Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Scuturi Navara D40

b80xox

Postări Recomandate

As dori un sfat de la cei avizati despre un furnizor de scuturi pentru Navara mea D40.

A trecut de la Patrol la ea si mi se ASA mica, joasa si fragila.

Am inaltat-o cu OME dar tot simt nevoia unor scuturi care sa îmi ofere o protecție decenta.

M-am uitat pe sub ea si sunt destul de multe părți expuse, in special băiat de ulei, rezervorul, părți din transmisie, etc.

Apreciez orice sfat si va multumesc in avans.

Mircea,
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Scuturi Navara D40

Patrolul este un offroad-er de varf, cu furnizori pe masura. Navara este numai o utilitara 4x4. Nu prezinta interes major pt fabricantii de accesorii 4x4.

eu iti pot furniza scutul de motor, la 378E ( TVA inclus- productie Asfir)-vezi foto

Atat pt motor cat si pt celelalte zone "sensibile" sesizate de tine (rezervor de cb, cutie+reductor),ti le putem produce custom, la preturi mai omenesti.

1363641389_scutmotorD40363.jpg.d6a6e76e7c54e8520d2df9e4995c33dc.jpg

1148173443_scuttransmisieresize1.jpg.b2764e25f193c5ecbb8c31054f9b08ba.jpg

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: Scuturi Navara D40

Am achiziționat un pachet complet, adică 4 buc .

Setul acoperă toată burta mașinii, de la radiator, baie de ulei, cutie de viteze si transfer si este ok pentru prețul solicitat. Am plătit 1000 lei fără transport.

Scuturile s-au potrivit perfect cu câteva mici exceptii:

1. imbinarea scutului de la cutie pe traversa nu se poate face in toate cele 4 puncte de la un capăt din cauza lipsei de acces la una din gauri. In pachet oricum sunt livrate niște suruburi nefolositoare.

2. Scutul de la radiator este prost gaurit, dar se rezolva cu o BOR asuma solida. Urechile care se prind pe sasiu sunt indoite la un unghi greșit dar se rezolva cu ciocan mare dar una rămâne mai scurta -fără rezolvare din păcate.

Dacă vreți detalii va ofer cu plăcere-am muncit 5 ore la instalarea lor.

Editat de Astral
Mircea,
Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...
  • 1 an mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare