Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

The Marauder

Cristian73

Postări Recomandate

Am vazut de curand la TV un tip care vroia sa faca inconjurul lumii cu un Marauder si mi-a atras oarecum atentia. Are cineva idee de ce motorizari dispune acest monstrulet si eventual un consum desii nu cred ca isi pune problema de consum cine are bani sa isi ia asa ceva fiindca nu stiu pretul dar sare de 250.000 sigur, decat pentru propria cultura generala ma interesa un consum la o bestie de 10 tone. A studiat cineva aceasta masina?
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: The Marauder

Aici te-ai uitat ?

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?64632-MARAUDER-!!!&highlight=marauder

Vad ca ai deschis topicul la "Camioane" si cum n-ai pus nici o poza si nici cine stie ce detalii tehnice, poate te referi la atceva.....

Link spre comentariu

Da am deschis topicul la camioane fiindca din moment ce are 10 tone... este practic un camion ca si incadreare legislativa, depaseste 3.5 tone, necesita categoria C deci este un camion. Acel topic a fost pus la Americane diverse dar este facuta in Africa masina si nu stiu de ce. Aceasta este categoria potrivita cred eu, daca nu este ok il poti muta fara probleme. Ca sa dau ceva detalii o sa pun acest link http://en.wikipedia.org/wiki/Marauder_%28vehicle%29 dar nu spun motorizari si pret si consum. Are cineva idee?

Link spre comentariu

Ma refer la capacitatea cilindrica, consumuri, eventual echilibraj desii nu cred ca da cineva ratele de echilibraj si asa mai departe nu doar forta si cuplul!

:ha::ha::ha::ha::ha: vrabia malai viseaza...............:rsp

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare