rifa Postat Iulie 23, 2012 Partajează Postat Iulie 23, 2012 Re: Trecerea la 4X4 sa inteleg ca doresti un SUV? da, cam asa ceva, si abilitati de off road, dar si fiabila ca masina de zi cu zi. deci..land rover? de care? cum? vreo idee ceva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Iulie 23, 2012 Partajează Postat Iulie 23, 2012 (editat) Re: Trecerea la 4X4 deci..land rover? de care? cum? vreo idee ceva Freelander 1 Td4 (1951 cc/ 112 hp/ 260 Nm) este cea mai viabila optiune din gama Freelander. Dar cu Freelander-ul stock nu poti sa faci decat un off-road usor. Daca vrei sa incerci ceva mai greu trebuie sa-i faci un upgrade, caz in care vei sari de limita de 5000 E pentru masina + accesorizare. Optiunea de Cruise Control este doar pe Td4 si KV6 (2500 cc) cu CV automata, dar cam greu gasesti cu CV automata in stare buna la banii astia. Mai bine arunca un ochi pe discutiile despre Discovery 1 sau 2. Cat despre cumparatul din Germania, doar de la dealeri germani, nu alte natii. Editat Iulie 23, 2012 de DKW 1 Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 23, 2012 Partajează Postat Iulie 23, 2012 Re: Sfat achizitie Freelander - Trecerea la 4X4 Inarmeaza-te cu ceva rabdare si rasfoieste topicul de mai jos : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?66427-Sfat-achizitie-Freelander-2&highlight=sfat+achizitie REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexa Postat Iulie 23, 2012 Partajează Postat Iulie 23, 2012 (editat) Re: Sfat achizitie Freelander - Trecerea la 4X4 Salutare, Am nevoie de sfaturile voastre. Doresc sa achizitionez un 4X4, pana in 5000 de Euro, Diesel, AC, CC pana in 2.0(max.). Ma gandeam la un Freelander. Merita? Cam ce altceva mi-ati recomanda? Ar fi utilizat atat pentru coborat pe munte, cat si pt mers in oras. Unica masina, PS: luat din RO sau DE? Merita din DE? Multam! Din ceea ce scrii tu cred ca ar trebui sa intelegi anumite lucruri: 1. la 5000 euro nu iti poti lua o masina buna (in stare tehnica buna) si sa fie si full echipata indiferent ca este Land Rover sau alta marca (cu atat mai putin alt ceva decat Freelander 1 2001-2003). La banii astia ai decat 2 optiuni: A: sa iei o masina din Germania (numai din zonele de nord - vest, vest, central-vest ale Germaniei si exclus Berlin: se dau multe tepe in Berlin si in zonele de sud si est) la maxim 3000 euro . La acesti bani nu va fi in starea ce mai buna insa in tara de la Land Atelier impreuna cu service Ciolpani poti sa iti faci masina boboc pana in 1000 euro daca stii sa alegi o masina cu probleme tehnice mai putin costisitoare (poate avea mai multe probleme si sa iesi mai ieftin sau sa ai o problema si sa fie scump, diferit ... sau poate fi invers). Mai platesti cam 1800 euro pe taxa de prima inmatriculare si uite asa cu tot cu inmatricularea propriuzisa iesi la 5000 euro + reparatii. Daca ai extrem de mult noroc reparatiile or sa se incadreze in suma si nu o sa depaseasca. B: sa iei o masina din tara , gata inmatriculata, care la 5000 euro , in mod sigur are cateva hibe pe care probabil nu va fi nevoie sa le remediezi imediat , insa va trebui sa le remediezi in cursul a 1 an sau max. 2... asta daca nu doresti ca acele probleme sa creeze alte probleme probabil mai costisitoare. Trebuie sa intelegi ca nimeni nu isi vinde masina daca e buna, trebuie sa fii foarte norocoasa sa gasesti pe cineva care o vinde pt ca vrea alta, are mai multe, are nevoie de bani sau alt motiv inafara de cel al starii tehnice precare. insa NU VEI GASI o masina din cazurile acelea la doar 5000 euro. Nu stiu daca iti dai seama insa o masina ca a mea spre exemplu ... full accesorizata costa de noua 39870 euro, iar cele standard minimum 29980 euro. Chiar dupa 11 - 12 ani nu o poti cumpara la pret de Dacia si sa fie ca scoasa din fabrica. 2. La 5000 euro nu iti permiti alt ceva decat un Freelander 1 din 2001-2002. La performantele pe care le ceri la acesti bani exista decat Freelander 1 din 2001-2002 (din gama LR) La impozit mic, taxa de prima inmatriculare mai mica, piese ieftine, consumul cel mai mic dintre toate masinile 4X4 din acei ani si la acesti bani ... este din nou o singura masina ... da ai ghicit : Freelander 1 din 2001-2002. Mai pe scurt singura masina care se potriveste cerintelor tale si se apropie la pret de banii pe care ii ai este un Freelander 1. Recomandrea mea pt a se incadra la consum, taxe, performante dintre toate Freelanderurile doar : FEELANDER 1 2001 SAU 2002 5 USI (daca vrei full option) sau 3 USI (dar ai de cautat daca vrei full option sunt mai rare in 3 usi cu toate optiunile) si DOAR MODELUL TD4 numai automat (esti femeie o sa ma intelegi de ce automat, te ajuta enorm si are o cutie superdestepta nu ca cele obisnuite automate) in nici un caz V6 (consum mare taxe mari este 2,5 motorul), nu 1.8 (este cel mai putin fiabil si are cel mai des probleme cu motorul) si NU 2.o disel (este lenes nu se compara cu motorizarea 2.0 TD4 si mare atentie sa nu iei un 2.0 disel in loc de un TD4 ) Daca nu scrie pe el TD4 si nici in acte TD4, nu e TD4. Editat Iulie 24, 2012 de DKW Land Rover Freelander 1 TD4 5 usi (din 2001) Land Rover Freelander 1 TD4 3 usi- 2002 (al sotului) Land Rover Freelander 1 V6 3 usi- 2001 (in progres) Toate Automate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 24, 2012 Partajează Postat Iulie 24, 2012 Re: Sfat achizitie Freelander - Trecerea la 4X4 ....Si ar mai fi varianta cu volan pe dreapta, care masini sunt mai ieftine...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rifa Postat Iulie 24, 2012 Partajează Postat Iulie 24, 2012 (editat) multam frumos. o sa va dau de stire ce si cum. de asta ce spuneti ?? Editat Iulie 24, 2012 de rifa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Iulie 24, 2012 Partajează Postat Iulie 24, 2012 Re: Sfat achizitie Freelander - Trecerea la 4X4 Ia legatura cu userul @Alexa, poate te ajuta sa vezi si sa testezi masina. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 24, 2012 Partajează Postat Iulie 24, 2012 Re: Sfat achizitie Freelander - Trecerea la 4X4 Iar parerea mea ar fi...cateva: - indica masina care te intereseaza fara datele de contact ale vanzatorului, pentru ca nu e ok sa promovam aici vanzarea unor masini ai caror proprietari nu se afla pe forum..... - uita-te si la Mica Publicitate/Vanzari 4x4/Land Rover pentru ca macar acele anunturi au proprietarul aici, este cunoscut si riscurile sunt diminuate (atentie ! spun "diminuate", nu excluse, pentru ca nu bag mana in foc pentru nimeni....) - citeste si recomandarile de aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?67899-Regulile-de-utilizare-a-sectiunii-de-Plangeri-si-Reclamatii REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexa Postat Iulie 24, 2012 Partajează Postat Iulie 24, 2012 (editat) Re: Sfat achizitie Freelander - Trecerea la 4X4 multam frumos. o sa va dau de stire ce si cum. de asta ce spuneti ?? [ATTACH=CONFIG]146422[/ATTACH] Daca doresti sa o vezi sa o testezi te pot ajuta ... insa este cu cutie manuala iar asta inseamna ambreiaj... ambreaj = piesa in plus care se poate strica mai ales daca esti incepatoare . Iar Cruise Control nu s-a pus pe cutiile manuale decat pe Black Spirit. Daca doresti sa te ajut ai PM cu nr. meu de tel. Editat Iulie 24, 2012 de Alexa Land Rover Freelander 1 TD4 5 usi (din 2001) Land Rover Freelander 1 TD4 3 usi- 2002 (al sotului) Land Rover Freelander 1 V6 3 usi- 2001 (in progres) Toate Automate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
simionres Postat Iulie 25, 2012 Partajează Postat Iulie 25, 2012 (editat) Re: Sfat achizitie Freelander - Trecerea la 4X4 Salut, daca esti interesat am un Freelander KV6 cutie automata, cumparat din romania reprezentanta, are 98000 km reali se vede in cartea service, nu a fost implicat in accidente, merge si arata super ok.Este cel din semnatura si am la el si soft top nou nout, daca esti interesat da-mi de stire. Pentru vanzari exista sectiunea Mica Publicitate sau PM. Editat Iulie 26, 2012 de DKW Land Rover Freelander 2001 V6 2,5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marian Neagu Postat August 21, 2012 Partajează Postat August 21, 2012 Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander Salutare. Asa cum am spus si in prezentare, intentionez sa achizitionez un Freelander din 2001 TD4 cu 4+1 usi. Astazi merg sa vad doua masini (una are 220.000 km si cealalta 315.000 km). Problema este ca cea cu 220.000 km are volanul schimbat din cate imi dau seama din fotografii (pe partea stanga la usa soferului nu are yala pentru cheie), in schimb are interior din piele, scaune incalzite si casetofonul original. Din cate am citit mai sus, este de preferat sa evit masinile cu volanul schimbat si mai mult ca sigur voi respecta sfaturile voastre, dar intrebarea mea este daca pentru un motor de BMW, 315.000 km sunt prea multi sau e ok. De asemenea, din discutiile cu proprietarii (la telefon) am aflat ca cea cu volanul schimbat este cumparata acum 2 luni de la Deva si inscrisa recent in circulatie, iar cealalta este de mai mult timp in tara, fiind la al doilea proprietar, care a schimbat recent ambreiajul si cu ceva timp un urma grupul spate. Omul zicea ca nu se pricepe la masini si o duce la service de cate ori are probleme cu ea, dar zicea ceva ca avea o piesa de la cardan sudata si "pusa pe direct" si ca a schimbat-o si pe asta. Logica imi spune ca era vorba despre vascocupla, dar nu pot lua de bun tot ce imi spune, cel putin pana nu vad factura (banuiesc ca o are din moment ce a schimbat-o la service). M-am orientat spre cele doua masini pentru ca astea sunt cam singurele care se incadreaza in bugetul meu si care sunt mai aproape de Targoviste. Daca cineva cunoaste un Freelander de vanzare in Dambovita sau imprejurimi, la un buget de maxim 5500 euro, rog sa ma ajute. O zi buna va doresc si sper ca nu am plictisit cu postarea asta lunga. P.S. Fiind novice in acest domeniu, e posibil ca la inceput ca mai confund termenii specifici 4x4, dar voi remedia cu timpul :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat August 21, 2012 Partajează Postat August 21, 2012 Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander 315000 km raportati la vechimea masinii (2001) sunt cam reali. Masina sotiei, tot 2001, a implinit ieri 290500 km si este ok. Restul tine si de cum a fost ingrijita masina. Recomandarea mea ar fi s-o verifici intr-un service dedicat inainte sa dai banii. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marian Neagu Postat August 21, 2012 Partajează Postat August 21, 2012 Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander Multumesc pentru raspuns. In 30 de minute plec sa o vad si ii propun proprietarului sa fac un test la service. Am inteles ca cel mai apropiat (si mai bun) ar fi la Ciolpani. Ramane de vazut cum se face programarea la service in caz ca proprietarul accepta. O zi buna Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sir. Kid Postat August 22, 2012 Partajează Postat August 22, 2012 Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander 315000 km raportati la vechimea masinii (2001) sunt cam reali. Masina sotiei, tot 2001, a implinit ieri 290500 km si este ok. Restul tine si de cum a fost ingrijita masina. Recomandarea mea ar fi s-o verifici intr-un service dedicat inainte sa dai banii. Era o legenda cum ca la LR nu se pot da KM inapoi! E adevarata sau e doar praf in ochi? Fuck em, I don't care! Pop the cheap champagne, I'm going down in flames, hey! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat August 24, 2012 Partajează Postat August 24, 2012 Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander In mod normal sunt mai multe module care contorizeaza nr de km parcursi de un vehicul, daca vrei sa dai km inapoi trebuie sa umbli in fiecare modul, altfel pe tester va aparea cea mai mare valoare stocata. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trafalet_32 Postat August 24, 2012 Partajează Postat August 24, 2012 Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander Buna tuturor!Ca expropietar de 4x4(Nissan Terrano 2)am intrat in sevraj,si ma mananca palmele dupa un alt 4x4,numai ca de data asta vreau sa fiu mai informat inainte sa cumpar masina.Deci Terrano era o masina incredibila,am utilizat-o aproape un an in Roma (Italia)ca si masina de oras iar cand aveam timp ieseam pe campuri cu ea sa ma distrez,dupa care am venit cu ea acasa pe roti 2300km si m-a satisfacut pe deplin.Odata ajuns acasa insa mi-a pierit toata pofta in momentul cand m-am dus sa platesc impozitul(masina era inscrisa ro,motor 2700 diesel)asa ca am renuntat la ea.Acum doresc sa imi iau alta,dar cum nu doresc sa platesc statului roman taxe aberante si cum prima optiune inainte de Terrano era Land Rover,ma gandesc spre achizitia unui Freelander sau Discovery.Acum vine dilema,si anume care ar fi mai potrivit?FREELANDER aspect elegant,motorizari bune,pret acceptabil,adaptat pentru eventual offroad easy soft.DISCOVERY aspect masculin,robusta,incapatoare,motoare mai mari,se preteaza si la un offroad mai dur.Ce vreau eu -o masina de zi cu zi(locuiesc in mediu rural,si trebuie sa fac zilnic 10 km de sosea de piatra),sa fie placuta ochiului(imi plac masinile ingrijite),sa pot iesi cu ea si la o iarba verde dar si pe autostrada,sa fie inmatriculata ,iar impozitul sa nu fie unul aberant(deci o capacitate cilindrica pana in 2600cm),si sa ma incadrez intr-un buget intre 3500 si 5000euro.Deci un sfat din partea cunoscatorilor e binevenit.Va multumesc!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sir. Kid Postat August 24, 2012 Partajează Postat August 24, 2012 (editat) Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander Freelander! ai ca motorizari: 1.8 benzina 2.0 diesel 2.0 diesel Td4 2.5 benzina V6 Discovery 3,4 iese din discuție fiind echipat numai cu motoare de 2700 si 3000 cm. Editat August 24, 2012 de DKW Fuck em, I don't care! Pop the cheap champagne, I'm going down in flames, hey! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat August 24, 2012 Partajează Postat August 24, 2012 (editat) Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander sa ma incadrez intr-un buget intre 3500 si 5000euro. La banii astie nu prea iei un Freelander in mintile lui. Cel mai ok este Td4, 2.0 diesel/112 hp/260 Nm , CVmanuala sau automata (motorizare BMW) Cel mai puternic este KV6 2.5 petrol/177hp/240 Nm, CV automata (motorizare Rover) Editat August 24, 2012 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sir. Kid Postat August 24, 2012 Partajează Postat August 24, 2012 Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander La banii astie nu prea iei un Freelander in mintile lui. Adevarat! Eu nu iti recomand decat versiunile TD4 (diesel) si KV6 benzina. 1.8 are probleme. Fuck em, I don't care! Pop the cheap champagne, I'm going down in flames, hey! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat August 25, 2012 Partajează Postat August 25, 2012 (editat) Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander Adevarat! Eu nu iti recomand decat versiunile TD4 (diesel) si KV6 benzina. 1.8 are probleme. Ai uitat sa mentionezi totusi si Disco 2 Td5, tot 2500 cc ca si KV6, care se preteaza mult mai bine scopului propus decat un Freelander 1 (chiar initiatorul intrebarii inclina un pic balanta spre Disco). Partea proasta este ca, atat in ce priveste Freelander 1 cat si Disco 2, ca sa le gasesti in mintile lor, trebuie sa mai plusezi considerabil la buget, altfel, bagi bani la greu sa le aduci in stare optima de functionare. Un usor avantaj al unui Disco, totusi, este ca permite mai lesne o eventuala "evolutie": se gasesc mai usor solutii de echipare off-road,(inaltare, gume, accesorii), decat pentru Freelander. Editat August 25, 2012 de teddybear It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat August 25, 2012 Partajează Postat August 25, 2012 Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander Ai uitat sa mentionezi totusi si Disco 2 Td5, tot 2500 cc ca si KV6, care se preteaza mult mai bine scopului propus decat un Freelander 1 (chiar initiatorul intrebarii inclina un pic balanta spre Disco). Partea proasta este ca, atat in ce priveste Freelander 1 cat si Disco 2, ca sa le gasesti in mintile lor, trebuie sa mai plusezi considerabil la buget, altfel, bagi bani la greu sa le aduci in stare optima de functionare. Un usor avantaj al unui Disco, totusi, este ca permite mai lesne o eventuala "evolutie": se gasesc mai usor solutii de echipare off-road,(inaltare, gume, accesorii), decat pentru Freelander. Freelander 1 = comportament onroad bun, offroad acceptabil motorizare Td4 (BMW) impozit pina in 200 lei, consumabile la pret decent. motorizare KV6 (Rover) imozit pina in 1000 lei, motorul necesita mai multa atentie nu suporta modificari prea "agresive" datorita sistemului de transmisie adoptat si a caroseriei monococa. pentru offroad se preteaza mai bine varianta in 3 usi, este mai rigid. Disco 2 Td5 = comportament onroad ok, offroad bun. Restul de detalii le gasesti pe subsectiunea dedicata. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trafalet_32 Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander in primul rand va multumesc de raspunsuri!Am studiat problema pe toate partile si am ajuns la urmatoarele concluzii: 1-datorita taxei de inmatriculare destul de consistenta se merita sa iti cumperi masina deja inmatriculata,dezavantajul ar fi ca poate sa fi fost a unuia care nu a intretinuto bine si deci surprize neplacute pe viitor,dar asta se poate intampla si cu o masina adusa de afara. 2-desi pare ciudat inclin mult spre motorizare benzina,cu toate riscurile aferente(chiuloasa,consum mai mare,etc) 3-datorita faptului ca va fi o masina de zi cu zi ideala ar fi in 5 usi pentru confort,dar si datorita faptului ca am inteles ca cele in 3 usi sunt mai rigide 4-ideea de off road deocamdata se reduce la cei 10 km de drum pietruit care trebuie sa ii fac zilnic si pe timp de iarna eventuale obstacole de zapada pe acelasi drum,iar din cand in cand o iarba verde la padure sau ceva de genul acesta 5-volanul nu ar fi un impediment major pe ce parte este ,dar in principiu stanga este prioritar(fiind condus si de sotie ea prefera volanul normal) Pe alta parte iau in cosiderare si inscrierea pe Bulgaria a unei masini adusa de afara ,iar in cazul acesta nu mai conteaza capacitatea,ci calitatile masinii. Oricum mai am timp de studiat problema pana in luna Ianuarie cand ma intorc acasa si voi lua decizia finala.Va multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dand112 Postat Septembrie 18, 2012 Partajează Postat Septembrie 18, 2012 (editat) Re: salve Cine si-a schimbat filtrul de motorina la Freelander 2,0 diesel td4? Daca e cineva care stie locatia exacta a filtrului...multumesc anticipat! Ultimii doi mecanici..nu prea stiua..si..abia am luat masina...si..trebuie schimbat. Editat Septembrie 18, 2012 de DKW Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Septembrie 18, 2012 Partajează Postat Septembrie 18, 2012 Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander Daca este Td4 2001-2003, filtrul de motorina este langa pompa secundara de motorina, in compartimentul motor, sub cutia de la ECU, pe contraaripa din stanga a masinii. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dand112 Postat Septembrie 19, 2012 Partajează Postat Septembrie 19, 2012 Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander multumesc..o sa merg azi la alt mecanic!informatiile de la tine..vor fi asul din maneca!:)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate