KAROLOKW Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 Salutare tuturor Am o mare rugaminte cine imi poate spune ce alt alternator se potriveste pe niva model 2005 Euro 3 injectie multipunct. atata stiu ca alternatorul e de 80 A cel de pe masina si as dori sa montez unul ceva mai "potent":) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 Re: Alternator Echivalent pt. Niva 1.7i Pentru ce ti-ar trebui un alternator mai mare?Ai consumatori mari sau o a doua baterie?Am vazut la vinzare unul de 140 Ah dar ar trebui modificata fulia. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Septembrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2011 Re: Alternator Echivalent pt. Niva 1.7i Pentru ce ti-ar trebui un alternator mai mare?Ai consumatori mari sau o a doua baterie?Am vazut la vinzare unul de 140 Ah dar ar trebui modificata fulia. Salutare pai am consumatori mari pe masina si chiar ma bate gandul si de un troliu de vreo 3,5 tone si la un calcul sumar asa empiric:) ca nu ma pricep am constatat ca imi iese un consum de 1500 W pe masina iar eu cu alternatorul din dotare acopar doar maxim 1000W :) deci avand toate proiectoarele,troliu,ventilatie,dezaburire,stergatoare,injectie,alimentare...nu prea fac fata cu ce am acuma pe masina. ce anume trebuie modificat la fulie? si daca stii ce tip de alternator este..adica marca sau cod eventual sa verific,sau te rog pune un link cu cel de vanzare sa ma uit si eu:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 Re: Alternator Echivalent pt. Niva 1.7i Vezi aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?66332-VAND-Alternator-140-A Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Septembrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2011 Re: Alternator Echivalent pt. Niva 1.7i merci de link dar din pacate ce e acolo de vanzare sau era este prindere in 4 puncte,iar Niva are prindere in 3 puncte ...deci e inutil :) asa ca astept in continuare pareri si sugestii de la cei care au sau au montat alternatoare mai "puternice" pe nivele din dotare:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Septembrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Re: Alternator Echivalent pt. Niva 1.7i ADICA chiar nu stie nimeni? nu a montat nimeni nici un alt alternator?dezamagire...pai si eu ce sa montez?:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iunie 6, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2014 Re: Alternator Echivalent pt. Niva 1.7i ADICA chiar nu stie nimeni? nu a montat nimeni nici un alt alternator?dezamagire...pai si eu ce sa montez?:) se poate inchide si aceasta discutie :) am rezolvat de ceva timp aspectul :) iar pentru arhiva si pentru a nu se pierde informatia aferenta se potriveste alternatorul de Chevrolet de 100A 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Februarie 2, 2015 Partajează Postat Februarie 2, 2015 Re: Alternator Echivalent pt. Niva 1.7i Am o problema cu alternatorul de Chevrolet,montat pe Niva,mai precis cu alinierea curelei.Este a 3-a curea care mi-o rupe,fara sa fac prea multi km cu masina.Am schimbat si fulia de la pompa de apa si degeaba.Nu stiu care-i problema,pentru ca acelasi alternator a fost montat pe fosta Niva lui @karol si el nu s-a intamplat nimic.De intins,a fost intinsa corect.Ce sa-i mai fac? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 2, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2015 Re: Alternator Echivalent pt. Niva 1.7i Am o problema cu alternatorul de Chevrolet,montat pe Niva,mai precis cu alinierea curelei.Este a 3-a curea care mi-o rupe,fara sa fac prea multi km cu masina.Am schimbat si fulia de la pompa de apa si degeaba.Nu stiu care-i problema,pentru ca acelasi alternator a fost montat pe fosta Niva lui @karol si el nu s-a intamplat nimic.De intins,a fost intinsa corect.Ce sa-i mai fac? vii odata ori cu masina ori cu alternatorul sa ma uit la el, ar mai fi o varianta,si anume sa il rugam pe Dan chiperii sa faca cateva poze la cel care a fost la mine montat si care nu mai are carbuni,asa spre edificare poate e ceva ce totusi nu se potriveste. ma gandesc doar la o singur aproblema,si anume la faptul ca a ta e cu AC si a mea nu era si sa nu cumva sa fie diferente intre fulii ca pozitie,ca diferente sunt ca una e cu doua canale V iar aia a mea avea doar un canalV pt alternator,eu neavand nici servo nici AC. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Februarie 2, 2015 Partajează Postat Februarie 2, 2015 Re: Alternator Echivalent pt. Niva 1.7i @Karol,as veni cu cea mai mare placere,daca as avea cu ce.Curea la alternator nu mai am si nu mai pot sa merg cu masina.O am plantata in fata casei. M-am uitat azi cu lanterna si cureaua alternatorului se invarte doar pe fulia de la vibrochen si fulia pompei de apa. Peste fulia de la vibrochen(spre radiator),mai am o fulie cu 6 caneluri,pentru accesorii(A/C si servo directie),deci alternatorul nu are treaba cu accesoriile. De frecat,freaca undeva, ca am o mazga de cauciuc de la cureaua decedata pe pompa de apa.Pompa de apa nu are joc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Februarie 2, 2015 Partajează Postat Februarie 2, 2015 Re: Alternator Echivalent pt. Niva 1.7i daca e necesara poza cu alternatorul dat jos sa spui ca-i fac probabil nu-s aliniate corect rolele pe care merge cureaua si se roade pe laterala pana se rupe. :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 3, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2015 Re: Alternator Echivalent pt. Niva 1.7i deci e clar ca ai o nealiniere la curea,dar e mare pentru ca o curea trapezoidala suporta mici nealinieri,repet mici,eu nu am rupt nici o curea :) exceptie facand un tico acum vreo 15 ani cand am incercat varianta cu stramp da nu a dat rezultate :) tot am pus curea :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Februarie 3, 2015 Partajează Postat Februarie 3, 2015 Re: Alternator Echivalent pt. Niva 1.7i Asa si cum sa rezolv treaba asta? Fulia de la vibrochen e la locul ei,cea de la pompa apa e la locul ei iar suportul alternatorului e fix pe blocul motor. Cum sa le aliniez?:id Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Februarie 3, 2015 Partajează Postat Februarie 3, 2015 Re: Alternator Echivalent pt. Niva 1.7i ...din cate cred eu, ar trebui masurata aceasta diferenta, si daca e mica s-ar putea sa te poata corija prin slabirea suportului din suruburi si "mutarea" la maxim catre directia corecta(eventual majorate gaurile de pe support, majorate in sensul de ovalire pana la cota). se mai practica la amortizoare astfel de gauri pentru a putea asigura reglarea unghiurilor. ...sau daca e mai mare faci o flansa intermediara :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 3, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2015 Re: Alternator Echivalent pt. Niva 1.7i Dan eu suspectez altceva, adica are AC si fulia d epe arbore e cu doua zone de actionare din cate stiu eu,ce ma gandesc este ca nu cumva aceasta fulie sa stea sau sa aiba valori de pozitionare diferite fata de cele fara,in plus cred ca are si alternatorul original ala de 100A nu de 80 cum aveam noi :) e doar o banuiala:) trebuie verificat,iar daca e cum zic eu atunci aplicam ce ai zis tu :) daca nu,mai cautam :) Liviu dac amai ai o curea :) si poti sa o pui sa vii pana la mine ii dam de cap cumva:) :):) daca nu stam la gratar :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Februarie 3, 2015 Partajează Postat Februarie 3, 2015 Re: Alternator Echivalent pt. Niva 1.7i Curea nu mai am.O sa incarc bateria pe redresor si merg pe baterie pana la service. Oricum trebuie sa-i dea de cap si la electrica,deoarece am un consumator sau un releu defect si-mi descarca bateria. Pe arborele cotit,am 2 fulii:cea pe care o avem toti si inca una cu 6 caneluri pt servo si A/C. Am 2 curele. Ramane sa facem gratarul daca repar masina:mici: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bejanconstantin Postat Februarie 4, 2015 Partajează Postat Februarie 4, 2015 Re: Alternator Echivalent pt. Niva 1.7i cu AC era si utilajul meu, dar l-am dat jos, alternatorul original si pe cele cu AC este tot de 80A Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bejanconstantin Postat Februarie 4, 2015 Partajează Postat Februarie 4, 2015 Re: Alternator Echivalent pt. Niva 1.7i daca mazga de cauciuc e pe pompa de apa, probabil ca problema e la alinierea fulie vibrochen, pompa, alternator. cele cu AC au un suport comun pt servo si compresorul de AC. parerea mea e ca alternatorul de Chevrolet e problema. daca inlocuiesti cureaua si totodata inlocuiesti alternatorul de acum cu cel original de 8o A fenomenul nu se va mai repeta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 4, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2015 Re: Alternator Echivalent pt. Niva 1.7i sigur nu e alternatorul problema :) dor cel mult daca e montat gresit altfel nu are cum eu am folosit unul aproape un an pana au cedat carbunii datorita consumului lor :)si mai sunt inca 2-3 cel putin care merg bine pe care le stiu eu ca eu le-am adus iar pe al meu l-am montat singur si nu sunt de meserie :) deci nu e de la alternator, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Februarie 4, 2015 Partajează Postat Februarie 4, 2015 Re: Alternator Echivalent pt. Niva 1.7i Alternatorul nu se poate monta gresit,deoarece are aceeasi pozitie cu cel original, diferenta facand-o dimensiunea fuliei alternatorului in speta,fiind mai mica. De aici si nedumerirea mea. Nu as vrea totusi sa renunt la el. Il am si pe cel original,dar la ala trebuie sa-i schimb puntea de diode,ca am luat o punte de 100A si m-am trezit ca nu am infasurare pentru 2 diode.Trebuie sa iau punte de 80A. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 4, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2015 Re: Alternator Echivalent pt. Niva 1.7i fulia de alternator este mai mica in ideea de diametru deasta si pragul de incarcare.debitare curent incepe de pe la 900 de ture nu de la 1200-1300 cate e la cel original adica fiind diametru mic la fulie alternatorul la turatia de relanti a motorului se roteste cu mai multe ture din memorie raportul de transmitere e cam de 2,5 la 1 intre fulie arbore si fulie alternator,adica daca la 1000 de ture motor alternatorul se invarte cu vreo 2500-3000 de ture rotor alternator,ceea ce se traduce in Amperi debitati mai multi la turatii mici Tensiunea de incarcare e alta treaba,desi e defapt ceea ce vedem noi in bord sau pe multimetre. repet alternatorul nu are nimic tot pozitionarea e problema :) da pana nu vad nu am cum sa te ajut Liviu iar prin zona nu prea ajung:) ne auzim la telefon daca vrei dar tot nu stiu cu ce te pot ajuta:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex2 Postat August 11, 2015 Partajează Postat August 11, 2015 Re: Alternator Echivalent pt. Niva 1.7i De la ce model de chevrolet se potriveste ? .Trebuie facuta o ajustare ?/.Am Niva 1,7 inj fab 2006.Multam . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat August 11, 2015 Autor Partajează Postat August 11, 2015 Re: Alternator Echivalent pt. Niva 1.7i De la ce model de chevrolet se potriveste ? .Trebuie facuta o ajustare ?/.Am Niva 1,7 inj fab 2006.Multam . Nu mai stiu exact dar e com n cu chrysler si ford parca si la ei se potrivea Iar la niva sa stea cum trebuie se pilesc de la o ureche de pridere 3mm si se intercaleaza o saiba in partea cealalta ss se poata rori usor la reglaj E intuitiv si simplu de facut plus ca trebuie schimbata cureaua trapezoidala cu una mai lunga cred ca e de 945x10 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat August 11, 2015 Partajează Postat August 11, 2015 Re: Alternator Echivalent pt. Niva 1.7i ce ai mai facut Liviule cu alinierea, care era buba? :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat August 12, 2015 Partajează Postat August 12, 2015 Re: Alternator Echivalent pt. Niva 1.7i ce ai mai facut Liviule cu alinierea, care era buba? Buba e aceeasi, se mai duce tata din cand in cand pe la service, mai pilesc aia cate putin pana cred ei ca e bine, merge cateva sute de km(tata circula rar cu masina) se rupe cureaua, ia alta si tot asa. :ang3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate