b80xox Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 A folosit cineva ASA ceva pe Navara? Mentionez ca a mea a fost inaltata cu OME +50 dar tot joasa pare. as vrea sa știu dacă le-ATI folosit si un feedback. Multumesc. Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Re: Anvelope 235/85 R16 pe Navara D40 Setul OME era format din amortizoare + arcuri ? Ca doar din amortizoare nu prea avea cum sa se inalte...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Septembrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Re: Anvelope 235/85 R16 pe Navara D40 Sigur. Sunt perechi de arcuri si amortizoare. Este un chit HD. Pe spate s-a inaltat mai mult de 50 mm dar in fata cam 40 - 50 mm nu am reușit sa masor exact. Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Re: Anvelope 235/85 R16 pe Navara D40 Ok. Feed-back-ul la ce sa se refere : -la cum se comporta AT-urile ? (din postarile tale am vazut ca ai AT-uri ....) -daca 235/85/16 intra ok, fara sa atinga, pe masina asta? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Septembrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Re: Anvelope 235/85 R16 pe Navara D40 Scuze. In primul rând as vrea sa știu dacă intra pe mașina fără probleme ASA cum ai menționat si dacă cei ce le au au observat vreun impediment major care sa afecteze siguranță sau fiabilitatea mașinii. Pur si simplu vreau sa aflu dacă merita sa fac pasul asta si care ar fi implicatiile. Multumesc. Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Re: Anvelope 235/85 R16 pe Navara D40 Pe fosta mea Mazda BT50 au intrat bine, in sensul ca atingeau putin coltul aparatorii de noroi la rotile din fata, care s-a rezolvat prin decuparea acelui plastic......In rest, am obtinut ceva inaltare, gumele stock fiind 245/70/16...... Nu are de ce sa fie afectat nimic : nici masina, nici siguranta, inaltarea nefiind teribil de mare..... Hai sa zica doua vorbe si posesorii de Navara, ca eu imi tot dau cu parerea sa tin topicul sus, doar-doar vor aparea si acestia ! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Septembrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2011 Re: Anvelope 235/85 R16 pe Navara D40 Sunt trist.....se pare ca sunt singurul posesor de Navara... Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Re: Anvelope 235/85 R16 pe Navara D40 Neatza! Utilizatori de D40 ar mai fi pe aici dar, fiind prea noua, majoritatea evita sa o bage prin paduri sau drumuri grele. In consecinta nici nu sunt prea multe modificate (mai sunt si conditiile de garantie la mijloc - noi, ca sa montam o statie, a trebuit sa gasim o varianta de prindere fara gauri si alimentare de la bricheta) Pentru dimensiuni iti recomand o ruleta+explicatiile care le gasesti aici: http://www.rimsntires.com/specs.jsp La liftul pe care il ai, cred ca nu ar trebui sa ai probleme. Cat despre comportament... La alea stock, cu bena goala, cam "danseaza" in teren. La servici, de regula, avem 200-250kg in bena aproape in permanenta si se comporta foarte bine pe drumuri de tara si printre tarlale. Nu sunt inaltate si au AT-uri de dimensiuni standard. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CYO Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Re: Anvelope 235/85 R16 pe Navara D40 Sal, Eu am Nissan Pathfinder R51 , care e asemanator cu Navara D40. Am kit-ul OME si cauciucuri 265/70/17 . Tu poti sa-i pui maxim 265/75/16. Daca vrei un snorkel misto iti recomand Roca Silva. O poza cu porumbarul meu , poate te inspira. Shake N' Bake !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Septembrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Re: Anvelope 235/85 R16 pe Navara D40 Neata, Arată frumos porumbarul tau...nimic de zis. Dimensiunea propusă de tine este similară la înălțime. Ai pus si flanse cumva? Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CYO Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Re: Anvelope 235/85 R16 pe Navara D40 Neata, Arată frumos porumbarul tau...nimic de zis. Dimensiunea propusă de tine este similară la înălțime. Ai pus si flanse cumva? Sal, Pt. a compara dimensiunile anvelopelor poti folosi un calculator de roti (gasesti prin topicurile forumului). Si da , am flanse de 30 mm. Shake N' Bake !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Septembrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Re: Anvelope 235/85 R16 pe Navara D40 Multumesc pt info. Am inceput sa iau in consideratie si propunerea ta. Sa vad unde găsesc anvelopele si la ce bani. Ai idee unde as putea găsi niște overfendere? Sigur se va murdari foarte tare atunci..... Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_mjc Postat Octombrie 8, 2011 Partajează Postat Octombrie 8, 2011 Re: Anvelope 235/85 R16 pe Navara D40 saltare ,ma aflu si eu printre posesorii de navara d40 si tocmai i=am pus un kit de inaltare de 7 cm fata si 5 spate din california ajungand la o inaltime apropiata fata spate . Acum ma preocupa si pe mine varianta de roti pe care o pot pune ,ma gandeam sa iau jante de tabla pe 16 si cu simex 265/70/16 mai castig 0,5 cm in inaltime cu ele . nu am gasit alte variante pt jantele de navara J7. Astept pareri. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Octombrie 8, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2011 Re: Anvelope 235/85 R16 pe Navara D40 Chiar dacă subiectul este un pic offtopic te rog da-mi ceva detalii despre lotul ăla. Eu am OME +50 dar nu sunt super încântat de înălțime. Multumesc. Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_mjc Postat Octombrie 9, 2011 Partajează Postat Octombrie 9, 2011 Re: Anvelope 235/85 R16 pe Navara D40 Kitul este de la liftcraft este foarte simplu si are efect ,inalta cu 7,7 cm pe fata si 5,1 cm pe spate ...apropo de discutia de anvelope fac si eu ceva cercetari pt a ma pregati de iarna si nu prea am reusit sa ma decid .. acum trebue sa aleg intre Bridgestone 235/85R16 MT la 650lei/buc si am gasit ceva resapat de iarna winter 265/75R16 la 440lei/buc care inlata ambele cu 2cm ....nu stiu ce sa aleg pt iarna Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Noiembrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 Re: Anvelope 235/85 R16 pe Navara D40 Vin tot eu cu feedback: Am încaltat-o astăzi cu Federal Couragia MT 235/85 R16 pe jantele originale de tabla. Împreuna cu kit ul OME +50 mașina a ajuns la o înălțime decenta pentru offroad. Împreuna cu kit complet de scuturi chiar merg linistit. Singura parte care a rămas foarte expuse este partea de jos a barii din fata dar voi scapă de ea in curând. Demarajul i-a fost afectat in special in treapta 6 unde si-a pierdut convingerea cu care impingea. Anvelopele sunt decente pe asfalt uscat dar foarte zgomotoase....eu le-am umflat la 2,2 ....nu știu dacă este ok sau nu dar voi face câteva încercări si va țin la curent. Anvelopele sunt neasteptat de moi si confortabila si s-au echilibrat usor, fără greutate mari. Nu am trecut de 150 g pe roata. Voi reveni cu feedback după prima ieșirea in teren....probabil mâine :) Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 Re: Anvelope 235/85 R16 pe Navara D40 Chiar dacă subiectul este un pic offtopic te rog da-mi ceva detalii despre lotul ăla. Eu am OME +50 dar nu sunt super încântat de înălțime. Multumesc. Dar nu ai masurat garda inainte si dupa montarea kit-ului de suspensie cu aceiasi presiune in cauciucuri ca sa sti exact cu cat s-a ridicat pe fata si spate? Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_pan Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 (editat) Re: Anvelope 235/85 R16 pe Navara D40 saltare ,ma aflu si eu printre posesorii de navara d40 si tocmai i=am pus un kit de inaltare de 7 cm fata si 5 spate din california ajungand la o inaltime apropiata fata spate . Acum ma preocupa si pe mine varianta de roti pe care o pot pune ,ma gandeam sa iau jante de tabla pe 16 si cu simex 265/70/16 mai castig 0,5 cm in inaltime cu ele . Nu am gasit alte variante pt jantele de navara j7. Astept pareri. Multumesc. salut, SCUZE DE OFFTOPIC ceva poze cu rezultatul inaltarii?? Imi poti da un pm cu cateva info despre kit? Merci Editat Noiembrie 13, 2011 de bogdan_pan _______________________________________________________ Sport Utility Truck USA99XJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SFX Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 Re: Anvelope 235/85 R16 pe Navara D40 235/85r16 merg pe navara, ai nevoie de flanse sau jante intoarse. eu am 265/75 r16 bf mt km1 pentru vara si 265/70 r17 bf at pentru iarna, evident cu flanse de 30mm inaltare OME. Nu ii pune overfendere ca nu merita. Snorkel daca ii pui e foarte bine, trage aer rece, filtrul nu se mai imbacseste asa repede etc. scuturile asfir de 6mm aluminiu sunt super la fel si scuturile sheriff. trebuie sa va ganditi sa va puneti ambreiaj hd, cel stoc fiind o gluma rasuflata, eu am schimbat cate unul la fiecare 25000 km in garantie (ambreajul in mod normal nu este acoperit de garantie, fiind consumabil - se pare ca este o problema cunoscuta la d40). Intr-adevar inaltarea data de OME nu este grozava dar suficienta pentru ce poate masina asta. Respect Navara sau Rubicon? Asta e intrebarea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_pan Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 Re: Anvelope 235/85 R16 pe Navara D40 Sunt trist.....se pare ca sunt singurul posesor de Navara... :h5 nu chiar :) _______________________________________________________ Sport Utility Truck USA99XJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Noiembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 Re: Anvelope 235/85 R16 pe Navara D40 Ambreiajul meu împlinește in curând 70000 km si nu are probleme...nu știu ce sa zic. Vreau sa pun snorkel, l-am găsit deja dar nu știu cine îl instaleze. Dacă aveți vreo recomandare dau o bere....da cineva sa lucreze frumos... Inaltarea data de anvelope este 4cm. Așa cum zicem împreuna cu OME a devenit decent. Eu nu am pus flanse deloc si nu sunt probleme. Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Ianuarie 8, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Re: Anvelope 235/85 R16 pe Navara D40 Azi noapte am făcut prima ieșirea cu Federalele MT pe zăpadă si vreau sa spun ca feedbackul este neasteptat de pozitiv. In zăpadă afanata merg mai bine decât AT. Pe gheata in schimb e nenorocire....da nenorocirea asta e cu orice in afara de anvelope cu spike-uri. Per ansamblu foarte mulțumit. Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Moza Postat Mai 4, 2013 Partajează Postat Mai 4, 2013 Re: Anvelope 235/85 R16 pe Navara D40 am pus 235/85 R16 pe jantele stok cu flanse de 30mm si nu am avut probleme dar bara o am Arb safari in cea stok cred ca ating gumele.(off topic ambreiaj am pus de offroad mai tare si nu am mai avut prob) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Iunie 8, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2013 Re: Anvelope 235/85 R16 pe Navara D40 Îmi dai ceva detalii despre ambreiajul acela mai tare de care vorbesi? M-ai făcut curios. Multumesc. Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate