razvanutza Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 Am avut astazi ocazia sa vad planetarele si grupurile celor doua modele puse fata in fata: Planetare fata: Grupuri spate: Daca la planetare diferenta nu e sesizabila (va las sa ghiciti care e planetara de Toyota si care de Patrol), la grupuri diferenta e semnificativa. Stiu multe Toyote cu grupurile mancate (inclusiv eu l-am "barbierit" pe fata), pe cand Patroale cu problema respectiva mai rar... Planetara in schimb am reusit sa rup la Patrol (idem Horatiu anul trecut si Tzuparu acum 2 saptamani la Iasi)... Si la Toyota se duc planetarele fata, mai ales daca ai blocant... 1 Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 Re: Toyota LJ70 vs. Nissan Patrol - planetare si grupuri Pfui ce asemanatoare sunt planetarele. :grin: Cea de jos e de Toyota, nu? Grupul de Toyota banuiesc ca e cel de pe fata. Intradevar, la LJ70 consider ca e cam subdimensionat. Sau e dimensionat pentru utilizare standard cu roti apropiate de cele stock. Patrol :rsp 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Septembrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2011 (editat) Re: Toyota LJ70 vs. Nissan Patrol - planetare si grupuri Pfui ce asemanatoare sunt planetarele. :grin: Cea de jos e de Toyota, nu? Grupul de Toyota banuiesc ca e cel de pe fata. Patrol :rsp La prima ai nimerit-o, planetara de Toyota e cea de jos, fara vaselina... Grupul de Toyota e cel de pe spate, la fel ca ala de Patrol... La Iasi s-a rupt grupul spate si la Toyota lui Tutuianu si la cea a lui Gaganul.. LE: De altfel au rupt si grupurile fata, iar eu, cand i-am imprumutat grupul fata lui Tutuianu de la Lj73 am aflat ca si al meu era barbierit :hl Editat Septembrie 27, 2011 de razvanutza 1 Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Septembrie 28, 2011 Partajează Postat Septembrie 28, 2011 Re: Toyota LJ70 vs. Nissan Patrol - planetare si grupuri deci varianta perfecta......punti patrol motor toyota :tk 1 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Septembrie 28, 2011 Partajează Postat Septembrie 28, 2011 Re: Toyota LJ70 vs. Nissan Patrol - planetare si grupuri Sau punti mercedes g 463 pe toyota la nissan avand grupul mai mare ramane garda la sol mai mica si la blocant este o diferenta semnificativa:wink: 1 MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Septembrie 28, 2011 Partajează Postat Septembrie 28, 2011 Re: Toyota LJ70 vs. Nissan Patrol - planetare si grupuri Cea de jos e Toyota ... :g Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Re: Toyota LJ70 vs. Nissan Patrol - planetare si grupuri Sau punti mercedes g 463 pe toyota la nissan avand grupul mai mare ramane garda la sol mai mica si la blocant este o diferenta semnificativa:wink: Punti de Patrol cu modificare pe portale:banana:banana Planetarele de G463 pe spate se rup relativ usor + sistemul de etansare cu nurduf in punte iarasi mi se pare cam arhaic+ punte de G mult mai subtire de la 36" in sus nerecomandabil 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Re: Toyota LJ70 vs. Nissan Patrol - planetare si grupuri Punti de Patrol cu modificare pe portale:banana:banana Planetarele de G463 pe spate se rup relativ usor + sistemul de etansare cu nurduf in punte iarasi mi se pare cam arhaic+ punte de G mult mai subtire de la 36" in sus nerecomandabil Ai dreptate Zoli!:h5 Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Re: Toyota LJ70 vs. Nissan Patrol - planetare si grupuri Gagane io tzam mai zis, nu degeaba ii greu nissanu :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Re: Toyota LJ70 vs. Nissan Patrol - planetare si grupuri Oricat i-am explicat lu` Gaganu despre Patrol :grin:, tot nu a inteles...:wink: El nu, Toyota, Toyota... :ha::h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Re: Toyota LJ70 vs. Nissan Patrol - planetare si grupuri Probabil dupa el au facut aia reclama cu Batman Batman :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 (editat) Re: Toyota LJ70 vs. Nissan Patrol - planetare si grupuri Oricat i-am explicat lu` Gaganu despre Patrol :grin:, tot nu a inteles...:wink: El nu, Toyota, Toyota... :ha::h5 baeti nu va agitati prea tare toyota no sa vada nimic de patrol ,mai bine merge cat merge dacat sa stea in troliu tot concursu :grin: ps:zolii craiu a mers 2 ani la extrem cu punti de g 460 cu 5.28 rapot si nu a rupt o planetara la g ,la toyota nu planetarele sunt problema grupul fata este :wink: Editat Septembrie 30, 2011 de gaganul MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Re: Toyota LJ70 vs. Nissan Patrol - planetare si grupuri pai mai sta si nissanu in troliu cand de carlig ii agatata o toyota :)))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Octombrie 1, 2011 Partajează Postat Octombrie 1, 2011 Re: Toyota LJ70 vs. Nissan Patrol - planetare si grupuri baeti nu va agitati prea tare toyota no sa vada nimic de patrol ,mai bine merge cat merge dacat sa stea in troliu tot concursu :grin: ps:zolii craiu a mers 2 ani la extrem cu punti de g 460 cu 5.28 rapot si nu a rupt o planetara la g ,la toyota nu planetarele sunt problema grupul fata este :wink: Craiu e un fenomen cum se poate castiga la extrem campionate cu tehnica de 5000 eur fata de contracandidati cu 50000 eur . Eu am navigat pentru el nu mi-o mai doresc mai bine nu vreau cupe si distinctii Ps Planetarele de G chiar nu sunt foarte foarte intraba-l si pe Museteanu si pe Biro Toni care au concurat pe 463 toti au rupt planetare 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Octombrie 1, 2011 Partajează Postat Octombrie 1, 2011 Re: Toyota LJ70 vs. Nissan Patrol - planetare si grupuri Referitor la dimensionare, 70-ul si Patrol-ul nu prea sunt din aceeasi clasa. Este normal ca Patrol-ul sa aiba diferentialul si puntea mai mari. Problemele apar la 70 cand o ingreunezi, pui roti mari si-i dai cat poti in concurs...acum 3-4 ani nu rupeam planetare sau grupuri. Acum...:hl GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 2, 2011 Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Re: Toyota LJ70 vs. Nissan Patrol - planetare si grupuri Referitor la dimensionare, 70-ul si Patrol-ul nu prea sunt din aceeasi clasa. Este normal ca Patrol-ul sa aiba diferentialul si puntea mai mari. Problemele apar la 70 cand o ingreunezi, pui roti mari si-i dai cat poti in concurs...acum 3-4 ani nu rupeam planetare sau grupuri. Acum...:hl :g Cand modifici "sosonii" trebuie sa te astepti ca vor ceda grupurile sau planetarele in conditii de stres. Fie ca e vorba de J7 sau de Y60. Japonezu' a gandit ca masinile vor functiona cum trebuie pana la o limita. Nu si-a luat in calcul ce veti face voi cu masinile. Important este sa gasim si sa fim constienti sa depasim responsabil aceste limite. Ce depaseste aceasta linie e doar risc la portofel ... Asta devine valabila ptr orice tip de masina ...fie ca e vorba de Mercedes, Nissan, Suzuki sau Toyota. Unii pun elemente Chromoly ptr ca sunt HD. Dar stati linistiti ca si alea se pot rupe! :grin: 1 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Octombrie 3, 2011 Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Re: Toyota LJ70 vs. Nissan Patrol - planetare si grupuri Corect! Eu cind am folosit chiar si Simexuri, dar la dimensiunea din talonul masinii( e drept, la Samurai)i-am dat de a behait, dar nu am rupt nimic.:g Cand modifici "sosonii" trebuie sa te astepti ca vor ceda grupurile sau planetarele in conditii de stres. Fie ca e vorba de J7 sau de Y60. Japonezu' a gandit ca masinile vor functiona cum trebuie pana la o limita. Nu si-a luat in calcul ce veti face voi cu masinile. Important este sa gasim si sa fim constienti sa depasim responsabil aceste limite. Ce depaseste aceasta linie e doar risc la portofel ... Asta devine valabila ptr orice tip de masina ...fie ca e vorba de Mercedes, Nissan, Suzuki sau Toyota. Unii pun elemente Chromoly ptr ca sunt HD. Dar stati linistiti ca si alea se pot rupe! :grin: 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate