crysst Postat Februarie 20, 2008 Partajează Postat Februarie 20, 2008 Explicatia domnului Kato.....de ce nu ne-a binecuvantat cu prezenta la umilele noastre intalniri de offroad CITEZ din PM-ul domnului KATO "iesirile mele nu sunt problema ta iar oameni care ma cunosc stiu ca nu ies in teren cu rapandule !" Domnule Kato.....eu te-am intrebat de ce ai zis ca vii la intalnirile noastre....nu la intalnirea cu mine. Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Februarie 20, 2008 Partajează Postat Februarie 20, 2008 Re: se simte careva rapandula? Daca era PM, de ce nu il pastrezi pentru tine? Nu stiu, zic si eu.. poate n-am dreptate. :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Februarie 20, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2008 Re: se simte careva rapandula? nu am pastrat pentru mine...pentru simplu fapt ca nu ma privea numai pe mine....domnul Kato a scris mai multe in PM (pe care le pastrez pentru mine)...dar chestia asta viza mai multe persoane......... Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Februarie 20, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2008 Re: se simte careva rapandula? sau poate domnului Kato ii lipseste puterea de exprimare in asa fel incat sa inteleaga toata lumea ce zice....si atunci imi cer scuze pentru postul asta. Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 20, 2008 Partajează Postat Februarie 20, 2008 Re: se simte careva rapandula? Crysst, Nu mai judeca oamenii dupa intalnirile sau iesirile de offroad la care a participat. Nu ai de unde sa sti tu de ce nu a participat. Si nici nu e treaba ta. Nu suntem noi cu 4 perechi de c...e pentru ca am fost la mai multe iesiri decat altii. Cu iesirile de genul acesta, membri noi care nu au apucat sa iasa in teren dar vor sa o faca, se vor simti jenati pentru ca se va gasi cineva ca si tine care sa ii ia peste picior. Daca eu nu fac treaba asta, atunci am pretentia ca nici voi sa nu o faceti. Cat depre PM-uri, cine va mai da face publice PM-urile, ii voi taia posibilitatea de a folosi mesageria privata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Februarie 20, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2008 Re: se simte careva rapandula? Max...nu ai urmarit tot subiectu....nu am nimic cu el ca nu a venit(ar fi el impreuna cu inca 500 de pe forum)......am ceva cu oamenii care zic ca vin si pe urma mai auzi de ei la cateva zile dupa eveniment cu o scuza penibila de ce nu au venit. Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Februarie 20, 2008 Partajează Postat Februarie 20, 2008 Re: se simte careva rapandula? Vine primavara... se incalzeste afara.. vin "sarbatorile" de primavara in care barbatii au de suferit.. Nu avem deja prea multe probleme sa ne facem si altele? :x :x ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Februarie 20, 2008 Partajează Postat Februarie 20, 2008 Re: se simte careva rapandula? nu am pastrat pentru mine...pentru simplu fapt ca nu ma privea numai pe mine....domnul Kato a scris mai multe in PM (pe care le pastrez pentru mine)...dar chestia asta viza mai multe persoane......... atat timp cat nu "numesti" respectivele persoane ... eu zic ca te viza numai pe tine in plus .... e jenant rau de tot sa dai PM-urile in public parerea mea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Februarie 20, 2008 Partajează Postat Februarie 20, 2008 Re: se simte careva rapandula? Daca tot e aglomerat paharul cu lapte, mai vine si musca din mine... Parerea mea e ca te viza doar pe tine, cel putin asa am inteles eu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Februarie 20, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2008 Re: se simte careva rapandula? mai fratilor...limba romana spune asa....1 rapandula....2 rapandule....mai multe rapandule....asta este motivul pentru care am intrebat daca se mai simte careva rapandula......stiam ca s-a referit la mine....da dadea de inteles ca sunt mai multi bagati in oala asta. Consider subiectul incheiat din partea mea....kato probabil s-a referit DOAR la mine da nu stie sa se exprime. Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Februarie 20, 2008 Partajează Postat Februarie 20, 2008 Re: se simte careva rapandula? Fac un mic apel la mai mult calm si echilibru. Imi permit si recomandarea ca mesajele private sa ramana private. Cu voia dumneavoastra voi inchide acest topic. Multumesc de intelegere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate