georgenk4 Postat Septembrie 24, 2011 Partajează Postat Septembrie 24, 2011 vandusem patrolul..... stateam linistit.....foarte linistit. acoperisem descoperirea de card. nu mai rataceam cheile si nu mai incurcam taloanele de la doua masini....si am inceput incet, incet sa ma plictisesc, sa-mi rod unghiile uitandu-ma la posturi cu iesiri si expeditii cu masini, sa bantui pe net pana la ore tarzii din din noapte neglijandu-mi celelate obligatii familiale. mi s-a atras atentia in acest sens de catre doamna. "toata ziua(adica restul zilei dupa ce veneam de la servici) si toata noaptea stai pe net! Altceva nu mai stii sa faci?" si am luat atitudine!... si pe langa descoperirea de card, am mai imprumutat niste bani(ca daca n-am datorii nu ma simt bine) si am luat-o! deci: landcruiser LJ 70, an 1992, motor 2446 cmccare trage foarte bine in stare mecanica general buna (la varsta asta nu gaseam vreo virgina, nu?), stare estetica buna, suspensie OME cred ca +5,anvelope Kumho MT 265/75/16 cu jante intoarse, inca un set de jenti de alum. originale cred toyota cu anvelope la dimensiunile din talon 265/75/15 pneus cred AT, bulbar, praguri si flanse la pachet. Inmatriculata. revin maine cu poze ca m-am foit atat pe langa ea pana s-a lasat seara si nici baterie la aparatul foto nu mai am.. seara buna! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 24, 2011 Partajează Postat Septembrie 24, 2011 Re: hop si eu!!! Asta da "luare de atitudine" !!! :ha: Felicitari pentru achizitie ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgenk4 Postat Septembrie 24, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2011 (editat) Re: hop si eu!!! Asta da "luare de atitudine" !!! :ha: Felicitari pentru achizitie ! :h5 atat de hotarat eram sa o iau incat atunci cand discutam pe topicul tau cu tine despre retapitare si cutii la masina inca nu o luasem! doar o vazusem in parcare si ma invartisem pe langa ea. pai cum? sa nu mai caut eu cate o piesa, cate un plastic, sa nu mai fac cate o modificare la masina, o vopsea, o chestie, ceva acolo? boala greaaa!!! si la munte cu ce urc pe vre-un forestier plictisitor si plin de sleauri? ....dar stii de unde a venit pasarica? de la mare!:ha: eram pe plaja corbu cu colega si piticu smecher si ne holbam la doua lj-uri cu care venisera niste nemti sa ne viziteze. inaltate, latite, cu dus, cu aragaz,cu cort de plafon unul iar celalalt era de fapt cred un LJ 73 modificat cu rulota integrata(daca ma exprim bine). am intrat in vorba cu ei si ne-au aratat ceva poze pe unde au mai fost cu ele si... uite asa s-a instalat DORINTA! Editat Septembrie 24, 2011 de georgenk4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Septembrie 24, 2011 Partajează Postat Septembrie 24, 2011 Re: hop si eu!!! sa o noroiesti sanatos ! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Septembrie 24, 2011 Partajează Postat Septembrie 24, 2011 Re: hop si eu!!! si ne holbam la doua lj-uri :ha: stiti vorba aia: pofta vine mancand sau uitandute. Felicitari pentru achizite. Sa va duca pe unde vreti fara probleme :h5. P.S: Asteptam poze :grin:. Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Septembrie 24, 2011 Partajează Postat Septembrie 24, 2011 Re: hop si eu!!! felicitari pentru noua achizitie poate o sa avem ocazia sa iesim vreodata impreuna :banana (eu stiu ca tot la patrol ti-a ramas gandul, da na daca l-ai dat si nu ai gasit altceva ... :ha: ) poze maine ca altfel ne suparam :h5 Adi Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catabala Postat Septembrie 24, 2011 Partajează Postat Septembrie 24, 2011 Re: hop si eu!!! Sa te bucuri de acaret si sa te duca pe carari neumblate ! Sa o stapanesti sanatos ! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgenk4 Postat Septembrie 25, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2011 Re: hop si eu!!! si foto cu up-grade-urile cat si cu problemele: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 25, 2011 Partajează Postat Septembrie 25, 2011 Re: hop si eu!!! Ahaaaa........e masina din anuntul asta ? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?65124-Vand-Toyota-lj70-1992 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgenk4 Postat Septembrie 25, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2011 Re: hop si eu!!! si alte cateva foto: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgenk4 Postat Septembrie 25, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2011 Re: hop si eu!!! salut. din curiozitate... cate parale face noua achizitie? stima. masina a costat 5800 euro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgenk4 Postat Septembrie 25, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2011 (editat) Re: hop si eu!!! Ahaaaa........e masina din anuntul asta ? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?65124-Vand-Toyota-lj70-1992 da aceea e masina. Multumesc mult pentru toate urarile de bine! in urma probelor care le-am facut pana acuma iata si primele constatari: - masina usor instabila pe curbe cred datorita lipsei barii stabilizatoare pe care am primit-o insa de la Silviu - "dum-dum" dar trebuie sa cumpar si bucsile aferente (am inteles ca pe la Unix pe bd. 1 dec s-ar gasi dar daca aveti si alte sugestii pe unde sa mai caut si cat ar costa va rog sa mi spuneti si mie); - conform celor spuse de fostul propriet. de vreo doua ori i s-a incalzit motorul pana la rosu motiv pentru care nu i-a mai pus termostatul; i-am cumparat oricum un termostat care deschide la 78 gr. si o sa i-l pun sa vedem cum se comporta; - radiatorul are o mica modif asa cum se vede in poze: respectiv are modific. gura de intrare a apei de pe dr. pa stanga(pentru a raci mai bine!?!) dar nu stiu cat ok este traseul mai lung la furtune cat si faptul ca furtunele sunt situate mai sus decat restul ansamblului (sa fie si asta un motiv pt. care incalzeste?) - o mica scurgere de motorina care nu-i mare probl. - as schimba ceva furtune ca le vad un pic mancate pe la capete; - mici probleme estetice pe la tapiterie; - usa drepta spate nu se deschide(cred ca lipseste vreun maner ceva de pe acolo); - chederele de la geamurile din spate cred ca ar trebui schimbate; la jet la spalatorie a intrat ceva apa pe acolo - as vrea sa sabez sasiul si sa o vopsesc toata; oare cat ma costa? daca aveti ceva sugestii privind service-uri unde pot face acest lucru calitativ si la un pret corect nu ezitati sa mi le spuneti va rog. nu ma deranjeaza daca service-ul este si de pe langa bucuresti, chiar brasov, etc. Asa cum am zis nu ma asteptam la vreo fata mare dar per ansamblu eu sunt multumit. in rest nu bate, nu troncane, flexeaza bine in teren. voi folosi masina pt. plimbari, iesiri in natura. Orice sugestii din partea voastra, cei cu experienta in domeniul toyota sunt bine venite! Editat Septembrie 25, 2011 de georgenk4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flaviu Postat Septembrie 25, 2011 Partajează Postat Septembrie 25, 2011 Re: hop si eu!!! salut sa te bucuri maxim de ea caroseria de pe masina ta nu poate fi din '92,modelul cu faruri rotunde sa facut pina in '90 acuma, nu stiu daca sa schimbat caroseria si motorul este din '92 sau si motorul este dinainte de '90, ar fi bine sa fie motorul dupa '90(daca pui niste poze mai bune pot sa-mi dau seama) sasiul vad ca este model dupa '90(are telescopul prin arc) Daca motorul a fost incalzit pina la rosu ai toate sansele sa ai nevoie si de o chiulasa(un punct sensibil la acest tip de motor) Referitor la minerul usii spate daca i-mi dai o adresa, i-ti trimit eu unul altfel ai toate problemele specife acestei masini: scaun sofer rupt,rugina la pasajele rotilor spate,etc Bine ai venit in rindul posesorilor de Toyota(cu bune si cu rele) Toyota RJ 70 1991 2.4 b http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgenk4 Postat Septembrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2011 (editat) Re: hop si eu!!! salut sa te bucuri maxim de ea caroseria de pe masina ta nu poate fi din '92,modelul cu faruri rotunde sa facut pina in '90 acuma, nu stiu daca sa schimbat caroseria si motorul este din '92 sau si motorul este dinainte de '90, ar fi bine sa fie motorul dupa '90(daca pui niste poze mai bune pot sa-mi dau seama) sasiul vad ca este model dupa '90(are telescopul prin arc) Daca motorul a fost incalzit pina la rosu ai toate sansele sa ai nevoie si de o chiulasa(un punct sensibil la acest tip de motor) Referitor la minerul usii spate daca i-mi dai o adresa, i-ti trimit eu unul altfel ai toate problemele specife acestei masini: scaun sofer rupt,rugina la pasajele rotilor spate,etc Bine ai venit in rindul posesorilor de Toyota(cu bune si cu rele) multam mult de lamuriri Flaviu !Ti-am transmis PM cu adresa mea motorul este de 66 KW, seria sasiu este JT1V0LJ7009058018(am doar talonul la mine nu si cartea). revin dupa masa cu o poza motor mai exacta si cu seria acestuia. am gasit seria motor: este 2984668 Editat Septembrie 26, 2011 de georgenk4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Re: hop si eu!!! Verifica VIN-ul aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?42088-Program-Service-%28coduri-piese-part-number%29-pt-Toyota-!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgenk4 Postat Septembrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Re: hop si eu!!! Verifica VIN-ul aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?42088-Program-Service-%28coduri-piese-part-number%29-pt-Toyota-!! multam inca o data. am verificat si e chiar fabricata in 1992 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin 22 Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Re: hop si eu!!! bucsa pt bara panhard gasesti la al padrino pret aprox 80 lei una pt ca sunt doua puse cat in cap Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Re: hop si eu!!! vandusem patrolul..... stateam linistit.....foarte linistit. acoperisem descoperirea de card. Si pe mine ma manaca cand vad ca am pus descoperirea de pe card inapoi nu mai rataceam cheile si nu mai incurcam taloanele de la doua masini....si am inceput incet, incet sa ma plictisesc, sa-mi rod unghiile uitandu-ma la posturi cu iesiri si expeditii cu masini, sa bantui pe net pana la ore tarzii din din noapte neglijandu-mi celelate obligatii familiale. mi s-a atras atentia in acest sens de catre doamna. Aici trebuie sa fi mai atent un pic mai atent cu doamna,adika sa muncesti mai mult:ha: "toata ziua(adica restul zilei dupa ce veneam de la servici) si toata noaptea stai pe net! Altceva nu mai stii sa faci?" si am luat atitudine!... si pe langa descoperirea de card, am mai imprumutat niste bani(ca daca n-am datorii nu ma simt bine) si am luat-o! deci: landcruiser LJ 70, an 1992, motor 2446 cmccare trage foarte bine in stare mecanica general buna (la varsta asta nu gaseam vreo virgina, nu?), stare estetica buna, suspensie OME cred ca +5,anvelope Kumho MT 265/75/16 cu jante intoarse, inca un set de jenti de alum. originale cred toyota cu anvelope la dimensiunile din talon 265/75/15 pneus cred AT, bulbar, praguri si flanse la pachet. Inmatriculata. revin maine cu poze ca m-am foit atat pe langa ea pana s-a lasat seara si nici baterie la aparatul foto nu mai am.. seara buna!Masina-i faina si important este ca ai viata mai plina.Cel mi rau este sa ai o viata anosta. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate