aztec Postat Februarie 20, 2008 Partajează Postat Februarie 20, 2008 Stie cineva, ceva de drumul Pitesti-Curtea de Arges-Salatruc-Perisani-Boisoara-Caineni-Sibiu? Nu de alta, dar m-am plictisit de clasicele trasee spre Deva (valea Oltului si Jiului), si vreau sa mai scimp cate putin traseele.. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Februarie 21, 2008 Partajează Postat Februarie 21, 2008 Re: Trasee si drumuri.. Pitesti - Curtea de Arges e ok . De la Perisani la Caineni drumul este de macadam bun (cel putin asa era anul trecut cand am mers pe ruta asta) Peisajul este frumos cu posibilitati de off-road foarte bune. Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Mai 3, 2008 Autor Partajează Postat Mai 3, 2008 Re: Trasee si drumuri.. Facut drumul vineri 2 mai.. Bucuresti-Pitesti-Curtea de arges-Valea Daniului-Suici-Salatrucu-Perisani-Boisoara-Titesti-Caineni-Sibiu-Deva. Ne limitam insa la comentarea partii Curtea de Arges-Caineni. Drum bun, asfaltat la inceput.. apoiasfaltul dispare brusc la o intersectie(nemarcata cu directia necesara) devine ceva mai dificil pt un 4x2 cum e un Tico, insa la limita practicabilului..Pt un 4x4 nu e probleme.. Apoi macadamul incepe sa fie mai bun si nu sunt probleme. In marea majoritate a traseului lipsesc indicatoarele de directie si de localitate, insa se mai gasesc ceva borne kilometrice. Traseu bun pt ocolirea vaii oltului daca este blocata pe bucata Rm. Valcea-Caineni, insa nerecomandata ca varianta ocolitoare in caz de ploaie sau graba. Dureaza, lipsa indicatoare, drum greu. Bun pt SUV-uri pt distractie. O sa incerc sa downloadez din gps ruta. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Mai 6, 2008 Autor Partajează Postat Mai 6, 2008 Re: Trasee si drumuri.. Pana la urma.. dupa cateva zile pare un traseu frumos vad ca am scos o medie de 27km/h.. cea ce e bine pt astfel de traseu pt mine.. are peste 50 km.. cel ami inalt punct 860m (nu parea) Din cate am vazut.. pe aici o sa treaca viitoarea autostrada Pitesti-Sibiu. Pana atunci merita vazuta zona asa.. cum este acum. Ps.. o sa fac si o catalogare a drumului in functie de dificultate Dif.1 = orice masina mica sau 4x4, drum bun. Nu ridica probleme mari.(dar nu asfalt) Dif.2 = masini putin mai inalte sau cu atentie marita, drum bun cu portiuni mai dificile. Dif.3 = usor de parcurs doar masini Suv sau 4x4. Dif.4 = numai pt 4x4, de lastandard in sus, dificultate marita Dif.5 = masini 4x4 preparate, extrem. Acesta e de Dif.2 ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Mai 9, 2008 Autor Partajează Postat Mai 9, 2008 Re: Trasee si drumuri.. Am inteles ca alt traseu si nu foarte greu este Herculane-Cerna sat-Barajul Iovanu- Campul lui Neag-Petrosani. DN67D am inteles ca se numeste.. Este in transformare si asfaltare, vestitul drum cu rezervatia din retezat, ce o sa fie asfaltat, dar pana atunci este o optiune. Am parcurs decat o bucata din el, respectiv herculane-barajul Iovanul, si in afara de o mica portiune de urcare la baraj ce-mi parea mai dificila pt masina mea joasa, pana acolo este chiar drum bun orice masina. Mai departe am inteles ca este practicabil pt un 4x4 sau chiar suv. Pare si interesant. Sunt si cateva zone frumoase in zona, din pacate eu nu stiam de ele.. acum stiu dar ... De ex Cheile Corcoaiei. Izbucul Cernei..apoi Cheile Butii Cheile http://www.panoramio.com/photo/7269835 Barajul http://www.panoramio.com/photo/5251354 L-a parcurs cineva? Ceva impresi si date? ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Mai 9, 2008 Partajează Postat Mai 9, 2008 Re: Trasee si drumuri.. Am fost acolo de pasti. Atentie mare, drumul care duce la Izbucul Cernei dinspre Cerna Sat este intrerupt de o mare alunecare de teren. Noi vroiam sa mergem de la Izbucul Cernei spre Cerna sat dar undeva la mijlocul lacului , drumul care inconjoara lacul este distrus, imposibil de trecut, eventual cu atv dar si asa riscul e mare, cu masina imposibil a ramas doar o carare. Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat August 4, 2008 Autor Partajează Postat August 4, 2008 Re: Trasee si drumuri.. Se poate ajunge usor de pe DN1(ploiesti-sinaia-brasov) pe DNA1(ploiesti-cheia-brasov) pe la: Campina-Brebu-Pietriceaua-Alunis-Slanic Prahova-Schitulesti-Homoriciu. Drumul e bun pt orice masina daca se merge cu grija, mare parte asfaltat recent, insa sunt si zone de macadam Ok si beton. Zona de macadam este intre Brebu si Pietriceaua si Slanic Prahova-Schiulesti. Beton in Pietriceaua.. in rest asfalt. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Septembrie 23, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2008 Re: Trasee si drumuri.. Se asfalteaza transalpina Aparuse un zvon la un moment dat ca se reabiliteaza transalpina. Speram sa fie doar un zvon, si ca daca nu, doar sa-l repare pe ici pe colo. Insa vad ca deja s-a tinut o licitatie si a fost deja castigata. Per total 148 de kilometric, iar valoarea constractului este de 385 de milioane de euro. In primul rand nu este un drum ce sa merite o asemenea investitie, cel putin acum, apoi este un drum sezonier, iarna la 2100m alt nu cred ca economic merita sa dezapezesti, apoi pt traficul de marfa total intil. ramane pt turism, ce se poate practica in conditile actuale la un nivel multumitor. Daca se face acest drum, se distuge total zona, si stiu ce zic. Deja Ranca este un Babilon al dezvoltari.. Astia nu sunt in stare sa faca autostrazi, a intretina Transfagarasanul.. si vor sa faca transalpina. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Septembrie 24, 2008 Partajează Postat Septembrie 24, 2008 Re: Trasee si drumuri.. Ce e clar e ca se lucreaza pe portiunea dintre Obarsie si inceputul urcusului. Acolo e deja nivelat drumul, si e in lucru podul de dinaintea inceperii ascensiunii. Dar e mult, daca se chinuie de 8 ani ca niste eroi sa reabiliteze DN66-E79 intre Simeria si Petrosani, inclin sa cred ca a face aproape de la zero Transalpina va dura un deceniu pe putin :) Mai ales ca se poate lucra cam 5-6 luni pe an, in rest e regina zapada, atat pe portiunea Obarsie-Ranca, cat si pe Obarsie-Oasa. Asta iarna am incercat sa trecem catre Oasa cu 2 masini (un Defender si Suzana mea) si a trebuit sa renuntam dupa 2-3 km, ca zapada era de peste 25-30 cm si nici nu se vedea unde se termina drumul si unde incepe santul sau prapastia. MUncitorii forestieri ziceau ca inspre Ranca zapada trecea de un metru imediat ce ieseai de pe DN7A. Oficial si DN7A e inchisa iarna intre Obarsie si Groapa Seaca. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate