steleat Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Buna ziua,astazi dupa o aventura la padure am reusit sa rezolv doua probleme.Planetara fata dreapte rupta si grupul fata spart.Intrebarea mea este de ce? Masina are kit de suspensie de 5 cm,are vreo vina kit-ul de inaltare? Trebuia ridicat grupul ? Gasesc sa cumpar grup ? Multtumesc!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Re: Grup fata spart Florine fa-ti intai o prezentare aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41601-Topic-de-prezentare-a-membrilor&p=732339#post732339 si apoi vei primi toate informatiile de care ai nevoie.:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Re: Grup fata spart Buna ziua,astazi dupa o aventura la padure am reusit sa rezolv doua probleme.Planetara fata dreapte rupta si grupul fata spart.Intrebarea mea este de ce? Masina are kit de suspensie de 5 cm,are vreo vina kit-ul de inaltare? Trebuia ridicat grupul ? Gasesc sa cumpar grup ? Multtumesc!! Grupul trebuia coborat. Nu esti nici primul, nici ultimul care pateste asta. Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
steleat Postat Septembrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Re: Grup fata spart Stiu ca nu-s eu primul dar exista ceva date tehnice sau imi trebuie doar un mecanic bun? Ideea este ca colegul de la care am cumparat kit-ul a spus ca nu necesita modificari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Re: Grup fata spart Stiu ca nu-s eu primul dar exista ceva date tehnice sau imi trebuie doar un mecanic bun? Ideea este ca colegul de la care am cumparat kit-ul a spus ca nu necesita modificari. suna-l pe cel care ti le-a vandut si spune-i cum a stat treaba in teren si intreaba-l care e solutia potrivita. ca o sa schimbi grupul sau toata puntea fata dar nu rezolvi nimic pe viitor. s-ar putea sa ai aceeasi surpriza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Re: Grup fata spart Ti s-a spart dupa o saritura, cand ai atins pamantul si aveai piciorul pe acceleratie? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
steleat Postat Septembrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Re: Grup fata spart Ti s-a spart dupa o saritura, cand ai atins pamantul si aveai piciorul pe acceleratie? Nu stiu exact am observat ca nu mai mergea 4x4 ,surpriza planetara ruta,am continuat asa dar MRL pe free ,am facut cateva sarituri si cred ca am lovit o piatra ,si cand am ajuns la asfalt colegii au observat ca pierdeam ulei,apoi surpriZa ,na ca l-am f.....t si pe asta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Re: Grup fata spart Daca masinae "stok" s-a rupt planetara cu tipoda...:old Cu Vitara nu sari ca nu esti la show, sau da dar bagi mana adanc in buzunar! Nu trebuie sa "dezlipesti"rotile de sol...:dr4 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
steleat Postat Septembrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Re: Grup fata spart Prima iesire,primul fu....i,ata viitoare belim bine ochii si unde urca altii ne mai gandim,oricum multumesc pt. sfaturi,clar or sa fie rotile pe pamant. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Re: Grup fata spart nessum stie ce vorbeste. am vazut live cum o vitara a sarit un pic si cand a aterizat cu fata...pok....si dara de ulei. grup fata muci. s-a intamplat la vestita groapa de la Balaceanca:ha: baghy sigur stie si cine a patit-o. ce nu inteleg eu: cum s-a mai spart si grupul, avand o planetara deja rupta.:old Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
steleat Postat Septembrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Re: Grup fata spart Pai am dat filmul inapoi ,se pare ca nu saritura a spart grupul ci o respectiva piatra care se afla acolo,maine verific la mecanic daca sunt urme de lovitura ,caci s-a rupt suportul grupului dinspre roata pasagerului acolo unde s-a rupt si planetara,masina fiind UK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Re: Grup fata spart Vitara e renumita pentru grupul fata sensibil. Ia uite ce au inventat baietii de la Calmini. http://www.calmini4x4.de/CALMINI-ANVIL-FRONT-AXLE-HOUSING Nu te supara prea tare. Omul din greseli invata. Cauti grup si planetara si din nou in teren. Poate era deja fisurat sau slabit si tu i-ai dat lovitura de gratie. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Re: Grup fata spart mai da detalii despre masina daca tot nu te-ai prezentat. din ce an este, ce kit de suspensie ai folosit, mai precis cat ai pus pe fata? te putem ajuta ca pe viitor sa dai si tu sfaturi la altii in materie de rupt grupuri pe fata. off topic inafara de grupul fata si rugina, vitara mi se pare masina perfecta ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popamihai Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Re: Grup fata spart Grija mare cu carcasa de la Calmini aceea carcasa mai necesita multe investitii si eu era sa o cumpar dar am vorbit cu cei de la Calmini si nu e asa simplu cum descriu ei acolo mai ai nevoie de o planetara scurta in interior tot de la ei mai ai nevoie de 2 planetare scurte cu 26 de caneluri si de sateliti cu 26 de caneluri plus suspension liftul de 3 inch de la ei deci cam o caruta de bani. Mai simplu iti faci rost de o carcasa de otel de la o alta vitara cum am facut si eu iesi mult mai ieftin si nu mai rupi nimic dar!!! diferentialul trebuie coborat pentru ca planetarele sa stea mai drepte ,poti cumpara suporturi de grup modificate pe o groaza de siteuri pentru destul de putini bani. Succes. Daca mai ai nevoie de ceva sfaturi da-mi un PM Offroad Club Sibiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 Re: Grup fata spart monteaza o punte de samurai sub acaret si ai terminat balciul:grin::grin: suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
milu Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Re: Grup fata spart asa ceva iti trebuie pt coborarea grupului 0765 327 819 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
steleat Postat Septembrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Re: Grup fata spart Salutare! Am rezolvat problema, am luat 50mm din kit-ul inaltare fata,am iesit iarasi in natura si vad ca tine oricum este interesant daca simt cea mai mica problema te contactez, Multumesc !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Octombrie 2, 2011 Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Re: Grup fata spart Salutare! Am rezolvat problema, am luat 50mm din kit-ul inaltare fata,am iesit iarasi in natura si vad ca tine oricum este interesant daca simt cea mai mica problema te contactez, Multumesc !! pai daca ai luat 50 de mm de pe fata ce ti-a mai ramas? sau cat ai avut pe fata? sa nu fi schimbat fata cu spatele! 1 ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rob Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Re: Grup fata spart iata ce s-a intamplat dupa o plecare brusca cu spatele pe low pe asfalt uscat [ATTACH=CONFIG]153948[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Re: Grup fata spart Din ce vad in poze, ai un suspension lift de 5cm din duraliminiu, care in mod normal, dupa ce inalti din suspensie, trebuie coborat si grupul fata cu 2cm mai jos, ca sa nu stea tensionate planetarele. De aici poate surveni dauna care ai patito, dar nu e asa.... Problema majora care a dus la dauna respectiva, e simplu motiv ca ai cuplat 4x4 pe asfalt uscat, si inca si mai grav, ai puso si pe LOW, unde niciodata nu se face asa ceva. E cel mai grav lucru care se poate face la o masina care are 4x4 la cerere, nu 4x4 permanent. Daca pe asfalt uscat, ai nevoie de cuplu mare sa tragi ceva sau mai stiu eu ce varii motive, se foloseste reductorul doar, fara sa cuplezi MRL-urile (asta in cazul in care ai mrl-uri manuale), daca nu cuplezi 4x4 pe hi si tragi in linie dreapta, fara viraje stanga/dreapta. Acu mai da ceva detalii de cum ai reusit sa il pocnesti....ai dat span in linie dreapta, sau ai luat de volan stanga/dreapta astfel solicitand frupul fata! Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Octombrie 18, 2012 Partajează Postat Octombrie 18, 2012 Re: Grup fata spart pana cand o sa folositi bara de torsiune in teren nu va asteptati sa tina foarte mult grupul de aluminiu suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rainmaster Postat Iunie 29, 2013 Partajează Postat Iunie 29, 2013 Re: Grup fata spart Salutare tuturor De ieri am intrat in posesia uni Suzuki Vitara. Precizez ca nu am mai avut niciodata 4x4 si sunt un pic "paralel" cu mecanica la ea. Cand am ajuns acasa cu ea am vazut in partea dreapta a motorului un furtun ca duce la grup. Nestiind ce este cu el (m-am gandit ca poate este o fi sarit de undeva) l-am sunat pe fostul proprietar. Baiatul m-a lamurit repede "Nu e nici o problema stai linistit ca mai bagi unlei din cand in cand la grup pe acolo." In dimineata asta inainte sa plec de acasa, a venit un vecin la mine sa o vada si imi spune ca furtunul ala nu trebuie sa fie acolo, furtunul a fost pus de fostul proprietar din cauza ca pierde ulei la grup. Nu am apucat sa pun ulei si sa vad daca pierde, din cauza ca ma plecat din localitate si revin numai saptamana viitoare. Dar ma adresez celor ce m-au inteles despre ce vorbesc(mai precizez inca o data ca nu sunt familiarizat cu termenii), daca pot sa imi spuna ce problema am cu ea, am grupul spart? pe sub ea cand am luat-o nu se vede nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geo samurai Postat Iunie 30, 2013 Partajează Postat Iunie 30, 2013 (editat) Re: Grup fata spart o intrebare pt cunoscatori : -trebuie neaparat coborat grupul fata la SL de 5cm cu cca 2cm? are careva o schita cum trebuiesc facute prelungitoarele de coborat grupul fata, am vazut ca pozele de mai sus nu sunt identice cu ce am gasit eu pe net , au o oarecare inclinare pt a tine cardanul cat mai drept. Editat Iunie 30, 2013 de geo samurai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aurelian123 Postat Iulie 3, 2013 Partajează Postat Iulie 3, 2013 Re: Grup fata spart intrebarea mea este urmatoarea gasim undeva sa achizitionam renumitele piese pt coborarea grupului de fata?si daca da la ce preturi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban28 Postat Iulie 3, 2013 Partajează Postat Iulie 3, 2013 Re: Grup fata spart http://www.magazin.*************/index.html Cauta aici si o sa gasesti mai multe piese pt modificat vitara , ia legatura cu Soso si te va ajuta in orice fel de problema ai cu vitara . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate