CataSib Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Re: G 300 td - w460 Prin urmare: schimba termostatul caci te costa 60 de lei si daca nu e el macar ai termostat nou. Off Road Club Sibiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Februarie 26, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2012 Re: G 300 td - w460 Am schimbat termostatul si se pare ca am rezolvat problema. Indiferent de cat de tare o turez, liniuta de la indicatorul de apa sta la primul marcaj (1 sfert) . Termocupla inca nu am montat-o , dar nu stiu cum e mai ok, sa o montez acum si sa o pastrez pe cea existenta sau sa o pastrez cea noua sigilata ? Intre timp mi-a ajuns din Germania si cardanul mic, cel vechi avea o oscilatie destul de urata. Am avut si cu acesta cateva surprize, deoarece, fara sa stiu, cel de pe masina era unul putin modificat, astfel cel nou la compresie maxima era mai lung cu vreo 5 mm . Dar s-a rezolvat destul de usor zic eu, am taiat putin din partea interioara si merge foarte bine acum, daca pun cutia de transfer in N , accelerez la maxim in viteza a 5-a nu vibreaza nimic. In poza urmatoare se vad diferentele , cel nou este sus, iar cel vechi jos in poza : Din partea marcata cu rosu am taiat 20 mm astfel la compresie maxima simeringul aproape se atinge de partea cealalta. Fericirea ca am rezolvat problemele a trecut din pacate, destul de repede, dupa ce am luat masina de la service, a inceput sa imi lase un miros de ambreiaj, la mers normal pe sosea. Cei de acolo am incredere in ei, service-ul este a unui prieten foarte bun, deci cade varianta a vreunui abuz, insa chiar nu imi dau seama de la ce poate sa apara mirosul acela. Am zis ca na, comand un ambreiaj daca ar fi, dar sper sa nu fie mai mare buba, si oricum motorul fiind schimbat nu pot sa imi dau seama ce model e. Apropo, am cautat la alternatorul si am pin-ul W, din cate retin se poate astfel monta turometru. Parca era un topic pe aici sau stie cineva cum se procedeaza ? - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CataSib Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Re: G 300 td - w460 Turometrul are 3 fire + (se leaga la +), - (se leaga la -) si un al 3-lea care il legi la alternator W. Off Road Club Sibiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Mai 31, 2012 Autor Partajează Postat Mai 31, 2012 Re: G 300 td - w460 In teste :wink: [video=youtube;Lxj4cmE5-7g]http://www.youtube.com/watch?v=Lxj4cmE5-7g - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu22 Postat Iunie 5, 2012 Partajează Postat Iunie 5, 2012 Re: G 300 td - w460 Nu e pasere ca zmeul si masina cum e G ul..:grin: Sa o stapanesti cu placere si sa ai parte de mult fun...G e o masina deosebita, cine nu are, nu cunoaste sentimentul.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Iunie 5, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2012 Re: G 300 td - w460 Multumesc de felicitari, e o placere sa mergi in teren cu ea, fiindca de multe ori poti merge linistit cu ea cu blocantele in loc sa fortezi cu span la o panta mai dificila. - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Iunie 5, 2012 Partajează Postat Iunie 5, 2012 Re: G 300 td - w460 Nu e pasere ca zmeul si masina cum e G ul.. Dar nici tractorul cum e Patrolul!:ha::h5:c1 Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Iunie 5, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2012 Re: G 300 td - w460 :g Daca nu merge cu amestec de uleiuri sunt toate bune :clb - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peter erno Postat Iunie 27, 2012 Partajează Postat Iunie 27, 2012 Re: G 300 td - w460 Salut Bogdan_mb,as avea cateva intrebari ,daca ma poti ajuta. Am de gans sa-mi iau un 230 ge,scurt,daca am inteles bine si masina ta a fost la fel cand a iesit din fabrica.Eu l-as folosi atat offroad cat onroad.Care este viteza de deplasare pe sosele,fara sa mearga prea turat motorul,eventual daca ai turometru,ce turatie are pe la 100km/h.Ce consum iti iese pe drum intins,eventual oras.Am vazut de multe ori masina parcata pe Progresului,banuiesc ca il folosesti si in oras. Multumesc. http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Iunie 27, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2012 (editat) Re: G 300 td - w460 Sper sa nu te dezamagesc dar folosesc masina prea putin pentru oras, ai vazut-o pe acolo probabil cand am adus-o de la munte. Nu fac asta din cateva motive : - anvelope simex extreme pe 35 inch, foarte bune in teren dar pe sosea le folosesc doar ca si un compromis pana imi gasesc un set de schimb, deoarece fiind moi astfaltul le distruge rau cat si franarea nu e cea mai buna - viteza destul de redusa , adica am atins doar de cateva ori 100 km/h , avand in vedere ca nu am bare stabilizatoare , nici amortizor directie (trebuie sa fac rost in curand) , cat si rotile ce nu se pot echilibra e o mica barcuta pe viraje. - consumul este undeva intre 13-14 , pentru offroad mie mi se pare foarte bun avand in vedere ce dotari are, probabil un 2.3 benzina consuma ceva mai mult. - folosesc pentru sosea alte masini. Pentru offroad recomand W460, daca mergi considerabil si pe sosea, cat si iarna , merita W463, avand blocant-ul central, poti sa mergi cu 4x4 permanent pe zapada. Dar ca masina merita, este foarte potenta de fabrica si nu e o groapa in care sa arunci banii, probabil unele piese sunt scumpe dar de regula , nu se strica :grin: . Oricum ne putem auzi la telefon pentru mai multe detalii, poti sa imi lasi numarul tau pe privat si gasim o solutie. Toate cele bune ! Editat Iunie 27, 2012 de Bogdan_mb - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Musiu Postat Iunie 27, 2012 Partajează Postat Iunie 27, 2012 (editat) Re: G 300 td - w460 @rommy20005 despre viscocuplaj: "Daca e stricat, la rece il invarti foarte usor cu mana" Vascocuplajul de la ventilatorul radiatorului ar trebui sa functioneze tocmai invers... La rece nu este nevoie ca ventilatorul sa se invarta odata cu arborele motorului, deci e pe "liber". La cald, vascocuplajul se "rigidizeaza"pentru a antrena elicea ventilatorului si a ajuta racirea. Daca opresti un motor fierbine, ar trebui ca elicea sa NU se invarta liber. ? Editat Iunie 27, 2012 de Musiu' 1 father of three. ex HZJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu22 Postat Iulie 4, 2012 Partajează Postat Iulie 4, 2012 Re: G 300 td - w460 Salut Bogdan_mb,as avea cateva intrebari ,daca ma poti ajuta. Am de gand sa-mi iau un 230 ge,scurt,daca am inteles bine si masina ta a fost la fel cand a iesit din fabrica.Eu l-as folosi atat offroad cat onroad.Care este viteza de deplasare pe sosele,fara sa mearga prea turat motorul,eventual daca ai turometru,ce turatie are pe la 100km/h.Ce consum iti iese pe drum intins,eventual oras.Am vazut de multe ori masina parcata pe Progresului,banuiesc ca il folosesti si in oras. Multumesc. Salut, Sfatul meu este sa o iei si sa-i faci schimb de motor, la mine motor 300td si cutie automata a fost 2000 de euroi. Cu 230 benzina, e drept ca am rapoarte de 5.33, mergea pana la 80 ok dupa care te uitau cucii pana ajungea la 100. Consumul este de cat vrea ea... In oras peste 20, la drum cam 16 sau mai bine. In teren nu am bagat-o cu motorul asta. Dupa ce i-am schimbat motorul e o placere sa mergi si in teren si pe sosea, asta daca nu ai si alte bube la ea:grin: Oricum, daca te gandesti la consum sfatul meu este sa alegi alta masina...un samurai poate:wink: Cu stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu22 Postat Iulie 4, 2012 Partajează Postat Iulie 4, 2012 Re: G 300 td - w460 Sper sa nu te dezamagesc dar folosesc masina prea putin pentru oras, ai vazut-o pe acolo probabil cand am adus-o de la munte. Nu fac asta din cateva motive : - anvelope simex extreme pe 35 inch, foarte bune in teren dar pe sosea le folosesc doar ca si un compromis pana imi gasesc un set de schimb, deoarece fiind moi astfaltul le distruge rau cat si franarea nu e cea mai buna - viteza destul de redusa , adica am atins doar de cateva ori 100 km/h , avand in vedere ca nu am bare stabilizatoare , nici amortizor directie (trebuie sa fac rost in curand) , cat si rotile ce nu se pot echilibra e o mica barcuta pe viraje. - consumul este undeva intre 13-14 , pentru offroad mie mi se pare foarte bun avand in vedere ce dotari are, probabil un 2.3 benzina consuma ceva mai mult. - folosesc pentru sosea alte masini. Pentru offroad recomand W460, daca mergi considerabil si pe sosea, cat si iarna , merita W463, avand blocant-ul central, poti sa mergi cu 4x4 permanent pe zapada. Dar ca masina merita, este foarte potenta de fabrica si nu e o groapa in care sa arunci banii, probabil unele piese sunt scumpe dar de regula , nu se strica :grin: . Oricum ne putem auzi la telefon pentru mai multe detalii, poti sa imi lasi numarul tau pe privat si gasim o solutie. Toate cele bune ! Bogdane schimba amortizoarele si ai sa vezi cat de bine se asaza in viraje. Am avut acceasi problema si am pus amortizoare noi, e mai mare dragul acum sa de dai pe asfalt. Numai bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peter erno Postat Iulie 4, 2012 Partajează Postat Iulie 4, 2012 Re: G 300 td - w460 Salut nicu22,samurai am,chiar va fi vandut inaine de am planificat ,pentru drum lung am allroad-ul. In locul samuraiului m-am gandit la un G scurt benzinar.Scimbat benzina diesel mie merge de pe o zi pe alta,am mai facut multe 201 ,124 uri chiar in 201 am bagat 300td Stiu ca nu e acelasi categorie,am avut 201 cu motor de 2.3 benzina,cutie sport cu treapta 1 in spate,si am fost multumit de performante.G ul este cu cel putin 700kg mai greu,dar are si alte rapoarte.Caut in continuare, un g scurt http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 4, 2012 Partajează Postat Iulie 4, 2012 Re: G 300 td - w460 [ATTACH=CONFIG]117771[/ATTACH]Pt. a sta linistit desfa capacul de sus cel cu maneta si ferifica pinul si arcul care imobilizeaza selectorul cutiei de transfer.( Asta daca am inteles eu bine simtomul adica cind vibra cutia de transfer ,trecea din pozitia 4x2 in pozitia 4x4 adica din S in SA. Pt. a umbla acolo trebuie data jos cutia de transfer(reductorul). am si eu o mica intrebare care este semnificatia literelor de pe maneta reductorului? multumesc. Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu22 Postat Iulie 4, 2012 Partajează Postat Iulie 4, 2012 Re: G 300 td - w460 Salut nicu22,samurai am,chiar va fi vandut inaine de am planificat ,pentru drum lung am allroad-ul. In locul samuraiului m-am gandit la un G scurt benzinar.Scimbat benzina diesel mie merge de pe o zi pe alta,am mai facut multe 201 ,124 uri chiar in 201 am bagat 300td Stiu ca nu e acelasi categorie,am avut 201 cu motor de 2.3 benzina,cutie sport cu treapta 1 in spate,si am fost multumit de performante.G ul este cu cel putin 700kg mai greu,dar are si alte rapoarte.Caut in continuare, un g scurt Salut, Iti urez succes sa-ti gasesti una pe sufletul tau. Din punctul meu de vedere, 230 benzina nu prea se potriveste pe nicaieri. Acum depinde si ce fel de off road doresti sa faci cu dansa, daca mergi pe trasee lejere de standard, cred ca merge fara nici un fel de probleme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Iulie 26, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2013 (editat) Re: G 300 td - w460 - Cetatean roman de azi :) Intr-un final dupa lungi tratamente si discutii am reusit si eu sa il inmatriculez in tarisoara noastra draga : autoutilitara :banana:B:banana:B Dovada : Editat Iulie 26, 2013 de Bogdan_mb - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doc Postat Iulie 27, 2013 Partajează Postat Iulie 27, 2013 Re: G 300 td - w460 am si eu o mica intrebare care este semnificatia literelor de pe maneta reductorului? multumesc. S- Strasse (Stradă) SA - Strasse Allrad (Stradă 4x4) G - Gelande Allrad (Offroad 4x4) Club 4X4 Brasov Aller guten Dinge sind drei. Differenzialsperre. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doc Postat Iulie 27, 2013 Partajează Postat Iulie 27, 2013 Re: G 300 td - w460 - Cetatean roman de azi :) Intr-un final dupa lungi tratamente si discutii am reusit si eu sa il inmatriculez in tarisoara noastra draga : autoutilitara :banana:B:banana:B Dovada : [ATTACH=CONFIG]185359[/ATTACH] Felicitări ! Bine ai venit în club ! :banana Club 4X4 Brasov Aller guten Dinge sind drei. Differenzialsperre. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peter erno Postat Februarie 26, 2014 Partajează Postat Februarie 26, 2014 Re: G 300 td - w460 Bogdan,daca ai masina la Oradea as arunca o privire la amplasarea intercoolerului. http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvaNic Postat Februarie 26, 2014 Partajează Postat Februarie 26, 2014 Re: G 300 td - w460 cat a fost taxa ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate