotarat pe S/T Maxx. Verific la producator dimensiunea necesara, exista, dar bineinteles ca Murphy isi baga coada ca de obicei si in RO ... nu-s :fr2. Cel putin eu nu le-am gasit. Am gasit in schimb pe 17. Bune, nu-i problema, dar nu gasesc jante !!!!!!!!!!!! Asadar stie cineva unde as putea gasi 285/65/R18 ??? :hl Sau jante 8Jx17, 5 x 150, ET 60. Multumesc. Editat Aprilie 28, 2017 de mufasa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 30, 2017 Partajează Postat Aprilie 30, 2017 Re: Anvelope Cooper - S/T MAXX Dupa ce am studiat bine netul si mi-au si fost recomandate calduros atat de Optimus, cat si de altii, m-am hotarat pe S/T Maxx. Verific la producator dimensiunea necesara, exista, dar bineinteles ca Murphy isi baga coada ca de obicei si in RO ... nu-s :fr2. Cel putin eu nu le-am gasit. Am gasit in schimb pe 17. Bune, nu-i problema, dar nu gasesc jante !!!!!!!!!!!! Asadar stie cineva unde as putea gasi 285/65/R18 ??? :hl Sau jante 8Jx17, 5 x 150, ET 60. Multumesc. La Arinovis ai intrebat ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mufasa Postat Aprilie 30, 2017 Partajează Postat Aprilie 30, 2017 Re: Anvelope Cooper - S/T MAXX La Arinovis ai intrebat ? Nu, ma ocup marti sa vad daca au pe 18". Daca nu se pare ca rezolv pe 17", gume am gasit, se pare ca sunt aproape si de jante. Multumesc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catasebi Postat Mai 1, 2017 Partajează Postat Mai 1, 2017 Re: Anvelope Cooper - S/T MAXX Buna. Ale mele, cu DOT 2011, l_stoian79 stie de ele, asta iarna pe drept pe zapada batatorita, nu am putut sa misc de pe loc pana nu am cuplat 4x4 Sezi bland, ca-s din Maramu' ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate