b80xox Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 As dori un sfat de la cei avizati despre un furnizor de scuturi pentru Navara mea D40. A trecut de la Patrol la ea si mi se ASA mica, joasa si fragila. Am inaltat-o cu OME dar tot simt nevoia unor scuturi care sa îmi ofere o protecție decenta. M-am uitat pe sub ea si sunt destul de multe părți expuse, in special băiat de ulei, rezervorul, părți din transmisie, etc. Apreciez orice sfat si va multumesc in avans. Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Re: Scuturi Navara D40 Patrolul este un offroad-er de varf, cu furnizori pe masura. Navara este numai o utilitara 4x4. Nu prezinta interes major pt fabricantii de accesorii 4x4. eu iti pot furniza scutul de motor, la 378E ( TVA inclus- productie Asfir)-vezi foto Atat pt motor cat si pt celelalte zone "sensibile" sesizate de tine (rezervor de cb, cutie+reductor),ti le putem produce custom, la preturi mai omenesti. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Septembrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Re: Scuturi Navara D40 Nu mă deranjează de loc sa fie făcute de voi dacă puteți. Care ar fi prețul lor? Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Septembrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2011 (editat) Re: Scuturi Navara D40 Am achiziționat un pachet complet, adică 4 buc . Setul acoperă toată burta mașinii, de la radiator, baie de ulei, cutie de viteze si transfer si este ok pentru prețul solicitat. Am plătit 1000 lei fără transport. Scuturile s-au potrivit perfect cu câteva mici exceptii: 1. imbinarea scutului de la cutie pe traversa nu se poate face in toate cele 4 puncte de la un capăt din cauza lipsei de acces la una din gauri. In pachet oricum sunt livrate niște suruburi nefolositoare. 2. Scutul de la radiator este prost gaurit, dar se rezolva cu o BOR asuma solida. Urechile care se prind pe sasiu sunt indoite la un unghi greșit dar se rezolva cu ciocan mare dar una rămâne mai scurta -fără rezolvare din păcate. Dacă vreți detalii va ofer cu plăcere-am muncit 5 ore la instalarea lor. Editat Septembrie 28, 2011 de Astral Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Septembrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2011 Re: Scuturi Navara D40 Voi pune la sfârșitul săptămânii si poze sper. Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alinf Postat Decembrie 18, 2011 Partajează Postat Decembrie 18, 2011 Re: Scuturi Navara D40 Salut, poti pune poze? sunt interesat...recent am achizitionat o Navara si ma bate gandu la un set de scuturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 21, 2011 Partajează Postat Decembrie 21, 2011 Re: Scuturi Navara D40 Ia revedeti si masina de aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?38996-Proiect-Navarrrrrrrrrrrr.....a REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Moza Postat Mai 4, 2013 Partajează Postat Mai 4, 2013 Re: Scuturi Navara D40 asfir: cap coada am dat in jur de 1000e , este o navara 2005 double cab Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate