Cristian73 Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Am vazut de curand la TV un tip care vroia sa faca inconjurul lumii cu un Marauder si mi-a atras oarecum atentia. Are cineva idee de ce motorizari dispune acest monstrulet si eventual un consum desii nu cred ca isi pune problema de consum cine are bani sa isi ia asa ceva fiindca nu stiu pretul dar sare de 250.000 sigur, decat pentru propria cultura generala ma interesa un consum la o bestie de 10 tone. A studiat cineva aceasta masina? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Re: The Marauder Aici te-ai uitat ? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?64632-MARAUDER-!!!&highlight=marauder Vad ca ai deschis topicul la "Camioane" si cum n-ai pus nici o poza si nici cine stie ce detalii tehnice, poate te referi la atceva..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian73 Postat Septembrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Re: The Marauder Da am deschis topicul la camioane fiindca din moment ce are 10 tone... este practic un camion ca si incadreare legislativa, depaseste 3.5 tone, necesita categoria C deci este un camion. Acel topic a fost pus la Americane diverse dar este facuta in Africa masina si nu stiu de ce. Aceasta este categoria potrivita cred eu, daca nu este ok il poti muta fara probleme. Ca sa dau ceva detalii o sa pun acest link http://en.wikipedia.org/wiki/Marauder_%28vehicle%29 dar nu spun motorizari si pret si consum. Are cineva idee? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Re: The Marauder Am mutat si acel topic la "Altele", dar nu cred totusi ca daca orice are peste 3.5 t este automat camion...... http://en.wikipedia.org/wiki/Marauder_%28vehicle%29 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian73 Postat Septembrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Re: The Marauder Da. Totusi sa vedem daca stie cineva ceva detalii despre motorizari! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Re: The Marauder Da. Totusi sa vedem daca stie cineva ceva detalii despre motorizari! Scrie in dreapta, pe link-ul din wikipedia........ CUMMINS ISBe4 Diesel (221 Kw and 1100 Nm) MAN (176 kW and 925 Nm) REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian73 Postat Septembrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2011 Re: The Marauder Ma refer la capacitatea cilindrica, consumuri, eventual echilibraj desii nu cred ca da cineva ratele de echilibraj si asa mai departe nu doar forta si cuplul! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 Re: The Marauder Ma refer la capacitatea cilindrica, consumuri, eventual echilibraj desii nu cred ca da cineva ratele de echilibraj si asa mai departe nu doar forta si cuplul! :ha::ha::ha::ha::ha: vrabia malai viseaza...............:rsp ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian73 Postat Septembrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2011 Re: The Marauder Pai ce are ma parca cer sa imi arata planu de constructie... sunt chestii elementare daca stai sa te gandesti... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate